Dátum pôrodu jún - júl 2016
Holky, ktoré čakajú bábätko v lete budúci rok ohláste sa. Sme čerstvé tehulky 🙂 Budem rada, ak sa tu stretneme viaceré a budeme si tu navzájom pomáhať, radiť si a zdieľať radosti ale aj starosti, ktoré budú spojené s tehulkovaním 😵
@jarmilasemankova budes rodit v ke? 🙂 alebo v trebisove?
@kuuriatko v Trebišove 🙂 ..
Ahojte "čoskoromamičky", chystá sa niektorá z vás ridiť v Čadci?
Ahojte baby nechysta sa niekto z vas rodit do LV?
@lucy_liu_19 ahoj, ja budem v CA, ale ty máš asi termín v júli....
@katykat Ahoj, termín mám zatiaľ 06.07.2016 a ty? ...
@lucy_liu_19 ja mám 27.06.
@katykat Ak chvíľu počkáš alebo ten náš drobec sa poponáhľa, tak sa možno stretneme ☺ Čakáš prvé mimi?
@lucy_liu_19 no zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že to bude skôr, ale to sa môže zmeniť zo dňa na deň... mám už jednu dcéru a tú som prenášala, tak som zvedavá....
@katykat Necháme sa prekvapiť, kedy sa tí naši drobci vypýtajú na svet, hlavne, nech je všetko v poriadku 😊
ja mam termin 28.06
@lucy_liu_19to je hlavné, aby nám to všetkým dobre dopadlo 🙂 tak sa možno stretneme... odkiaľ si?
@katykat Určite to dobre dopadne, len treba pizitívne myslieť 😊Ja som z Považskej a ty?
@lucy_liu_19 ja bývam v CA.....ty to budeš mať trošku ďalej....
@katykat No tak to máš výborné, my len dúfame, že to krásne stihneme. Počas nirmálnej premávky nám to trvalo +- hodinku ... a ako sa cítiš?
@lucy_liu_19 bola si tam pozrieť? Ja zatiaľ fajn, chodím na pásy raz za týždeň a ešte sa neotváram ... tak som zvedavá kedy to začne, aj keď občas už cvičné bolesti sú... a ty ako?
@katykat Áno, boli sme sa tam pozrieť niekedy okolo 30. týždňa a urobilo to na nás veľmi dobrý dojem, tak sme sa rozhodli, že dáme na pocit a skúsime tam 🙂 ... ja chodím tu v Považskej ku svojmu lekárovi, včera sme mali poradňu a tiež sme zatiaľ "celí" :P Tiež sa nevieme dočkať, ale všetko má svoj čas, takže čakáme 🙂 Bolesti ešte nemám, len cítim ako zostupuje nižšie a niekedy mi tam dosť pritlačí 😀 a tiež ma pocit, že zo dňa na deň je silnejší a silnejší ... a vieš, čo budete mať teraz?
@lucy_liu_19 ja som tam bola aj prvý krát,ale to už bolo dávno....ale bola som tam pozrieť švagrinú pred rokom...tak viem ako to tam vyzerá a na pásy chodím tiež ku svojej, ale budúci týždeň idem na pásy a poradňu do nemocnice, tak pozriem ....hlavne dúfam , že to manžel stihne a bude pri mne .... a mal by byť chlapec 😊 a ty vieš ?
@katykat Hej, popozeraj si to tam, nám sa to tam veľmi páčilo, aj sestričky boli ku nám milé a počuli sme dobré ohlasy na túto pôrodnicu ... aj keď 100 ľudí, 100 chutí :P ... Tiež Ti chlap pracuje mimo SVK? Chlapčeka? No tak to je super, keď dievčatko už máte, pekne vám to vyšlo 🙂 My budeme mať tiež synčeka, už sa ho nemôžeme dočkať :*
@lucy_liu_19 veď práve, niekto chváli, niekto nadáva sestričky tam poznám niektoré, tak hádam bude dobre, hlavne aby pôrod prebehol v poriadku....a rýchlo... a manžel pracuje tu v Za, len nemôže hocikedy odbehnúť z roboty, tak uvidíme.... a my sa tiež strašne tešíme na ten náš batôžtek malinký....
@katykat Máš pravdu, len nech nám to dobre dopadne, nech sú tí naši drobci zdraví a my tiež 🙂 Aha, no tak nech sa drobček vypýta vtedy, keď sa bude dať tatovi z práce :D a aj ten váš drobček tak štikúta v brušku?
@lucy_liu_19 no teraz už len tak dvakrát za deň...ale asi tak v siedmom mesiaci to bolo aj päťkrát za deň.... 😂...
A vieš koľko váži ? Lebo ma doktorka straší, že je veľký...a ešte stále priberám,tak som zvedavá ....
@katykat Áno? Nám sa práve v týchto dňoch čká tak 2-3krát do dňa a predtým to nebolo, keď tak raz za pár dní ... neviem, koľko váži, to nám lekár nehovorí, len rozmery hlávky, bruška a stehennej kosti, od začiatku je drobček o pár dníkov dopredu v cm, ale keďže ha mám 180 a priateľ skoro 190 cm, tak povedal, že je to v poriadku 😊 A vy máte moc? Lebo ja si myslím, že je lepšie keď má radšej viac ako keby mal mať menej ako je norma, nie?
@lucy_liu_19 no tiež mi nepovedala koľko,len merala stehienko a hlavičku a že je dosť veľký...tak o 10 dní popredu....ale že ho aj tak budú vážiť tesne pred pôrodom....ale aj tak si myslím, že len straší... nikdy to presne neodhadnú...a do tých 4 kg je podľa mňa v norme.... dcéra mala tiež skoro 4.....
@katykat Lekár nikdy nemôže vedieť, kedy presne došlo k oplodneniu, takže ak to napr. bolo u Teba skôr, tak je pochopiteľné, že je drobček o kúsok väčší ... asi by som nad tým nerozmýšľala, hlavne ak ste v poriadku 😊 Ja som ževraj tiež mala niečo jemne pod 4 kilá a som tu 😆 prajem pekný víkend 😊
@lucy_liu_19 aj tebe pekný víkend....a keby niečo....ozvi sa...😉
@katykat Ahoj, no ako? Držkáte sa?
Ahojte, nemate niekto termin na 23. - 24. jun v Ruzinove 🙂?

@13zuzka jasné tak si ťa pridám k priateľom a potom si kľudne môžme písať cez správu 🙂 ...