2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@samantha543 no my asi pol roka ☹
@lilik15 ja vlastne ani neviem ake je to snazit sa maleho sme spravili na prvy sup 🙂 a dufam ze aj z druhym to tak bude 😉 prajem ty aby si si co najskor nasla // ciarocky 🙂
@samantha543 tak verim ze aj druhe vide na prvy sup 😉 nam sa prve podarilo tiez na prvy sup no potom nas anielik opustil ☹
@lilik15 to mi je luto ☹ aj mojej sestre sa to stalo ☹ musi to byt strasne neviem ako by som to zvladla...a uz si mala ovulku??alebo este len cakas...ja cakam na mrchu a potom mozme zacat 🙂 inak meska mi uz tyzden ale tehu som asi neni 😒
@samantha543 ja idem zajtra ku dokymu tak uvidim co mi povie lebo naposledy mi nasiel cystu...vcera mi skoncila mrcha tak uvidim ci bude ovulka...a tak ked to vtedy vyslo na prvy sup a teraz ti meska tak mozno 😉 uz cakate druhe 😀
@lilik15 lenze mi sme sa este nezacali snazit 😉 az tento mesiac zaciname preto mi je to divne 😒 a uz som robila dva testy a na jednom iba taka slaba ciarocka a neska som robila mamatest a tam iba taky slaby naznak...tak to asi nebude tehu to by uz ta ciarocka silnela ☹ ale bola by som rada keby som uz bola 🙂
@samantha543 tak nikdy nevies ale ja si myslim ze ked uz bol naznak ze to nije len tak pre nic za nic...skus znova o dva dni mozno bude silnejsi..drzim prsteky
@lilik15 dakujem 🙂 vsak planujem zajtra rano ak sa nedostavi mrcha testnut este raz a uvidim...potom dam vediet:Dno to by bola aka nahoda ze akurat pred tym ako sme sa zacali snazit by som bola tehu 🙂 a inac ma uz dlho pobolieva brusko ako pred kramami tak ja neviem 🙂 uvidime 🙂 pa zatial zajtra napisem ako to dopadlo 😉
@samantha543 oki urcite napis pa a dobru noc 😉
@mysti My sme na tom s manzelom podobne, s dietatkom sme sa neponahlali, ale snazime sa od novembra, tiez prisiel napad z jeho strany, ze po troch rokoch manzelstva by sa patrilo planovat... Drzim paste, aby vam to vyslo. Nech vam to vsetkym vyjde tak, ako si prajete...
@anjelicek27 Ahoj, vidis, tak mame spolocny "osud" 😀 som aj ja zvedava, ze ci to vyjde teraz hned na prvykrat... ale snad ano, bola by som velmi rada, keby sa to zbytocne nenatahovalo. Beries aj nejake vitaminy? Ja beriem len kyselinu listovu. Baby tu pisali ze calibrum a febion, no ja som sa rozhodla len pre listovku, lebo napr. na vitaminy A a D v "chemickej" forme som alegricka, mozem ich prijimat len v normalnej potzrave, tak som to vsetko zbytocne nechcela kombinovat a zatazovat este viac svoj organizmus. Mozem sa opytat kolko mas rokov a odkial si? - aspon okres. 😉
My sa ideme vo stvrtok lyzovat (beriem si dovolenku) a 5.2. ideme na ples - ze este si uzijeme, kym este nebudem tehu, lebo potom sa tak skoro asi nikde nedostaneme 😕 tak uvidime... 😉
ahojte
tak skuska za D 😵 som stastna, pretoze polhodku pred tym som travila pri zachodovej mise 😝 je mi stasne zle , okrem toho ma chytaju dutiny, tak neviem ako to teraz idem liecit
u doktora pohoda, vysetril ma, zobrali mi krv a v stredu budu vysledky, spravi mi zaroven aj sono, dnes ho tam nemal ....dal mi cipky proti nevolnostiam a mam brat kyselinu listovu .... ja som si v lekarni kupila este jeden test, dve ciarky tam boli okamzite a uz rovnako silne 😵 😵
tak idem ja spat, je mi hrozne, maly pozera telku, dostal vynimocne povolenie 😅
@minusa tak odo mňa velká gratulácia 🙂 aj k D 🙂 aj k / / 🙂 (nemusíš ani veľmo čakať na výsledky, keď tak fajne testík vyšiel) ... no, čo dodať paráda 🙂
inak, ale je to doooosť nákazlivé..... aj ja cem ale môj ešte nece ☹ , si viem predstaviť aká si vysmiata, veď to je kráááááááása, bože, hneď je človek šťastnejší, keď sa mu splnila takáto túžba. Ja by som bola jak slniečko.
Musím nejak presvedčiť môjho drahieho aby sa toľko nenechal prosiť. To je takééé blbé stále kňúrať o mimi. Neviem, čo mám robiť, aby som na to nemyslela...
dakujem dievcence 🙂 .... inak ked som otehotnela s murom, tak som tiez bola v prvom trimestri chora, mala som chripku 😅 inak vobec sa mi neda zaspat 😖
a som zvedava, ktora bude dalsia 😅
@lilik15 awojky tak som testovala hned z rana testom mamatest 10 a hned tam boli dve ciarocky ale ta druha taky duch ale hned nie az po limite...co myslis moze to byt tehu? 🙂
@samantha543 zeby dalsia v poradi? 😲 😀 parada...aj ja chceeeem...
@noja2210 no ja neviem lebo som citala ze ten mamatest 10 ukazuje falosne dve ciarky ☹
@samantha543 ja si myslim ze budes tehu a uz vopred gratulujem 😀 😀
@samantha543 áno, ja som tiež čítala že ukazuje falošne, ale tak to máš jednoduché.- kúpiš inú značku a zajtra môžeš testnúť. držím palčeky. sa to tu už fajne rozbieha s tými / /, paráda 🙂
@minusa gratulujem aj ku skúške a nech je bábo v poriadku 🙂
@samantha543 ako už spomínajú baby, ak sa objaví po limite môže byť test falošne pozitívny. Skús zajtra testnúť druhým, alebo ešte 2-3 počkaj ak vydržíš 😉 Držím palce, aby tam boli // v limite 😉
Dúfam, že som na nikoho nezabudla, akosi Vás nestíham pri malom čítať 😅 Ale už sa nám to tu rozbieha 🙂