2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
no bojím,ale už se cpu 😀
@anjelicek27 viem, ze je to prirodzene pre posvu ale raz som uz o babo prisla a z toho co mi povedala doki a co som sa docitala tak by mi to mohlo sposobit problem. Ano potom uz v pokrocilom stadiu tehotenstva je to relativne v pohode ale zo zaciatku az tak v pohode to nie je ☹ nechcem velmi riskovat
Ahojte,tak ja som to dnes nevydrzala a urobila som si test a vysiel negativny ☹ ,pockam este do pondelka a ked to nedostanem,tak pojdem k lekarke
@mandm Jasne, chapem, ale brat tak dlho antibiotika, ked si este nerodila, to tiez nie je dobre. Nie je k tomu nejaka alternativa? Uzivaj aspon lactobacily, aby si si obnovila vaginalnu floru.
čafte dámy, od februára sa začíname znova snažiť, konečne 😉 takže dúfam, že sa tu budeme navzájom podporovať, lebo pozitívne myslenie potrebujem jak nikdy ....
@lilik15 hlavku hore ja som po dvoch potratoch - missed abortien obe ☹ čiže prestali byť srdiečka ešte v brušku.. a kukaj mam po tom všetkom zdravu dcerku .. len dufam,že to už nikdy nezažijem, už len zdrave deťurence, ale som nazoru že ked to má odisť tak radšej takto ako keby sa malo narodiť chybne dieťatko 😒

@betty26 Já raději nebudu zkoušet nic.U holky jsme se nažili skoro rok a když jsem na to přestala myslet a řekla jsem si,že toho snažení zatím tedy necháme,tak se povedlo 😀.Možná kdyby se nějak dlouho nedařilo,tak začnu o nich přemýšlet nebo měřit teplotu.Zatím jsme na začátku 😉