Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
@dufa no preliecili a už sme v poriadku 🙂 ešteže tí naši chlapi vedia variť 😀
@katharrina ani dr.nic nenaznacoval/a ? to aj dr. si vravela, aby ti nevravela?
ja ked som bola v 12tt na skreeningu tak dr.mi vravi, ze roztahuje nozky, tak asi bude chlapec a ja som zhíkla a rychlo zahovorila, asi sa zlakla, ze prekecla..ale tak som jej vravela, ze v pohode, takze takto nepriamo mi dr. prezradila...uz vtedy a teraz sa to uz potvrdilo, uz som bola zvedava, ci ozaj mala pravdu 😀
tak gratulujem, ze vsetko je ok...super 🙂
@anastacia242 no moj dr. povedal, ze o chvilu mi bude vediet povedat aj pohlavie, tak som povedala, ze nemusi a tento dr. sa nas spytal, ci cheme vediet aj pohlavie, tak som povedala, ze nie 🙂 a manzel sa len usmial. Nasmu zas nevedel pozriet dobre ksichtik, lebo mal stale rucicku pred tvarou, asi hladny 🙂
@katharrina waaau, tak to ta obdivujem, ze si vydrzala, ze nechcete vediet...uz by si dnes urcite vedela ci princ alebo princezna 😅
@anastacia242 no ja to stale citim na princa 🙂 tak uvidime, ci sa potvrdi a da to zabrat, povedat nie, to je pravda 🙂 ale v tej chvili som na to moc nemyslela a to asi pomohlo, dolezite bolo pocut, srdce je ok, kosticky su ok a pod.
@katharrina ja idem 30.7 tak dufam,ze aj my sme ok ...som nachladena a dali mi atb.. ☹ niesom nadsena, ale tak lekari vedia co mozu tehotne..
@anastacia242 aha, no drzim palce, je to krasne a urcite vezmi aj manzela, my sme zobrali aj sestru a neter 🙂 chora som bola len na zaciatku v nejakom 1.mesiaci a dr. mi tiez predpisala atb., ale moj gyn. povedal, ze pokial nemam horucku, ze to nemam uzivat, dal mi vitamin C a bolo, bola som sice 2t. doma, ale pohoda. Myslim, ze je to ale ine, ked si chora v 1.trimestri a teraz, nakoniec u mna boli aj ine veci a ja som uz aj bez toho uzivala dost liekov, mozno aj koli tomu mi to odporucil.
@szdan Ved ani ja by som si ho prec nedala, to by muselo byt fakt nieco veeeeelmi vazne, ze by som ho len viac tyrala.Ani si nic take nejak nepripustam ani sa neobavam, zatial je vsetko ok. To len tak pre istotu🙂 Tak to mas potom asi ozaj cas do toho 25 tyzdna, kym bude drobcek pekny gulatucky, nech je fesny na obrazkoch🙂 Tak zelam, nech sa ukaze v plnej krase potom 🙂 A mozno by som sa uz radsej informovala o terminoch, radsej skor, ako neskoro, nic za to nedas.
@st2
ahojte,
tak my budeme mať chlapca 🙂 noo ešte uvidíme či 4D to potvrdí, alebo vyvráti, pokiaľ malé nebude hanblivé 🙂
My už kopance cítime, aj cez deň, no najmä večer, keď si ľahnem na chrbát, vraj chrbtica tlačí na maternicu a preto sa bábätko viac hýbe, lebo si hľadá vhodnejšie miestočko 🙂
@marcelka2012 ahoj marcelka, tak ti srdečne gratulujem k chlapčekovi 🙂))
@marcelka2012 jeeej gratulujem k mladencovi.. V kt si tt?
ahojte som v 20tt termín máme 16.12 alebo 12.12 a čákáme chlapca,,rada by som sa k vám pridala 😅
ahojte, ja som v 18tt a termín máme na 24.12. 🙂
caute kocky.... je tu niektora aj vo Viedni? Neviem kde to mam hladat presne 🙂 My tiez cakame bociana 31.12. 🙂
ahojte, my sme 19 tt, termin 26. 12., ale moj prvy syn bol narodeny skor, druhy neskor, takze ja mam december len ako orientacny mesiac 🙂
@marcelka2012 a v ktorom si tt ze uz aj kopance citis??
@sjuzka83 jeeej pekny datum, vitaj
ahojte my tiez cakame babo v decembri po mikulasovi tak to bude krasny darcek len este nevieme co to bude minule sono mi uz mohli zistit pohlavie ale akurat medzi nozickami bola pupocna snura 😀 ak hadam nabuduce uz budeme vediet co to bude aby sme mohli dat meno a pomalinky zacat kupovat vecicky 🙂
@sasena12 dorjan kočík má moja sestra...veľmi pekný a veľký... dopručam.... 😀
@sasena12 dorjan kočík má moja sestra...veľmi pekný a veľký... dopručam.... 😀
@nevestienka ahoj, máme toho dosť spoločné, termín 24,12, snaženie tiež 1,5 až 2 roky a tlak v čakárni 170 so stresov a tak isto aj mlčanlivejšieho doktora 🙂
@trinity333 super tak to rada pocujem, my sme uz rozhodnuti pre ten kocik uz len pockat aspon do konca septembra 🙂
st2 ahoj, mozem sa k vam pridat do sukromnej temy? dakujem
a to ma minuloročnú kolekciu a teraz su ešte krajšie aj farebne...Ja sa ešte rozhodujem mám čas ešte...a cenovo su prijatelné a dovoz zdrarma. Ty si 22tt a termin decmber a ja 17/2 a termin 24,12 😲
@trinity333 ahoj, no tak to si môžeme ruky podať 😀
Baby!!! Dnes som pocitila prvy kopancek v brusku!!!! 🙂 šašo nas malinky uz rastie.. 😀

@anastacia242 no drzime 🙂 dnes sme boli na screeningu organov a vsetko je ok, tak sa tesiiiiime, to je hlavne na pohlavi nezalezi 🙂