Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
@st2 no ved to, kto by to ustrazil toto.. 😕 😕 😉
@susanne5 no ja studujem odbor, kde si vsetci zakladaju na kariere, a polka postkomunistickych profakov si mysli, ze ho ako zena ani nedokazem robit rovnako dobre ako chlap, a ked sa im este ukazem tehotna na statniciach, alebo nestihnem obhajobu koli porodu, tak im to v ich posahanych hlavach len potvrdim 😢
@atomica87 bude to narocne ale vsetko sa da ked sa chce, ja som s bruchom robila len skusky v zimnom semestri, potom sa narodil maly, a uz na statnice som sa nestihala ucit, potom som ich robila o rok. ale ono to bolo o tom ze zrazu som mala plnu hlavu maleho , domacnost a ked bola volna chvila tak som potrebovala psych. vypnut. ale keby som velmi chcela tak to zvladnem aj na prvy krat. ten dalsi rok som dokoncovala len bakalarku a ucila sa na statnice a dopadli super. takze ak sa zatnes a zapojis do starostlivosti este niekoho tak to podla mna par mesiacov vydrzis a ak nie tak si to posunies o rok.🙂
@atomica87 aha tak to je horsie :( tak potom len vyuzit leto a zacat s pisanim prace popr. kuknut daco na statnice.. lebo potom bude fakt malo casu, nejako si to naplanovat a rozlozit🙂 urcite ten rok za to stoji to dat🙂 ale ak ti to slo super doteraz tak si mylsim ze aspon na E das aj ked viem ze to nie je asi tvoja vysnivana znamka ale budes hviezda ked to zvladnes min. tak🙂
@susanne5 nedokazem vyuzit ani leto, my nepiseme 60stranovu dilplomovku, ale klikame projekt na stavebne povolenie, no a temu, pozemok a konzultanta sa dozviem az na zaciatku semestra...joj aka by som bola rada, kebyze mam pisat obycajnu diplomovku, by som si ju zbuchala teraz ked sa nudim a mala pokoj 😒 ...ale vari to nejak zvadnem, som dost hyperaktivna, ked som pred rokom s prehladom zvladla skolu, pracu, projekty a bakalarku, tak vari matersku a diplomovku dam, neviem ake to je starat sa o dieta, ale donedavna som bola tak zaneprazdnena, ze mam stale pocit, ze jedno male ma nemoze tak zamestnat na cely den, ale mozno sa len mylim
@atomica87 to je skoda ale zas nevadi aj tak to podla mna stihnes, len na tom zacni hned makat a skus do porodu dokoncitten projekt, a potom ked sa narodi maly sa len uc na statnice, to sa da, neviem ci mate este nejake skusky. u mna to bolo o tom ze zrazu velka zmena, boli sme na maleho sami s manzelom.. teda viac menej ja aj na domacnost a na skolu mi neostaval mozog🙂 takze ty si daj prioritu maly a skola a skus poprosit maminu alebo partnera aby sa aspon cez vikendy postarali o maleho a domacnost aby si nemala tolko toho a aby si sa mohla ucit. ale ak das projekt do porodu a potom sa budes mat len ucit tak to sa podla mna da. 🙂
@susanne5 som na tom presne ako ty :D sama s manzelom mimo rodiny, nedavno sme kupili byt v meste, popravde tu poznam asi 4roch ludi, a ti nemaju vztah k detom, ale nemozem im to zalievat :D sama ho zatial nepocitujem 😖 ale nieco iso vymysli. manzela mam velmi ochotneho a spolahliveho, isto ma podrzi najviac ako sa bude dat
Ahojte baby, som momentálne v 15 týždni, všetky nevoľnosti zmizli a od nedele, kedy som naposledy
vracala, nepociťujem žiadne nevoľnosti, ani ráno, ani počas dňa, ako keby som ani nebola tehu. Je to rovnako aj u Vás? Môžem byť kľudná, že je bábätko O.K. ? Ja viem, že je to individuálne, ale ak ste niektorá v 15 týždni
please, podeľte sa ako prežívate tehuľkovanie. Ja som zatiaľ ani nepribrala, aj prsia sú v pôvodnom stave.
Ďakujem za Vaše príspevky.
@bumbulko mne bolo blbo asi v 8tt ked som zistila, ze som tehu.. potom som mala 2tyzdne odpor k masu.. ine som jedla normalne, aj napriek tomu som schudla.. a odvtedy tiez neviem, ze som tehu.. za posledne dva tyzdne som sa dostala na povodnu vahu.. takze v podstate som tiez este nepribrala..
prsia sa mi nezvacsili, len trosinku akoby naliali, ale to az teraz posledne dva tyzdne, takze na podprsenke to robi mozno tretinu az polcislo 🙂 ale kupila som si pohodlnejsiu.. 🙂
inak vobec nic, ziadne priznaky..
teda ked neratam vysypany chrbat a plecia, co mam uz asi od 14tt
@margotka666
super, takže asi je všetko tak ako má byť 🙂 ja chodím akurát častejšie na wc, inak nič...
@bumbulko to chodenie ma preslo tiez nejak v 13-14tt,
ale obcas sa vracia, tak na 2-3dni.. sme si robili srandu s babami, ze z mocaka si robi trampolinu..
asi sa tak blbo ulozi, ze tam tlaci...
a na to curanie sa uz "tesim" ked budeme v 8-9mesiaci, jak tam uz nebude mat miesta 🙂 😀
@madzik akej su vyroby tie farebne a aj biele plienky?

@margotka666 no moze byt 😝 pocitat sa mi to veru nechce kolko nas pravidelne prispieva, a do pravidelnosti pocitam aj raz mesacne 😀