2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@marecek1 No krásne to je veru,ked to čitam,my sme zatial večerali tento rok so svokrovcami,ale buduci rok už budeme spolu s našim krpčekom,aj ked bude ešte malinky a rozprávky mu ešte nebudem čitat,ale budeme sa veelmi tešit 🙂 aj si vypekala niečo?
@wildluccia34 priznám sa, že som vypekala maximálne rybu na večeru 😉 koláčiky som si objednala u jednej pani, ktorá býva blízko nás, pečie výborne, a okrem toho moja svokra rada - a na Vianoce aj veľa - pečie, a tiež mi priniesla veľkú krabicu, takže som toho mala až-až. väčšinou na Vianoce pečiem aspoň niečo klasické (vanilkové rožky, alebo čosi podobné) kvôli vôni, ale v podstate tie medovníčky mi prevoňali dom, keď ich babka také čerstvé priniesla.. pred týmito Vianocami som toho mala aj ja aj manžel dosť veľa v práci, takže som nechcela všetko stíhať s vyplazeným jazykom, jednoducho som si užívala predvianočný čas, trhy s mm... stavanie snehuliaka, stresy, aby som stihla upiecť 5 druhov koláčikov, určite nepotrebujem. a okrem toho sme cez Vianoce vždy na návšteve aj u mojich, aj u manželových rodičov - svokor ma meniny, moja mamina narodeniny, takže nás aj tam čakajú plné stoly.. tieto Vianoce určite priberiem ☹
@wildluccia34 budúci rok budete mať super s maličkým. môj je júnový, takže mal tiež cca pól roka, keď sme mali prvé Vianoce ako rodinka, a boli to nezabudnuteľné Vianoce - aj keď ich určite drobec nepreciťoval tak, ako teraz, keď má 4 roky a píše Ježiškovi, čo by si prial, a teší sa, že koľkokrát sa ešte vyspí a príde Ježiško, ale boli čarovné tie Vianoce.... máte sa s manželíkom na čo tešiť 🙂
Ahojte kocky 🙂 Citam,ze vsetky ste mali krasne vianoce ,to je super 🙂 Stedry vecer sme mali aj my uzasny,Jakubko podostaval vela hraciek od jeziska,ale ze by nejako viskal od radosti,to sa tentokrat neudialo 😒 Ked dostal na narodeniny velku tatrovku s velkym bagrom,to uuplne lietal,jasal,viskal...a teraz,rozbaloval a ziadne ovacie sa nekonali...skoda.....Ale vcera sme/som mali/a priiiserny den,prisla k svokrovi draheho svagrina s muzom a 2 detmi...Ich decka podostavali more darcekov a nasmu Jakubkovi sa ustedrila sada lega,taka ista,ako dostal na narodeniny od nich...baby,ja som tak revala...ich decka nadsene,jakub jediny darcek od nich dostal....ja som dostala super male tricko aj drahy pulover maly....Mne vratila teplakovu supravu pre jej dceru vymenit,ze je moc velka a vratila aj sveter,ze jej je velky...Baby,ja som taka krava,ze som jej nevratila nase veci,ze su nam male...a kolkokrat dostal Kubko od nej male veci....alebo take,co zacal nosit az teraz v 3rokoch...O tehotenstve sme ani nikomu nepovedali....a to nas pozvali ku nim na chatu na Oravu,na buduci yzden....uz teraz viem,ze nepojdem....A budem rada,ked ich do leta neuvidim....Mozno su to aj hormony,ale ja som sa tak narevala vcera a dneska,ked som volala s maminou....Zajtra ideme uz domov,neviem sa dockat
@marecek1 Jooj to ja každe Vianoce priberam a zvlašt teraz,ked som tehotná,rano sa zobudim so strašnym škvrkanim v bruchu a už už sa musim najest,no my sme tiež nevypekali,kedže sme len 2 a ani sa to nejako moc neoplati pre dvoch,no objednali sme celu krabicu koláčikov od jednej pani,čo pečie aj svokre(lebo ona nie je ten typ na pečenie)ale nebola som spokojna vobec:(mame tam sice 9 druhov,ale chut uplne ine,aj vzhladovo vyzeraju ako na svadbu,tak som sa tešila už na maminkine koláčiky,hlavne na marlenku...a guličky...takže buduci rok si vypekam sama,aspon tych 4-5druhov,dufam že budem stihat pri babatku🙂
@marecek1 No to sa určite budeme,ja už teraz obzerám kadejake maličke vecičky,a tie ponožtičky,som z toho cela hotova,Vianoce milujem a ked ich budem preživat s manželom a s našim maličkym,bude to niečo užasne 😉 tešim sa velmi na to
@lenkaks niekedy to u našich detičiek s darčekmi nedopadne tak, ako sme si predstavovali... zvlášť keď človek nakúpi kopec darčekov, pri ktorých si je istý, že potešia, a je to opačne. ale možno to bolo iba tým, že toho bolo naraz veľa, takže tá radosť u Jakubka môže prísť postupne. u môjho drobca to tiež bude chvíľočku trvať, kým sa "vyhrá" so všetkými hračkami, teraz si obľúbil dve - tri, ďalšie sú zatiaľ bokom. bolo toho tiež veľa na neho (aj keď radosť mal).
to so svokrovcami ma mrzí. nie je nič horšie, ako keď starí rodičia uprednostňujú jedno dieťa (a následne jeho deti - vnúčatá) pred tými ostatnými. človeku samotnému by to bolo možno aj pomaly jedno, ale pri tých deťoch to vie strašne zamrzieť..... neznášam toto uprednostňovanie.
Babule može to byt zo stresov ?
3 .12 som po 2 dnoch meskania dotala mrchu ale aj to len jeden den , a od vcera zacinam spinit , ale dalsiu mrchu mam mat 31 , ani brucha ma neboli a to je moje pravidlo , može to byt zo stresov ?
dievčatá,ja tu už nebudem do Silvestra,ideme na chatičku do Tatier,tak vám prajem Stastný Nový rok 2012,nech vám vynde nový rok ako si ho želáte a dufam,že po novom roku si už budem pisat s tehulkami 😉 Držkajte sa
@wildluccia34 šťastný Nový rok aj tebe 🙂 uži si krásneho Silvestra 🙂
ahojte.. tak som sa sem konecne dovalila 😎 no vianoce u nas boli take nijake, 25. sme sa este aj pohadali, takze uzsne, ale zase to udobrovanie potom stalo zato 😀 tehotni zatial nie sme, teda aspon o tom nevieme, ale hlien som asi ani nemala, takze nedavam tomu enjaku extra sancu.. zajtra vyrazam domov na sk, tak sa tesim,dufam, ze si to uzijem.. chcem vam zazelat krasneho silvestra a stastny novy rok, hlavne teda uspesnejsi ako tento 😅
ahojte babulky, dlho som tu nebola kvoli problemom s drahym, ale uz je (zda sa) vsetko v povodnom stave a tak sa snazilkujeme dalej. sice uz nemeriam teplotu a nerobim ovu testiky, sledujem akurat ovulku podla priznakov. v podstate sa tak "nenapadne" snazime o babo. na vianoce sme dostali mikroskop od svokrovcov (potrebovali sa zbavit nejakych veci) a samozrejme, ze po prichode domov sme skumali spermijky 🙂 prvy den sme ich videli malinko, az som sa zlakla, ci to nebude dovod, ze sa nam nedari. no na dalsi den (ked som s drahym nebola) mi prisla mms s fotkou z mikroskopu, kde bolo straaasne vela malych potvoriek 😀 😀 😀 zda sa, ze aj drahy bol z toho nesvoj, ze sme ich videli malinko, ze mu to nedalo a vytvoril sam novy preparat 😀 tak aspon nemusi ist on na ziadne testy, kedze domacou metodou sme zistili, ze je to este zdravy chlap 😀 😀
tak len som sa chcela podelit s nasim novym objavom 🙂 a popriat vam vsetko dobre do noveho roku a hlavne vela sikovnych zubrienok a silne zdrave vajka 🙂
ahojte. u nás boli vianoce fajné. hádam najväčšiu radosť z darčeka malo naše štvornohé "bábo" Zoja. dostala myš na kľúčik 🙂 tak za ňou behala po celom byte a brechala do nej, že za 5 minút už mala jazyk po zem 😀
inak ja som nejaký 8DC (ani presne neviem) a nemeriam, nerobím ovu testy len si tak užívame a je nám fajn 🙂
@sweetlemon máte skvelú zábavu 😀
@sweetlemon ahoj 🙂 naozaj som ťa tu už dávno nestretla, to je super, že je to s partnerom zasa ok, a že si opäť medzi nami snažilkami 🙂
Veseleho Silvestra a vsetko dobre v Novom roku dievcata !!! A aby Novy rok bol hlavne plodnejsi 😉
@marecek1 no dakujeeem,už je aj po tom,riadne rychlo to ubehlo
kikusik88....ahooj moja,no ako?poštastilo sa?robkala si si ten testik?
@wildluccia34
@lenkaks ahojte bambule, tak testik nic...iba 1 / ale ja som to citila ze to nyvslo, dnes dosla mrcha som 1 Dc ale nevadi depka ma obysla...zacinam chudnut som ako prasa vyzrata za tieto sviatky...a aspon budem mysliet na nieco ine, kupim si vitaminy na imunitu alebo calibrum baby plan ten mi robil dobre a s mm zaciname prechadzky kazdy den s havinom takze sa ideme pekne venovat jeden druhemu 😉
@lenkaks
@kikusik88 no to dúfam, že bude plodný 🙂 budúce Vianoce by som už rada strávila vo štvorici 🙂 tiež by som mohla začať s Novým rokom cvičiť, sa mi zdá, že tieto vianoce boli riadne prejedačky sa, takže by sa mi hodilo dať nejaké to kilečko dole. diétu držať nevydržím, takže zostáva už iba pohyb, no uvidíme 😀 😀
@marecek1 Akoze,ja uz mam pupok ako v 18tt pri Kubkovi...ono zevraj aj pri druhom rychlejsie brusko rastie...ale to moje je z vacsa vyzrate 😀 Cele vianoce som len polihovala,jedla a nechala sa obskakovat 😀 Ja mam pozicany od tety orbitrek...ale uz na nom cvicit urcite nebudem (ako som si ho pozicala,vydrzala som 2tt a konec) a teraz nam sluzi ako vesiak Jakubkovej osusky po kupani 😀

@wildluccia34 Vianoce boli úplne super. malý dostal veľa-veľa hračiek, takže sa nám doma rozrástlo zasa jeho hračkárstvo o pár kúskov 🙂 🙂 najviac sa teším z toho, že sme spolu všetci traja doma, nemusím ráno vstávať do práce, užívam si dlhé večery s jedným z mojich chlapov (buď s manželom pri vínku, alebo s drobcom pri rozprávkach 😀 ), taká príjemná pohodička 🙂
no dúfam, že budúce Vianoce už budeme vo štvorici.