2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@dandiela pekne ranko aj tebe..ja som tu bola este skorsie nez ty len som nenapisala 😀 super ze mrcha skoncila 😉 tak snad vam to tento cyklus vinkde alebo ten dalsi 🙂 my mrchujeme druhy den 😝
To by mohl říct každý... 😀 😀 😀 No já jsem ráda, že už jí mám za sebou... tenhle měsíc jsem si to protrpěla... ale zase brala jsem to optimisticky s tím, že to znamená že se budeme moct brzy znovu snažit. Tak už jen pár dní a taky budete moc pokračovat. Bylo by fajné tuhle diskusi brzy přesunout i se všemi členkami pod název - termín porodu listopad/prosinec 2011 😎
@raza Ahoj moja,no mne slepak vyberali pred dvomi rokmi-laparkou a vobec som o tom nevedela...operovali ma kvoli endometrioze a prisli mi aj na chronicky zapal slepaku...bolesti som mala otrasne,ale na pohotovsti ma vzdy odbili.Mna neskutocne bolelo nad pupkom,zvracala som a bolest som mala najvacsiu akoby na pravom vajecniku.Vzdy ked sa slepak ozval,myslela som ze od bolesti zomriem...a na pohotovsti mi dal "az" infuzku a poslali ma domov,ze som si len zaludok podrazdila...vela zdaru u lekara.
Baby, prajem vam krasne snazilkovanie, ja sa vzdy po ms tesim na novu nadej v novom mesiaci.
@solinkarka a ty rychlo domrchuj a sup snazilkovat 🙂 Aby sme sa mohli stretnut v november 2011 🙂
@solinkarka Tak to jsem nevěděla... tak když nechceš tak ne 🙂 já to posuzovala podle sebe...
@dandiela ale ved jasne ze chcem, nemozes ma brat vazne 😀
@solinkarka Tak já jsem raději opatrná.... 🙂 Ale popravdě všichni jak říkají, že by chtěli nějaký měsíc ,tak si vždycky vybavuju jak můj manžel má představu že když se v lednu začneme snažit ,tak se to prostě v lednu povede... tak jsem mu před ms musela jemně naznačit že to tak být nemusí..no a taky nebylo... a chudák poněkud znejistěl... snad to nepoškodilo jeho sebevědomí 😎 ale teď jsem si řekla i já, že to určitě vyjde takže to prostě vyjde a hotovo 😀 😀
@dandiela treba si verit alebo to pride ked budes najmenej cakat..nam sa prve podarilo ani nneviem ako. ani sme sa poriadne nesnazili a bac // na testiku..a pracovali sme na nom tri mesiace 😵
@solinkarka A jak dlouho to zkoušíte tentokrát? já na to docela myslím ... už pár měsíců, protože jsem si miminko moc přála a teď naštěstí ke stejnému nározu došel i manžel. Takže leden bylo takové snažení/nesnažení a teď v únoru bych do toho chtěla jít už na plno... A určitě se povede 😝
@dandiela no my zaciname tento cyklus prvy krat...po vcera mi dosla prva mrcha po kyretu 😒
dobré ráno
no čítam že dosť veľa červených to bude snaženia, takže zase sa posúvame do ďalšieho mesiaca, ja mám dnes 21 deň cyklu tak ešte týždeň a budem vedieť čo bude, akurát som včera tak rozmýšlala že kto vie čo sa deje v brušku či sa tam niečo tvorí alebo pokračuje cyklus,
to je hrozné tak moderná doba a ešte nikto neobjavil spôsob ako zistiť kedy je presne tensprávny čas a o pár hodín po tom či sa to podarilo 😠
Nam sa dcerka podarila na 2. pokus... prvy krat to bolo len skusanie, teda niekedy v strede cyklu, sme to skusali a nevyslo, druhy krat som si uz co-to postudovala a orientovala som sa podla hlienu a tvrdosti cipka a napodiv, zafungovalo a podarilo sa... 😉
dobré ráno dievčatá. ako ste sa vyspali? mne sa dnes snívali také šialeniny až strach. včera bol MM v obchode a kúpil kilo sušených fíg. pýtala som sa prečo ich kupoval tak veľa keď ja figy vôbec nemám rada, že či to chce všetko zjesť sám. tak povedal, že áno lebo čítal, že to vraj zlepšuje kvalitu spermií. tak som zvedavá, čo donesie dnes. kilo zeleru? 😀
@jafnka .. som musela 2x precitat, ci to vazne? Alebo hovoris o tom sne? 😀 😀 😀
@z.vrablova nie to bolo skutočne 😀
@jafnka tak to mas fajn muzika 😀 aj ja sa pochvalim historkou 😀 moj drahy isiel z prace domov a volam mu ze ma kupit chlieb a on mi z obchodu vola, ze kolko ma kupit rozkov 😀 polepetko 😉
@solinkarka 😀 tak to poznám. u nás skoro stále nakupuje MM tak mu aspoň píšem lístok, že čo má kúpiť, ale aj tak vždy niečo zabudne 🙂
@jafnka manžel zlatý 😀
Ahojte baby, tak ako sa mate v posledny den tohto tyzdna? Ja celkom fajn, som strasne rada, ze je dnes uz piatok, zajtra ples...huraaaaa 😀 dufam, ze sa zabavime.
A buduci tyzden pojdeme "na to", len nech sa zacnu plodne dni, dufam, ze nam to vyjde...chcem... 😵 😅
@jafnka ... som pochopila... len som sa dobre pobavila... 😀
Toto snáď nie je pravda. Konečne prešiel ten úmorný mesiac a my sa konečne môžeme začať snažiť o bábo a môj muž dostane chrípku!!!! A to nie je najhoršie, jemu je už lepšie a chytá to mňa!!!!! Keby mi tak niekto videl do vnútra, nebol by nadšený... samá zlosť a velikánsky smútok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o((((
Na koho sa teraz hnevať??? Na muža alebo na osud????
@veronika002 keď som raz bola prechladnutá tak mi MM hovorí, že sa málo bozkávam. tak som mu povedala, že prečo nie je aj on chorý. na to už nevedel odpovedať...
@janielik87 s tym uplne suhlasim.. my sa tento rok chystame stahovat do domu k mojej mame, chceme si to tam troska prerobit na 2 samostatne byty, mamina tam zije sama a stara sa o choru babku a strasne sa tesi, ze nas bude vidiet kedykolvek sa jej zachce.
Jansne, ked je dobra praca, je logicke, ze tam chcete ostat.. my sme sa stahovali, ked ja som mala sice pracu, ale manzel nie, este studoval.. A tej mojej prace mi neni luto, lebo by ma asi o mesiac potom prepustili 🙂 rusilo sa cele oddelenie...
Tak som manzela dotiahla do MT a pochvaluje si. 😵
@jafnka tak neviem, či mám zastavené vedenie, ale vôbec som nepochopila, čo si tým chcela povedať :o)

Jéje jsem tu dneska první 🙂 takže vám přeji krásné ránko a nový den možného snaženíčka .... mě včera potvora skončila, takže vykračujem vstříc novému měsíci. Moc bych si přála listopadové mimčo, ale jak už jsem tu psala, tak mi jedna paní předpověděla že se nám to povede až v březnu... Tak kéž by se spletla... ale zase na druhou stranu lepší v březnu než někdy za rok 🙂