icon

Dátum pôrodu jún - júl 2016

taly215
3. nov 2015

Holky, ktoré čakajú bábätko v lete budúci rok ohláste sa. Sme čerstvé tehulky 🙂 Budem rada, ak sa tu stretneme viaceré a budeme si tu navzájom pomáhať, radiť si a zdieľať radosti ale aj starosti, ktoré budú spojené s tehulkovaním 😵

kniha24
29. jan 2016

Ktore rodite v juni v martine? Cca 19.6
🙂

ddka
31. jan 2016

@miskkaa aj ja to zazmluvnenie zatiaľ Nebudem riešiť. Cvičenie je každú stredu od 16:30 a hodina stojí 3.20 €. Zaplatíš si toľko hodín, koľko chceš.

michalka011
1. feb 2016

@miskkaa áno,úplne v pohode,aj kamaratky tam rodili a tiez nemali nic proti...sestricky boli uplne zlate

buba183
1. feb 2016

@kniha24 ano pocula som len dobre nanho Dnes mi mija mudr.povedala ze to bude asi dievcatko ale neni si ista nechce sa ukazat.uz vies co budete mat?

kniha24
1. feb 2016

@buba183 my dievcatko,ta uz ma nakupenych veci az az 🙂

jakobsapple1
1. feb 2016

@masterton asi okolo 19.6 ale nebudem rodit v zv aj ked som zo zv.

masterton
1. feb 2016

@jakobsapple1 Ja mam termín na 9.06 a budem rodiť vo Zv...a ak môžem vedieť...kde budeš rodiť?

jakobsapple1
1. feb 2016

@masterton Este som si to nejak nedohovorila s lekarom tam ale chcem asi BB roosveltova, mam doporucenu sekciu, kvoli veku a zdr. stavu. Ak nie tak som zvazovala aj BS, udajne su tiez dobry odbornici na cisarske. Povodne som uvazovala aj o bratislave ale tam je to dost obtiazne logisticky, kde by byval manzel a syn musi chodit do skoly. . Ty si si to uz nejak dohovarala na porodnici v ZV? Je to este asi skoro, nie?

masterton
1. feb 2016

@jakobsapple1 Tak je to skoro,ale jedine co budem riešiť to obecnost muža pri pôrode 🙂

playka
8. feb 2016

Ahojte. Tiež čakam na 19. júna 🙂

kniha24
8. feb 2016

@playka aj ja 19.6. 🙂 drzim palce.

tllyli
9. feb 2016

Ahojte dievcata, riesime tu taku otazku a vy by ste mi mohli pomoct🙂
Viete si predstavit, ze by ste s partnerom boli natacane pocas porodu? Resp. od prvych kontrakcii?
A to tak, ze by v ziadnej nemocnicnej miestnosti nebol kameraman ani stab. Iba kamery na stenach.. Bolo by to viac o rozhovoroch a situaciach pred porodom a emociach po prichode babatka🙂 Nic intimne by sa neukazalo.
Dakujem za vase postrehy🙂

playka
9. feb 2016

@kniha24 neviem sa dočkať 🙂

kniha24
9. feb 2016

@playka ti verim,aj ja. Uz aby tu bol jun 🙂

jakobsapple1
10. feb 2016

@tllyli kontaktoval ma nejaky fotograf co si ma tu nasiel. Zda sa mi to ako uplne bizzarny napad a kedze viem aky bol moj prvy porod tak by som to panovi fotografovi dopriala, pretoze to bolo len pre silnejsie zaludky. Urcite to nebol zazitok, ktory si chcem pamatat. Ak ano tak len pre ucely staznosti na urad pre dohlad nad zdravotnictvom, ktoru som zial kvoli zdrav. komplikaciam sposobenym porodom nemala nikdy cas podat. ale tisic ludi, tisic chuti. Ak mate taky typ priatelov, ktorym to budete ukazovat, alebo vy si rada pripomeniete ako ste trpeli, a nechutne zabery tak nech sa paci. Ja si radsej pripominam prijemne chvyle.

playka
10. feb 2016

Budúce mamičky! Vy mavate taký pociť v brušku ako keby sa Vám celé bäbatko stvrdlo? Alebo len časť placenti? Neviem to inak opisať čo cíťim.

kniha24
10. feb 2016

@buba183 tak my cakame dievcatko 🙂 tak nech sa aj vam coskoro ukaze 🙂

playka
10. feb 2016

Tiež budeme mať dievčatko 🙂

katykat
11. feb 2016

@michalka011 ahoj, mame ten isty termin. Ako sa citis?

michalka011
11. feb 2016

@katykat ahoj, celkom fajn len keby sa dali vynechať rána, lebo tie sú kruté, ale keď sa najem tak je to v pohode, trošku viac unavená ako predtým, ale nejaké vážnejšie problémy nemám a ty ako?

katykat
12. feb 2016

@michalka011 na zaciatku mi byvalo dost zle, teraz uz je to ovela lepsie, tiez musim hned rano nieco zjest a trochu ma pobolieva zaludok, ale to bude asi z toho zeleza, co uzivam. No a v utorok som bola na poradni a vsetko vyzera ok.... Takze si to celkom uzivam.

michalka011
12. feb 2016

@katykat ja idem V stredu na morfologicky uzv, tam by sme sa mali dozvedieť aj čo to bude, mavas niekedy také tlaky V posve lebo ja niekedy mám, hlavne keď veľa chodím

diablikovci
12. feb 2016

@michellll147 ja mam 6.7. 🙂

katykat
12. feb 2016

@michalka011 skor mi teraz zacalo tvrdnut brusko a vcera ma pobolievalo dolu v podbrusku - take krce akoby som bola prechladnuta. A u nas to vyzera na chlapceka 🙂

michalka011
12. feb 2016

@katykat ja by som chcela dievčatko, chlapca už máme... Ale V podstate to je jedno hlavne nech je všetko OK

katykat
13. feb 2016

@michalka011 ja mam doma dceru a chlapcovi sa potesil strasne manzel....mne by to bolo jedno....ako hovoris...hlavne nech je vsetko v poriadku.

nelinka2009
13. feb 2016

Ahojte mam termin koniec juna a bude to Šimonko

playka
15. feb 2016

Vy pracujete ešte ?

chymenitta33
15. feb 2016

@playka - ja som PN už od oktobra