icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

sjuzka83
26. júl 2012

@anastacia242 krásny dátum, sme si ho naplánovali. len teraz by som to chcela aj potlačiť dopredu, aby sme na Vianoce už boli spolu doma 🙂

katusinka
26. júl 2012

@janulap hej budem v dk rodit kedze som priamo zz dk

katharrina
27. júl 2012

@anastacia242 Ahoj, ako sa mas? Uz citis pohyby? Co nove?

anastacia242
27. júl 2012

@katharrina ahoj, vsetko dobre, uz aj to prechladenie sa upokojilo, uz neberiem antibiotika, tak snad uz budem zdrava...no uz to zacina byt viac a viac citelné, uz citim ako sa tam prevaluje, alebo ako to mam nazvat, tak som zvedava v akej bude polohe v pondelok idem na sono morfologicke tak sa na maleho tesím, ze ho uvidim 😅
a ty ako? uz mas pohyby?

anastacia242
27. júl 2012

@sjuzka83 no veru, pekny datumik, ale ked ma byt cez sviatky clovek s babom v nemocnici 😒 😒 😒 😒 tak uvidis, mozno to bude aj skor 😉 😉

katharrina
27. júl 2012

@anastacia242 no aj ja uz mam, tiez take ako ty, dr. mi povedal, ze je priecne ale, ze to sa este vraj zmeni

sjuzka83
30. júl 2012

@anastacia242 teraz by sme boli radšej už všetci doma na Vianoce 🙂

dufa
30. júl 2012

No takze nas vianocny darcek ma byt po absolvovani morfologickeho sona zdrava baba 🙂, len neviem, preco som si nie tym pohlavim taka ista🙂

kvietok23
30. júl 2012

ahojte, ak by ste mali niektora zaujem,mam v bazariku vecicky 56,62 a teraz uz aj 68 - nemam to tam sice vsetko, - 68 asi nic, je toho vela, ale su to krasne, zachovale vecicky po dievcatku, Miska sa tiez narodila v decembri, od overalu, lehatka,bodynka, deky... ak by ste mali niektora zaujem, mozno by bolo najlepsie sa prist osobne pozret 🙂 Som z Bratislavy- Biskupice. 😵

janulap
30. júl 2012

@kvietok23 ahoj,prosim ta,uz tyzdne rozmyslam,v com pojde babo oblecene v decembri domov.Ty to uz mas za sebou,ak osi babaenko obliekla?Dakujem 😉

kvietok23
30. júl 2012

@janulap zalezi od toho, ake bude pocasie, ale bodynko, svetrik, dupacky, rukavicky, ponozky, a overal sme my mali 🙂 a sup do autosedacky, cestou do auta prikryt dekou 🙂

janulap
30. júl 2012

@kvietok23 dakujem,uz mam aspon aku-taku predstavu.Tu na Orave uz bude urcite ak nie sneh,tak zima dost 🙂

martina.hedmegova
31. júl 2012

ahojte kocky, je tu nejaka kosicanka? vdaka 🙂

govinda
31. júl 2012

@martina.hedmegova ja som košičanka 😀 v podstate chodím do januároviek, lebo termín mi najprv určili 1.1, ale už to posunuli na december a tak nejak chodím pozerať aj do tejto témy 😉

nufini
31. júl 2012

@govinda aj mne ten termin stale posuvaju, najprv to malo byt okolo 10.12. a teraz nam to vychadza zaciatkom decembra. Tymto tempom budem zachvilku chodit kukat temu Novembrovčiatka 2012 🙂

govinda
31. júl 2012

@nufini na ja idem teraz vo štvrtok do poradne, tak som zvedavá, čo sa dozviem 🙂

nufini
1. aug 2012

@govinda aj ja idem teraz vo stvrtok 🙂 Som zvedava hlavne na pohlavie, ci to je stale chlapec, lebo uz mam trosku nakupene veci do modra

govinda
1. aug 2012

@nufini ja som ešte nenakupovala nič a plánujem až niekedy v októbri, novembri ... teraz ideme prerábať byt, vôbec nemám čas na obchody a kupovanie mini vecičiek :D
Aj ja som zvedavá, či už zajtra bude vidieť, čo sa tam skrýva 🙂 Na pioslednom usg to vraj vyzeralo na babu, ale bolo to skoro, tak teraz by to už mohlo byť istejšie 🙂

anjelik26
2. aug 2012

Ahojte, je tu nie kto kto ma pl.porod 28.12.2012 v Ruzinovskej nemocnici?

nufini
2. aug 2012

@govinda tak mne potvrdili ze ti bude chlapcek, vraj tie gulky a pipik vidno jasne a uz z toho baba nebude 🙂 Teraz pojdem najblizsie na sono az v 30tt. Nakupovat vo velkom budem ties asi tak v oktobri, len ci budem s tym bruchom vladat 🙂
A tebe uz povedali priblizne pohlavie?

anastacia242
2. aug 2012

@anjelik26 ahoj a tebe preco ukazuje termin v aprili 2010?? 🙂 🙂
kosicanky a kde planujete rodit? @govinda @martina.hedmegova

anjelik26
2. aug 2012

Pretoze prve dieta bolo podla planu v aprili 2010 na koniec to bolo skor 28.3.2010.

martina.hedmegova
2. aug 2012

Povodny plan je rodit v Saci, samozrejme ak bude priebeh normalny, ak by mali byt nejake komplikacie tak nova nemocnica.. rastislavka jednoznacne NIE!!! rodila mi tam nedavno sestra... ja som mala diagnostikovane PCO - nahodne po laparoskopii v r. 2006, a bolo mi povedane ze ak do 2 rokov neotehotniem tak uz len tazko a zakrok nemal vyznam (robili mi vtedy aj driling ovarii). Teraz som stastne tehotna a podarilo sa to uplne prirodzene a gynekologicka vyvalila oci (po zisteni tehu som menila lekarov)... a samozrejme mi hned predpisala 2 baliky Duphaston-u preventivne.. a ked som sa jej spytala ze ci nema v plane vziat krv a zistit mi hladinu PG ci ich vobec potrebujem (synteticky PG) vyhrkla ze je to bezne aj pri normalnom tehu a bezpecne (citali ste letak??) tak ze nie je dovod ich neuzivat... recept som v lekarni vybrala ale nakoniec lieky po tyzdni a po dohode s manzelom vysadila (som vet. lekarka a kazdy "preventivny zasah" do rganizmu povazujem za zbytocny a neprofesionalny) ale to som ja a niekto so mnou moze nesuhlasit. Tak tolko moj pribeh... P.S. mne velmi pomohla klasicka homeopatia aj v pripade astmy aj v pripade PCO hoci to nasi lekari nikdy nepriznaju, a verim ze vdaka nej sa mi podarilo aj otehotniet 🙂

govinda
2. aug 2012

@anastacia242 no tak to ešte neviem, ale myslela som, že v šaci 😉

govinda
2. aug 2012

@martina.hedmegova my sme sa o dieťa usilovali skoro 6 rokov a boli sme dokonca aj v splne, kde mi povedali, že mám PCO a bez IVF prosto neotehotniem. Potom som podstúpila laparku, kde nepotvrdili PCO a všetko bolo ok. Laparka bola v roku 2009, odvtedy sa liečim na štítnu žľazu. V roku 2010 som o bábo prišla v 6tt a teraz, keď som otehotnela, mi bol hneď nasadený duphaston. Brala som ho do 12 tt 😒 Našťastie je všetko v poriadku. A inak, otehotnela som teraz prirodzene, nie IVF, mala som rozhádzanhé hormóny a štítku, ale správnou liečbou som dosiahla tak dlho vytúžené tehu

govinda
2. aug 2012

@nufini dnes mi lekár povedal, že je to dievčatko 🙂 Ale upozornil ma, že dievčatko vedia určiť tak na 99%, pretože napríklad semenníky chlapčekom môžu zostúpiť neskôr. Ale aj do správy napísal, že dievčatko.
Zároveň mi odporúčal objednať sa na 3D, ak teda mám záujem, do Myslavy, že tam nedávno kúpili nejaký namakaný ultrazvuk, tak uvidím, čo nám ukáže ešte to. Plánujete 3D? A kedy?

martina.hedmegova
3. aug 2012

@govinda fuu no vidim ze si si presla riadne dlhu cestu k babatku... drzim palce nech uz je vsetko v poriadku a gratulujem k dievcatku 🙂 ja este neviem co to bude, buduci tyzden idem na USG ale ja tvrdim od zaciatku ze baba tak uvidime 🙂 ja chodim na 3D k Dankovcikovi ku Jumbo centru... prvy som mala v 13. tyzdni a teraz idem v 21. cca na morfologiu a kardio vysetrenie plodu. http://www.fetalecho.sk/

martina.hedmegova
3. aug 2012

@anastacia242 a ty kde budes rodit?

maruska.s
3. aug 2012

Ahojte 🙂 takze ak Pan Boh da, ze bude vsetko v poriadku, tak budeme mat druheho chlapceka 🙂

anastacia242
3. aug 2012

@martina.hedmegova no neviem este, asi v Saci to bol prvy plan, ale teraz na Sacu pocuvam, ze je blby personal a ze lepsie je v Novej nemocnici, tak uvidim, mam v okoli kamosky teraz jedna rodi v saci, uvidim co mi povie a druha rodi v oktobri a ta bude v Novej, tak podla toho sa rozhodnem, ale viac som priklonena k tej Saci, ale tak uvidim este... zato beriem vsetky rady a odporucania od kazdeho na porodnice a pytam sa aj ostatnych 😉 😉 😉 😉 .