2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@silvi2 Ahojky, skus to toho gynekologa nech spravi vysetrenia. ja ako sa poznam ked sa nebude darit tri mesiace tak budem u neho naklusana 🙂
A ako dlho mozu byt vlastne tie cykly take rozhadzane? Ja som si myslela ze sa to tak za tri mesiace spravi ale u mna je
to uz osem mesiacov a nic.
no mne po vysadeni rozhadzalo riadne cyklus a trvalo mi rok kym sa cyklus dostal do normalu a prisla aj pravidelna ovulka...
skor by som zistila ci je ovulka 🙂 ja som si nechala rok casu na upravenie cyklu a teraz ho mam uz skoro celkom super takze som rada... 😉 zo zaciatku po vysadeni som nemala ani ovulku a cyklus od buka do buka 🙄
@katkav Dobre renko,no mavala som vždy pravidelne,ked mi meskalo tak vždy len tak 3dni,viac nie ale naposledy mi meskalo tiež nejak 10dni a mala som len 2dni,co mavam 5-6dní a odvtedy nic....no boli sme aj na dovolenke,ale to nema na mna vplyv,tam sme si to sice riadne užívali 😀
No a co sa týka ochrany fungujeme prerusovaným,kedže ATK zo zdravotných dovodov nemožem....a ani by som ju už nikdy v živote nebrala....
No a test som robila len jeden a nie z 1ranneho,no neboj aj ja mam riadne nervy že co sa deje...ale tehotenstvo hadam nie....test skusim cez výkend este 1. 🙂
ahojte, ak smiem, rada sa k vam pridam 😔 ...ja som mala po vysadeni cyklus hned normalny 28-30 dni a ovulka pravidelene 15ty den cyklu ale aj tak stale nic ☹ snazime sa uz piaty mesiac, ale neuspesne, takze buduci mesiac ma caka navsteva u doktora...u mna je cudne len to, ze menzes mam tak 1 max. 2 dni 😒 tak neviem, ci je to dobre alebo zle...stretli ste sa s tym niekto?
@katusica ano?? no len mam srach lebo sa velice zacali vyhražat,že akí budu prisni a neviem co,že nedaju titul hocikomu...choreee 😠
@petruska55 ja som taky kratky menzes mala iba ked som uz bola tehotna 😉 piaty mesiac to nic nie je, mozno sa len na to velmi sustredite, uvolnite sa, myslite na nieco ine, uzite si to a bude to tam hned. Vsak uvidis, co Ti povie lekar, ak mas pravidelnu ovulaciu, moze byt problem na manzelovej strane. Treba sa milovat tak kazdy druhy den hned po skonceni menzesu do toho 15. dna a uvidis, ze sa zadari, nie kazdy den, lebo sa nestihaju tvorit nove sikovne spermie 😉 drzim palce.
@katrenka111 no takto nejak sme my spravili Tomaska 😉 tiez sme si to uzivali na dovolenke, menzes som mala tiez uplne kratucky ale test mi ukazal az ked mi mal prist dalsi menzes. Tiez nemozem ATK, tiez mi nerobi dobre, skor zle, je to svinstvo chemicke, tiez mame prerusovanu, vraj je dobra pre tych, co by im nevadilo, ze otehotneju 😀 tak ale po druhom babatku si asi dam teliesko a tretie este uvidime, ci bude. Tak drzim palce, aby Ti test ukazal cez vikend iba jednu ciarku 😉 vsak potom daj vediet, ako si dopadla.
@katkav dakujem krasne katka 😉 aj sa snazim na to co najmenej mysliet a hlavne nezatazovat tym manzela, aby nebol kvoli tomu v strese, ale pre nas zeny je fakt tazke nemysliet na to...ale tiez verim tomu, ze ked to ma prist, tak to pride a snad najneskor buduci rok si tie dve ciarocky najdem na teste aj ja 😉
@katkav no veru ja som mala tiež s ATK same problemy a nakoniec mi zistili dost važnu trombofiliu tak som ju musela okamžite vysadit....
No ved uvidime co sa pritrafí,clovek nikdy nevie,ale mladý si dava dost velký pozor takže neviem...
No pekne,takže vaš malý vznikol z prerusovaneho??? 🙂
@katrenka111 nastastie nie 😉 Tomaska sme pravdepodobne spravili na svadobnej ceste v Dominikanskej, alebo az ked sme sa vratili domov, neviem presne, (lebo bud sa narodil predcasne alebo mi zle vyratali termin), ale to sme sa nechranili, to sme si uzivali, lebo vsetkym naokolo trvalo priblizne pol roka, kym otehotneli, tak sme to tak brali, ze na prvy sup to nebude, tak si aspon dobre zasexikujeme 😀 no a potom som zacala byt hrozne unavena, myslela som si, ze preto, ze sme sa stahovali a malovali, bradavky ma zacali boliet, to som si myslela, ze lebo mame novu postel a spavala som na bruchu a tocila sa mi hlava, tak to som si myslela, ze mam nieco s hladinou cukru 😉 a nakoniec som si v den menzesu ocikala rano test a boli tam dve ciarky, ktore o par dni zosilneli. Teraz sa chranime prerusovanou a minuly mesiac mi to meskalo 20 dni, tak som ocikala par testov ale pravdepodobne to je kvoli tomu, ze je leto a maly si viackrat pyta mliecko, lebo ho este kojim.
@katrenka111 ono babo moze byt aj z prerusovaneho, lebo chlap ma tiez nejake "kvapky rozkose" este predtym nez.....a v nich mozu byt spermie, takze preto nie je prerusovana suloz velmi "safe". Mam kamosku, ktora sa narodila z prerusovanej aj jej styria surodenci 😉 prepac, kolko dni Ti uz meska?
@petruska55 urcite sa zadari, neboj, hlavne ak sa sama skusis sustredit na nieco ine...mozno sa len neviete trafit do tych 24 hodin, kedy je ovulacia 😉 nechaj manzela nech sa mu nazbieraju zasoby a milujte sa dva dni pred a v den ovulacie a mozno to vyjde 😉
@katkav no su prípady co otehotneli s prerusovanej aj ked sa urobil chlap vedla....ale to musí byt zazrak 😀
Tažko povedat no myslím si že chlap sa dokaže ovladat 🙂
No dnes meskam presne 20dní,takže to je už dost tolkoto som nikdy v živote nemeskala ☹
@katrenka111 fuha, no to teda je uz dost a zatial si si robila iba jeden test aj ten nie hned rano? Vobec sa necitis tak akoby Ti mala prist MS? mas aj nejake priznaky? citis sa cudne, inak?
@katkav no od pondelka uplne akokeby mala dojst už MS,pobolieva ma brucho a ide mi to do križov a som aj nejaka nafuknuta ale nevraciam ani nic podobne ani prsia ma nebolia....stale sa tesim ze no už konecne sa to spusti a nikdy nic ☹ ake testy su posla teba dobre? Ja som robila zeleny Rapi clear
@katkav jaj a casto chodim pisat..ale to asi z toho že aj vela pijem a nikedy ked si dam melon tak stale 🙂
@katrenka111 ja som tiez mala pocit vlhka a to som chcela byt tehotna, tak som sa vtedy bala, ze babatko odislo, ze mi dosiel menzes, to bol ten tehotensky vytok, tiez som chodila viac cikat. Tiez ma trosku bolelo brucho ale trosku inak, to sa roztahovala maternica. Neviem, ktory test je dobry, vacsinou baby pisu, ze ten mamatest by mal byt ok, vsak testni rano po prebudeni, ak si tehu, tak by to mal detekovat kazdy test po takej dlhej dobe meskania, kup si dvojbalenie, aby si pripadne mohla testnut este aj o dva dni neskor a potom ak by si nebola, tak sa budeme tesit ale asi by som navstivila lekara, ze co je 😉
@katkav a aky bol ten tehotensky vytok, ak sa smiem spytat? a kedy si ho zacala mat? hned od zaciatku tehotenstva alebo az neskor?
@katkav presne aj ja mam akosi zvysene množstvo vytoku..ale nie je farebný,ani nezapacha ani nemam svrbenie ani nic podobne....
no dnes skusim kupit ten mama test ak ho dostanem a rano budem testovat....a ked nic neukažu testy tak utekam k doktorke 🙂
@katrenka111 urcite si sprav testik, 20 dni je dost. inak kolegyna sa nikdy na skusky nejako extra neucila a chodila so samymi A-ckami.Akurat pred statnicami sa do toho ozaj pozrela a tiez to mala na A. Takze si myslim ze nejake prisne to urcite nebude, mozno vas len chcu strasit. Len ona nemoze pokracovat lebo nema prax. A si z TT?
@katrenka111 ten vytok bol dost podobny ovulacnemu a tiez to nemalo farbu, ani nezapachalo, iba mas pocit vlhkosti. Ja som si myslela, ze som tehotna aj podla toho, ze po ovulacii vlastne byva take to obdobie, ked pred menzesom nemas ziadny vytok, je to take obdobie sucha a ja som mala ten vytok, takze som mala podozrenie, ze bude asi baby. No neviem, neviem ci to nebude baby 😉 dufam, ze nebude, ked to tak chces, ale ak hej, tak sa s tym nejak popasujes, neboj. 😀 ved otehotniet a mat babatko je pozehnanie, o vsetko ostatne sa budes vediet postarat, uvidis, najdes v sebe tu silu. Ono kazde tehotenstvo je ine, takze ja som mohla mat take priznaky ako pisem a niekto iny moze mat uplne ine, alebo dokonca ziadne. Vsak uvidime zajtra. Co by na to povedal Tvoj manzel, keby ste cakali babo? 😉
Ahojte baby, ste sa riadne rozpisali
K tej kyseline listovej, uplne staci, ked ju zacnete brat az ked zistite, ze ste tehotne. Podla mna nie je naskodu brat ju aj pred tehu, ale ja som skor myslim, ze marketingovy tah na tahanie penazi z vacku. Dolezite je ale potom prve 3 mes ju brat ked ste tehu. Ostatne ziadne ine vitaminy som do seba nepchala pocas tehu len ku koncu zelezo trebalo doplnat.
POcula som, ze z tych vitaminov prehnanych sa rodia vacsie deti, tak neviem 😖
Ja zatial furt hormonujem, ale v nedelu uz doberiem a pockam, kedy mrcha pride.
Cyklus mam 28dnovy, ovulu asi na 16den, co som mala take pocity v bruchu, tak som zvedava, co bude teraz sa diat
Momentalne nemame ani prerusovany styk, ale naplno, pretoze som citala na letaku tych hormonov, ze nedochadza k ovulke, takze sme safe (lebo jasne, ze nechcem otehotniet pocas uzivania nejakej sragory)
Jedna ste tu pisali, ze mate MS 1-2dni, no to vobec nemusi byt problem, jedine asi sliznica ti nedorasta do dostatocnej hrubky a preto len kratucko krvacas......toto moze byt problem pri uhniezdeni vajicka, aby sa udrzalo, no su aj na to lieky, takze pohoda a hlavne klud a uzivat si sexik
@tehula dakujem velmi pekne za povzbudenie, aj ja dufam, ze nic vazne to nie je, preto idem radsej k doktorovi, nech zisti, co a ako, a ak mi treba nejake lieky, tak nech mi ich co najskor predpise, aby bolo nase snazenie uspesne 😅
to je fakt, máme svoje zbrane na chlapov, treba ich využiť a že je v tom občas takýto skrytý zámer,
to nemusia vedieť 😎 😝 😀
@katusica no ja prechadzam tak nejako,ale to sa aj ucim ked je skuskove...
horsie to je s praxou...ja tiež nemienim v tom asi pokracovat ide mi v podstate o nejaký titul viac menej,uvidime ako sa to vyvinie....
nie som z TT.
@katkav nestras 😀 este som neni na to pripravena 😔
No manžela este nemam zatial,len priatela sme spolu 4roky,no neviem on už si robí zo mna srandu,že co sme tehotní.... 🙂 on nic neplanuje povedal co bude bude,co ma niekedy aj riadne serka...ale on tiež neni na to este pripravený taký mam pocit.....takže tak ktovie no....
@katusica ahoj,ked vysadis antikoncepciu,tak cykly sa ti mozu upravovat aj pol roka,mozno aj viac... mne lekarka poradila,aby som uzivala vitamin E alebo mama zacat s kys. listovou a zinkom ... lenze ja tu vyplakavam,ze uz rok sa snazime a nic a niektory si na prve dieta pockaju aj 5 rokov 🙄
@katkav nie,nemala som pravidelny cyklus,preto som aj zacala brat antikoncepciu ... pred tym,nez som ju zacala brat,tak som mala cykly kade-ktory a ovulaciu som si vobec nesledovala,takze som nevedela .... no teraz to viem asi len podla kalendara,ktory si vediem,ale je to velmi nepresne,kedze kazdy mesiacom mam inu dlzku 😠
@mishuu ake zbrane??? 😀

@katka.gzd ahoj,na vysetreniach sme neboli...no brala som antikoncepciu,tak som myslela,ze moje telo potrebuje cas na vycistenia sa,ale este stale mam dost rozhadzane cykly...tak uvidime co bude dalej 😲