2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
helou byby ako sa mate ja som bola v pondelok na gynde a uz som pocula ako krasne mu bije srdiecko je to neuveritelne 😀
@wildluccia34 ahoj takze vcera mi kolegyna v praci vysetrila hcg, bolo 0.147 takze nic :(
@domi1988 Aha,tak to chod potom asi ku doktorke prečo ti to meška...škoda noo
Ahoj kocky,ako sa mavate? Co mate noveho?
Ahoj baby , potrebujem poradit ide o to ze s manzelom sa snazime o babo asi od novembra a zatial nic az teraz v januari mi meska mrcha 6 den ale dneska ked som sa testovala tak test vysiel negat.a neviem co si mam o tom mysliet som sa aj potesila ze uz konecne ale teraz ten test ? 😒 som trosku zmetena lebo pobolieva ma v podbrusku ako na MS aj v krizoch tlaci ma stale na zachod (na malu )nevraciam obcs sa mi zatoci hlava a mam vytok ale nie ako niekde pisu ze hnedkastej farby ako pri uhniezdovani ale skor zltej a prsia mam len citlive na dotyk nic hrozne myslite ze som tehu aj ked test to neukazal?velmi by som sa potesila ale nechcem sa este tesit aby som nebola sklamana dakujem 😨
@murinko82 Zalezi aj od toho aky si mala test, ale 6 dnove mesakanie by uz mal ukazat urcite aspon ducha, tie priznaky su vselijake, kludne moze byt PMS, aj tehu aj nejake prechladnutie alebo co 😒 tazko povedat, tehu vytok je vascinou biely... skus teda dalsi test najlepsie mamatest 10 a ak tam nic nebude a ms nepride zajdi k dr 😉
Ahojte chcem info od vás mamičky, kedy ste kupovali kočík v ktorom týždni tehotenstva mne mamina a sestra furt hovoria, že mám čas, ved ešte ho kupovať hned teraz nejdem ale chcela by som tak v aprili. Myslím, že to je tak akurát v pohodičke kedže termín mám 16. júna zatial ak sa nič nebude meniť. Dakujem vám za info 🙂 😉
@02katka03 My sme kupovali asi niekedy v januari a rodila som v aprili, ja teda v tomto poverciva asi nie som, ak sa nieco ma stat stane ci kocik mas alebo nemas. Dalsia vec je ze ked si vyberies nejaky kocik, moze byt dodacia lehota aj 8 tyzdnov, jasne ze niektore mozes kupit aj rovno. Takze tak niekedy v marci by som sa rozhodla definitivne pre kocik a najneskor v aprili by som to poriesila 😉
ahojte baby, je tu niektora, ktora testovala skor ako ked meska mrcha? Som 23 cyklu a ovu bola 12 den...co myslite?
@erika_rika ahoj 🙂 určite tu nájdeš viac kočiek, ktoré vyskúšali testovať o pár dní skôr - ja tiež,
keď som bola tehotná s malým, tiež som sa otestovala niekoľko dní predtým, ako mala prísť MS, a test vyšiel pozitívny.
otestovať śa môžeš, ale priprav sa na to, že ti testík môže vyjsť aj negatívne.
@erika_rika Tak 10 DPO uz mozes kludne otestovat ale ako pise marecek, kludne sa moze stat ze bude negativny aj ked tehu si, nie kazdemu to vyde uz pred MS, skus mamatest 10 su spolahlive 😉
@kukucg marecek1dakujem vam, este skusim vydrzat aspon do soboty 🙂
Je normálne ked sa bojím porodu? alebo lepšie povedané mám pred ním obrovský rešpekt.
@erika_rika Ahoj,ja som sa testovala skor,asi tyžden predtym ako som mala dostat MS...a vyšiel mi negativny test,no ked mi meškala tyžden MS tak som si spravila dalši test a ten bol už pozitivny,som tomu nemohla uverit🙂
@02katka03 Ved rodíš až v juni,to sa už teraz bojíš?Ja nemám vobec z toho strach a to som už videla kadečo,vela ludi mi aj hovorilo,nestresuj sa tym...
lenkaks...no ahooj maminka,no ako?ako sa citíš?kolko si už pribrala?už byvate v novom?
@erika_rika ano ja som a tak testovala a uz som videla slabulinku druhu ciarku 😀 tak drzim palce 😀

@domi1988 noo jasne daj daj vediet🙂)