Dátum pôrodu jún - júl 2016
Holky, ktoré čakajú bábätko v lete budúci rok ohláste sa. Sme čerstvé tehulky 🙂 Budem rada, ak sa tu stretneme viaceré a budeme si tu navzájom pomáhať, radiť si a zdieľať radosti ale aj starosti, ktoré budú spojené s tehulkovaním 😵
@ddka a kedy mas prvu poradnu v Ruzinove.? Das mi potom prosim ta vediet kt. doktor tam bol a pripadne ci tam ma hodiny este Vlckova Otapkova, dakujem 🙂 a drzim palce na prirodzeny porod 🙂
maminy, nie ste tu niektore zivnostnicky?
@miskahryzka8 zatial neviem, ale ešte mám čas, prvá poradňa je asi mesiac pred termínom pôrodu
Darujem cipky torecan. Nove neotvorene balenie dobre do 2018. Predpisane lekárkou na nevolnost . Nakoniec som ho nevyuzila. Ak sa niekomu zide, kto ho uziva. Rada ho darujem.
Ahoj 🙂 ja mam terminik 8.7 🙂
@kniha24 ja mam termin 21.6. a budem rodit v martine 😉
@ddka ja som mala pri prvom synovi zazmluvnenu Otapkovu, ale teraz si nebudem nikoho zazmluvnovat čo som sa rozprávala s lekárkou tak hovorila že V Ružinove sú všetci dobrý lekári, pôrodnici, tak uvidím
@miskahryzka8 otapkova má ambulanciu V senci, chodím ku nej a ešte aj slúži V Ružinove
@miselka281 tak to sa tam mozno stretneme 🙂 ides chodit aj na predporodnu pripravu?
@kniha24 mozes mi napisat do spravy nieco viac o tom? zatial som o tom nerozmyslala..
@michalka011 jj ona ma aj v Senci aj hodiny v Ruzinove, tak mala aj pred tym 🙂, no neviem sa bojim si nezazmluvnit ked tam bude zase taky natresk ako s prvym synom 🙂...
Ahojte baby,gratulujem Vám !!!!! Čaká vás krásne obdobie a najkrajší zážitok vo vašom živote!!
Ja trošku odbočím,mám nejaké veci po synovi,narodil sa v auguste,tak preto som si vybrala vašu skupinu. Nepoznáte niekoho,kto bude rodiť v lete a potešil by sa takýmto veciam?? Dupačky,bodičká,perinky,fusak.... VšETKO SPOLU,ZADARMO. Najlepšie BA,SC alebo za odvoz. Ak by ste vedeli o niekom,prosím dajte vedieť,potrebujem uvoľniť skriňu. Ďakujem
Ahojte ja mam termín 17.jula
@zanetm ahoj ja som Bratislava - Malinovo, termin mam v juli, hlavne perinke a fusaku by som bola rada, mam predajnu s novym detskym oblecenim ale doplnky babatkovske a doplnky nie, tak od velkosti 92 - 98 najmensie cisla, ak by si mala cas sa zastavit u mna v obchode Lanova 4, Bratislava Ruzinov, tak ti rada dam nieco na revans z tych uplne novych veci vacsich pre maleho co mam v ponuke, hlavne ten fusak som chcela aj tak pozerat a nekupovat novy 🙂. A my cakama syn 3.7. 🙂
@katykat všetko V poriadku u lekára?
@michalka011 ahoj...vsetko ok, robila mi este meranie zahlavia, lebo minule sa nechcelo otocit + tlak a moc...dnes to bola rychlovka a idem 29. na dalsiu poradnu, ale medzitym ma poslala este na diabetologiu. A ty ako? Nieco nove?
Nové ani nic, momentálne sa cítim úplne OK, okrem toho rána, ja idem najbližšie 18.k lekárovi.
@michalka011 ja tiez ok...druhy trimester je asi fakt najlepsi.
Ahoj ja cakam 3-4 juna☺
Ahoj je tu niekto aj zo zvolena 😊
@zanetm Ja by som mozno mala zaujem aj ked nie som z BA. 🙂 Ja mam termin porodu koncom JULA🙂
@nikada ano som
Ahojte Je tu niekto kto pôjde rodiť aj do Skalice?Ci tam niekoho stretnem.
@jakobsapple1 ahoj ☺ kedy mas termin pôrodu?
@nikada tusim 17.6, ale chcem ist do bb
@jakobsapple1 lepsie je v bb?
A zo stiavnice tu je niektora? 🙂
Je tu niekto z Bardejova?
Ahojte je tu niekto z dolneho kubina alebo okolia?

@miskahryzka8 tak ja dúfam, že porodim prirodzene