icon

Augustovky 2016

gulisko
27. dec 2015

Dnes som dostala najkrajší Vianočný darček tretí krát dve čiarky na teste. Aj keď mám obavy ako to bude či bude všetko ok nakoľko chalani majú kiahne uff uff ☹

vikinka81
1. feb 2016

@janush napis soldi,ona ta prida.

nika_17
3. feb 2016

Ahojte,tak sa pridavam aj ja a tešíme sa na prve babo..

andrea8979
3. feb 2016

Ahojte tiez sa pridavam ku skupinke augustovky 2016 cakame prve dieta a hrozne sa nanho tesime :D prajem krasny dnik vsetkym

zumma
3. feb 2016

Ahojte, aj ja sa k vam pripajam zienky. My cakame druhe po 8mich rokoch...tak sa idem vytesovat s vami 🙂

andrea8979
3. feb 2016

@zumma jeeeej 🙂 paradicka a gratulujem samozrejme 🙂

nika_17
5. feb 2016

Ahojte,mam taky problem,ze som na pravej casti brucha v hornej casti nahmatala vacsiu hrcku,stalo sa vam nieco podobne?

dzulinka2016
6. feb 2016

Ahojte, rada sa k Vám pridám..🙂...Kedže bude prvéé potrebujem veľa infooo...🙂

moncik4
6. feb 2016

Ahojte dievcata, pripajam sa k vam ☺ . My cakame svoje prve . Ako to zatial zvladate?

andrea8979
8. feb 2016

@moncik4 Ahoj,no ja to zvladam celkom fajn az na nespavost...ale citala som nejake rady tak uvidime ci pomoze inak v pohodicke brusko rastie a tesime sa na nase prve 🙂 pekny dnik ahojky

zuzkahegerova
9. feb 2016

@soldi mohla bz som sa pridat do skupiny? Dakujem 😉

slniecko1270
23. feb 2016

Ahojte aj ja sa pridávam do skupiny. Čakáme prvé babo a už sa veľmi tešíme.

denullik
23. feb 2016

Rada by som sa pridala aj ....termin porodu august a druhe babatko ☺😉

siskurka
28. feb 2016

Ja mam termin 11.08.2016...niekto podobne?

siskurka
28. feb 2016

@moncik4 aj ja ocakavam prve. A je to take zvlastne. O tehotnosti som sa dozvedela az v 3.mesiaci, ziadne priznaky, nevolnost, okrem bolesti prs. Ani brusko este nemam, vzdy az navecer vykukne.

moncik4
28. feb 2016

@andrea8979 ahoj andrejka, no co pomohli babske rady na nespavost? ☺ ako pokracujes v tehulkovani? ☺ ja som na tom dost zle, cele dni prevraciam. behom mesiaca som 6 kil zhodila( za inych okolnosti by ma to tesilo).. posledne dni som na torecane, tak sa aspon napapat mozem. ☺

moncik4
28. feb 2016

@siskurka neboj pupceky nam este poriadne vybehnu 😀. A badas na sebe aj nejake zmeny co sa tyka priklad pleti? Mna prsia boleli asi len prve dva tyzdne, co mi meskala menst. ,zato tie nevolnosti a vracanie mi to vynahradzaju. A plet mam jak desat pubertakov dokopy! Ale vraj podla toho by som mala mat dievcatko, tak sa tesiiim ☺

zuzanapazin
28. feb 2016

Pekny dnik va praje chcela by som sa aj ja k va pridat...ako sa to daa? dakujem za radu

siskurka
28. feb 2016

@moncik4 ja som teda nikdy problemovu plet nemala, tak nastastie ani teraz nie. Ale napr. Po holeni noh, mam vela pupacikov, po rukach, po dekolte, stehna, vsade...Na to mam nervy. A zvysil sa mi poriadne pocet materskych znamienok. A inak nic. A tak teraz uz ti aspon tie nevolnosti ubudli?

mychaella
28. feb 2016

@moncik4 úplne viem o com píšeš, ja čakám tretie a vsetky som si takto pregrcala, pri prvom mi to prešlo cca v 16tt pri druhej to bohužiaľ nepreslo do konca, a teraz už týždeň nevraciam, ale dva mesiace v kuse som v sebe neudrzala jedlo 10 min. Tak verím, že aj tebe to čoskoro prejde. Čo sa týka pleti, ja mam chalana aj babu a ani raz som nemala zhorsenu pleť ani vlasy, ale pri chalanovi som začala mať ako keby ekzém na rukách. A teraz to mám zasa, tak mne to vychádza na chalana 🙂 vy už niektorá viete čo budete mať? Ci je tu niekto kto chce mať prekvapko? 🙂

siskurka
28. feb 2016

Ja mam tiez nieco ako Ekzem na ramene, take vysusene miesto a hlavne po kupani to vzdy scervenie.

Inak pohlavie dietata nechceme vediet, uz len ci to vydrzime😂

emode
28. feb 2016

neviem, či to s tou pleťou bude celkom tak, mne sa v obidvoch tehu neskutočne zlepšila pleť na tvári, vyhladená, ani jedna vyrážka, nič a sú obidve baby 😉

nika_17
29. feb 2016

Ja som vobec nevracala,nastastie 🙂 a plet moze mat v cca 10 tt nejake akne,ale teraz to uz preslo..za dva tyzdne idem na poradnu tak dufa,ze sa uz dozvieme,co budeme mat...
A uz ste vyberali mena?

slniecko1270
29. feb 2016

@siskurka my 9.8

siskurka
29. feb 2016

@slniecko1270 a vies, co ocakavate? Mne vsetci hovoria dievca, a aj sa mi snivalo o dievcatku, ale aj tak mam pocit, ze to bude chalan 🙂 nechame sa prekvapit. Tak to sa mozno aj tu v porodnici stretneme😉

nika_17
29. feb 2016

A bolieva vas este brusko?

moncik4
29. feb 2016

Po tych cipkoch sa mi polepsilo, ale ako nahle mi z tela "vyprchaju" tak je to znovu to iste. snazim sa ich uzivat co najmenej, predsa aby to mimcu neublizilo, ale niekedy to bez nich nejde. To ma mrzi s tym ekzemom, kazda to znasa inak, ale tak co by sme nevydrzali pre to male klbko radosti,nie? ☺ ja idem teraz v stredu do poradne,sa tesim az ho znovu uvidim 😇
@siskurka ta obdivujem, ze nechcete vediet pohlavie, mne by bolo uz vcera neskoro keby mi povedal dr. co to bude. ☺ uz poskulujete aj po vecickach, prip. kocarik?

emode
29. feb 2016

mňa hocikedy zastihne bolesť v podbrušku, len si myslím, že sú to skôr vetry, to trávenie teraz vôbec nie je ideálne ... tentokrát ma nejako neťahá nič kupovať, všetko bude asi na poslednú chvíľu, máme pred sebou ešte dosť ťažké úlohy pri druhorodenej, odstavenie od pŕs (píšem od pŕs, lebo už iba dudle) a jej presťahovanie k staršej do detskej izby, takže riešime úplne iné veci, ako prvorodičky, ale baby v pohode, aj ja som bola taká pri prvej, i keď tehu vtedy pred 7 rokmi bolo úplne v poho 😅

nika_17
29. feb 2016

My este cakame s nakupmi,ale pokukovala som po kocikoch..myslim,ze je este cas na to...

siskurka
29. feb 2016

moncik4 my sme sa tak hadali kvoli menam, lebo ja mam vybrat chlapcenske a frajer dievcenske, tak som povedala, nechame sa prekvapit. Kocik uz mam vybraty od Camarelo, segra ho ma Camarelo art a je velmi spokojna aj mne sa paci+primerana cena. Len este neviem kt.presne. A kupime aj tak az v juli.

andrea8979
29. feb 2016

@moncik4 Ahojcek spinkam ako kedy ale je to ovela ovela lepsie,pokracujem uuuplne v pohodicke :D som jedna z tych stastnejsich,pretoze mi nie je vobec zle od zaciatku takze rastieme a ja si to vychutnavam... :D