Dátum pôrodu jún - júl 2016
Holky, ktoré čakajú bábätko v lete budúci rok ohláste sa. Sme čerstvé tehulky 🙂 Budem rada, ak sa tu stretneme viaceré a budeme si tu navzájom pomáhať, radiť si a zdieľať radosti ale aj starosti, ktoré budú spojené s tehulkovaním 😵
@nikikub ahoj, ja mám termín 5.7. Ale doma už máme čoskoro 2-ročného synčeka, druhý má byť tiež chlapec 🙂 radila som sa aj so sesternicou, ktorá má obe deti narodené v lete, ako ich vtedy obliekala hneď po narodení. Vtedy bolo už nad 30 stupňov, takže im hneď dávala tieločká alebo tričká /body s krátkym rukávom. Nejaké kraťase len keď išli von, poprípade mali len čisto body alebo opaľovačky a v kočiari im nožičky aj tak zakryla tenkou farebnou plienočkou, aby na ne priamo nesvietilo slnko. Mala aj tú látkovú clonu na kočiar Dooky, tú sme aj my perfektne využili. Samozrejme treba mať zopár vecí s dlhým rukávom, ale veľa toho naozaj netreba. Až na jeseň. A jedna rada - kupuj body, zapínanie medzi nožičkami, nie tričká. Aspoň do jedného roka sú body super, ja som si síce aj nejaké tričká kúpila lebo som neodolala, ale nakoniec som ich takmer nevyužila, lebo bábo berieš na ruky stále také malé a vždy sa to tričko nejako vykaše hore a bábo má holé kríze, bruško. Proste body sú omnoho lepšie pre malé detičky. A pre tie najmenšie (veľkosť 50,56,62) sú aj tie prekladacie body, ktoré sa dobre ľahko obliekajú.
@nikikub a potom svetríky tiež odporúčam na gombíky alebo zips, nech sa to zle cez hlavičku neoblieka. Nám stačili 2 svetríky na striedačku. Ale môže sa stať, že jeden je v praní a druhý hneď ogrcká, nám sa to stalo našťastie len raz.
@dooomca aj ja mam 3.7. ;) do akej porodnice sa chystas 🙂? Prveho mame sept., bude medzi nimu 6 rokov, teraz tiez cakame chlapca 🙂
@miskahryzka8 ....v žiari nad hronom a ty? Ja som tiez vždy chcela 6 ročný rozdiel a nakoniec budem mať 2 roky🙂
ahojte ženy, ulitky ste objednávali odkiaĺ? ak ste teda objenávali.. 🙂
@dooomca v Bratislave 🙂, no vidis a ja idealne 3 rocny :D ;)
@chymenita33 co je ulitka 😕 😅 ?
Ahojte,tak aj ja sem patrim termin mam 30.6. a dnes sme sa dozvedeli ze cakame dievcatko 🙂. Nemozem tomu uverit citim sa ako v sne velmi sme si ju priali.Je tu niekto kto chce rodit u kocha?
@nikada neviem este som tam nerodila ale v zvolene to bolo pred 7 rokmi hrozne. Asi by som nezvladla psychicky tam len vojst. Skoro nas z malym zabili. Pocula som ze uz je to tam ine, iny lekari atd.. ale ja tam uz nechcem nikdy ani len vojst.
@jakobsapple1 tak to ma mrzi.....tiez som pocula ze je to tam teraz lepsie...a doktora mate zo zvolena?
kniha24 dakujem pekne a ty co cakas? 🙂
Tak ti tiez gratulujem k princeznicke 🙂
@nikada zatial nemam dohdnuteho lekara, pojdem tam az po 30 tyzdni, este sa mi to zda byt skoro. ved lekar nemusi vediet co bude o 14 tyzdnov.
Take ako mamin mate uz vybrate mena. U nas to buds tazke.
ahojte maminky, nepotrebujete niektora takyto tehu kabatik? je to kvalitny balonacik na prechodne obdobie velmi zaujimavo usity na tehu brusko velmi pekne ukaze. Mam ho v pieskovej farbe, nevyuzila som ho min. rok , este su na nom visacky,stoji mi v skrini stal 28e nie jeto ziadna znacka objednany z aliexpresu ale velmi kvalitny material. dala by som ho za symbol.cenu aku si urcite http://www.aliexpress.com/item/2014-Autumn-Wint...
bezovy XXL ale sedi tak na L/XL
@margaretka ahoj na tom linku mi nic neukazuje
@chymenitta33 ahoj,ja som zatiaľ iba pozerala tu na koníkovi. Aj nové aj používané
Damy, ktore ste chceli rodit v Banskej stiavnici tak mate poslednu sancu, nakolko vsemocna Penta rozhodla ze ju zavru.
Podpiste prosim peticiu, pretoze sa naozaj jedna o spickove pracovisko a jeho zatvorenim budu trpiet zeny z celeho okolia, ktore sa tam rozhodovali ist rodit.
ahojte ja mam termin tiez 21.6.16 🙂 ja uz davno neobleciem moje bezne veci.. 🙂 pribrala som zatial 10,5 kg 🙂 neviem ci je to vela alebo malo ale uz sa pomaly zacinam citit ako nemotorny slon..a vybehnut po schodoch alebo do kopca je pre mna neuveritelna fuska :D Zatial nevieme co to bude lebo na poslednom utz v 20. tyzdni sa nam nechcelo ukazat. Ale o mesiac ideme na 3D sono do Martina tak hadam sa uz dozvieme.
Ahojte, chcem sa spýtať či nemáte niekedy bolesti vaječníkov, som 27tt. Ja sem tam mám.
@jannullka1 dakujem za rady 🙂
@buba183 aj ja som 26tt 🙂... cakas chlapceka ci dievcatko? My mame prveho Marka a druhy bude Oliverko 🙂 a preco tazke, k prezvisku, ci si neviete vybrat 🙂 🙂?
@michalka011 a vajecnikov alebo podbruska? Ja by som povedala na poradni doktorke, lebo v tehu sa moze spravit aj zapal, kvasinky alebo nieco kvoly prekysleniu prostredia, keby ti vysli zvysene leukocity z mocu nech ti spravi kultivaciu radsej 🙂
Ahojte.je tu niekto z tt,kto tu bude aj rodit?termin mam 2.7
Baby, Dolný Kubín? idete niektorá rodiť? začiatok júna ? 😉

Ja mám 3.7 a prvého sintera mám v júni🙂