icon

Apríl 2010. Kto tu je ešte s týmto termínom?

civavava
27. júl 2009

ahojte babenky, ste tu? 🙂 ja som včera zistila - 4 dni pred očakávanou menštruáciou, že vo mne vzniká nový život a sme s manželom nesmierne šťastní, nakoľko som v októbri min.roku potratila naše vytúžené dvojičky 😔 tak snáď tentokrát všetko dobre dopadne.... 😉

fruchtbar
9. aug 2009

dobre ranko,zienky!
Mam otazocku....aj s vami lomcuju tak hormony? Ja mam niekedy chut skocit z balkona a niekedy zase vyskocit od radosti z koze,potom sa zase bez priciny rozplacem alebo ma kazda malickost tak rozculi,ze mam toho svojho chut zaskrtit!!!!
Poznate to? 😖

jannuulik
9. aug 2009

Hmmm, nechcem nič hovoriť, ale bude to horšie 😒 , časom sa k tomu pridá depka z váhy, opuchy nôh a pod 🙂 , potom mňa chytali stavy, či bude mimi v poriadku a robila som si aj také životné radovánky ako napr., že som sa mojkala s mačičkou a na druhý deň som si vsugerovala,že mam toxoplazmózu..... 😀 , samozrejme som si o tom všetko naštudovala, nemohla som spávať a pod.Okolo toxo som nikdy ani nešla, ale hormóny sú svine 😅 Teraz sa na tom bavím, ale viem, že za chvíľku to zase uderí v plnom prúde 🙄

jannuulik
9. aug 2009

A chlapi majú špeciálne miesto,...ja som sa počas tehu vydávala behom týždňa 🙂 , potom som ho chcela opustiť, rozviezť sa, nastali stavy keď som sa strašne bála, že ma opustí pre inú, že sa mu niečo stane v aute, nadávala som mu, zúrila som, milovala, zbožňovala,plakala kvôli nemu, smiala sa, to čo on si vytrpel 🙂 sa ani nedá napísať, ešte, že je taký flegmoš 😎, alebo ma tak ľúbi 😉

carrie4
Autor odpoveď zmazal
lucinka1104
9. aug 2009

no jasné v tehu je to bežné

maxii
9. aug 2009

ja sa tiez sledujem a rozmyslam, ci je vsetko ok...uz nech je streda a ja vidim na ulrazvuku nejake potvrenie, ze vsetko je ok🙂

lucinka1104
9. aug 2009

max a prečo by nemalo byť, je a hotovo ja na také ani enpomyslím radčšej , aby som si to neprivolala

malalady
9. aug 2009

ahojte 🙂 no tak konečne nedela.. zajtra idem na sono🙂 a zase uvidím svojo babo joj 😀 😀 😀

maxii
9. aug 2009

lucinka ved jasne, dobre robis 😉 len ja som stary hypochonder 😀 😀

malalady super ze uz zajtra 😅

malalady
9. aug 2009

maxii a teba to kedy čaká?? 🙂 😉

maxii
9. aug 2009

v stredu 😉

malalady
9. aug 2009

však to za chvilku tiež 😀 😀 😀 😀

lucinka1104
10. aug 2009

krásne ránko 🙂 ako sa mate?

malalady
10. aug 2009

dobré ránko babulky ako sa mi mate?? 🙂)) javascript:addEmoticon('😀','vBody')

lucinka no dobre sa mam aspon ja 🙂)) zatial kym ma niečo nerozhádže 😀 😀 😀 a ty ako?

fruchtbar
10. aug 2009

Dobre raaaaanko 😀 ,taaaaak dlho som spinkala !
A konecne som bola po troch dnoch na WC,takze som s dnesnym dnom uz teraz nadmieru spokojna 😵
a idem umyvat okna......

lucinka1104
10. aug 2009

ja sa mam fajn zmenila som dr tak idem zajtra lečn mi je zle od žalúdka 😝

maxii
10. aug 2009

dobre ranko, prijemny pondelok Vam zelam 😉

lucinka1104
10. aug 2009

aj tebe maxiivam ešťe nie je zle mne je z mliečnych vyrobkov a zkyselinylistovejpresne ako u LuKáška

maxii
10. aug 2009

lucinka zatial nie, aj ked dnes rano mi po jogurte prislo tazko...ale nevracala som a o chvilkumi to preslo
ja nemam ani ziadne priznaky okrem toho ze ma obcas zaboli v podbrusku a pri vajecnikoch

zuzana1971
10. aug 2009

dobre ranko babulky 😉
zajtra idem k dokymu, uz to ratam na minuty 😝
ja by som mala rada priznaky od vracania, az cez vykyvy nalad, ale NIC 😖
dala som si rano treti test, ciarka je nastastie SILNA, tak dufam, ze vsetko ok 🙂

maxii
10. aug 2009

zuzi ahoj, aky si mala vikendik?

zajtrajsok je tu hned uvidis ako ti to ubehne a uvidis svoje babo na ultrazvuku 😉 😉 ja az v stredu

martina05
10. aug 2009

http://www.tehotenstvo.eu/article/17/druhy-luna...

No ja som dnes tiež pre istotu testovala, čiarka nám silnie....
Ja musím na sono čakať až do piatku.... už sa neviem dočkať..
Držím vám palce....

maxii
10. aug 2009

martinka super 😉 😉

maxii
10. aug 2009

zuzi tie su krasne 😉 😉

zuzana1971
10. aug 2009

ahoj maxii,
no vikendik som mala taky kludny, bola som pozriet v sobotu kamoskine 8 mesacne babo, je to krasny chlapcek, uz sa tesi ze mi da nejake vecicky, sutosedacku, oblecenie, atd...akurat ked som isla v autobuse bol taky vyhrkotany, ze som s abala ze mi to natriasenie ublizi, no ale bratislavska MHD 😖
v nedelu som relaxovala, trochu som si triedila nejake nepotrebne veci, ktorych sa zbavim, a bola som v Poluse nakupit...inak nic zaujimave, ja nie som nejaky akcny typ 😝 😀 😀

maxii
10. aug 2009

tak si si aspon oddychla a zrelaxovala 😉

martina05
10. aug 2009

http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=12

Zuzi krááásne, držíme ti place na zajtra... ozvi sa a daj vedieť ako ste dopadli ....

Baby, mne sa stále chce cikať a mám taký pocit vlhka ... stále behám na WC....

maxii
10. aug 2009

mati ja tiez 😉 chodim castejsie na wc a stale aj pozeram ci nekrvacam lebo ma pobolieva to podbrusko.

zuzana1971
10. aug 2009

dievcata ja to iste, tj stale sa chodim kontrolovat na wc 😝