icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

anastacia242
3. aug 2012

@maruska.s jeeej tak pipík, aj my cakame chlapčeka 😅 tak budete mat doma uz dvoch čertíkov... 😉

nufini
3. aug 2012

@govinda tak blahozelam k dievcatku 🙂 myslis asi ten morfologicky 3D, ja som nad tym ties rozmyslala, ale mam pocit, ze sa za to plati a nasla som tu na konikovi temu, ze 3D skodi babatku. Mozno to neni pravda, ale po tom vcerajsom vysetreni som uplne spokojna, pozerali ma dlho a vsetko je OK, tak ja uz pojdem len na ten klasicky v 30tt cize cca za 2 mesiace

petribela
3. aug 2012

Podelím sa s vami,,,my pravdepodobne čakáme chlapčeka,,ale presne nám doktorka nevedela povedať,nakoľko tam bol pupočník.Na 3D som nešla je to veľa financii, ale dá sa o zistiť aj z krvi,máte skúsenosť?lebo na sono pôjdem asi až v 30TT.

govinda
3. aug 2012

@nufini tak ja som objednaná na 3D o 2 týždne, uvidíme. Čítala som tú tému len tak zbežne, ale do vyšetrenia si to ešte preštudujem a ak, tak zruším vyšetrenie a hotovo.

@petribela Ja by som mala za 3D platiť 35Eur aj s nahrávkou na USB. Z krvi sa dá zistiť pohlavie dieťatka, ale za to sa platí až okolo 70 Eur, teda pokiaľ viem, aspoň čo kočky písali, robí to tuším Geneton. Určite o tom nájdeš niečo aj tu na koníkovi a aj na ich stránke 😉

govinda
3. aug 2012

@martina.hedmegova no ja som mala pocit od začiatku, že to bude chlapček, len keď sa mi snívalo, tak sa mi snívalo, že je to dievčatko ... asi mi malá podvedome vedieť, že ona nie je chlapček 😀 Mne môj gynekológ rovno odporučil tú Myslavu, tak uvidím, čo to tam bude 🙂

petribela
4. aug 2012

@govinda
jáj tak ja to viem zase naopak,,ale u nás máme centrum, kde sa to robí,musím sa na to opýtať....ak to bude veľmi dahé vydržíme do 30tt keď pôjdem na sono...35E nieje veľa za 3D....Dík za info

maruska.s
4. aug 2012

@anastacia242 veru, certikov 😉 ale nie, Filipko je zlaty, aj ked obcas uz vystrkuje rozky, to je fakt 🙂 ale ako pozeram, tak vacsina z nas caka chlapcekov, ze?

anastacia242
4. aug 2012

@maruska.s hlavne, nech su zdravi obaja chalani a potom jak uz budu vacsi obaja ta budu ochranovat ako spravny chlapi 🙂....
no tento rok je asi viac chlapcensky, lebo aj tu v teme a aj v okoli znamym a kamaratkam sami chlapci sa rodia...🙂 len mame dilemu nemame meno...tak stale rozmyslam ake mu dame..🙂

anastacia242
4. aug 2012

@govinda ja som bola na morfologickom na 3D u Hopppana na jazere, plati sa 30eur aj s videom a fotkami na cd-cku... o tej myslave som este nepocula zatial..asi tam je to nove?

marcelka2012
4. aug 2012

@nevestienka ďakujem 🙂 a ty už vieš, čo nosíš pod srdcom?

marcelka2012
4. aug 2012

@dolla ahoj, som v 22 týždni! 🙂 letí to ako voda......., gratulujem ku kopančeku 🙂 takže to bude chlapček?

lucuska
4. aug 2012

aj ja sa pridavam. termin mame 13.12 a k chlapcekovi, ktory ma 4,5 roka pribudne dievcatko. tak aby to neboli sami chalani

marcelka2012
4. aug 2012

@anastacia242 ahoj, v 22 týždni 🙂 veru už ho cítim takmer mesiac, keď si to tak zoberiem, že od 3.7. bol taký prvý nesmelý kopanec 🙂 teraz vie už sem tam poriadne kopnúť, asi to bude fakt chlápetko 🙂 už je aktívnejší aj počas dňa, ale večer začne kopať aj tak najviac, keď si v kľude ľahnem 🙂

marcelka2012
4. aug 2012

@trinity333 ahoj, tak teda kočík dorjan a ten butterfly? Odporúčaš? Podľa sestry? AJ mne sa veľmi páči, ešte sme neboli nejak zvlášť kočíky obzerať, ale na nete som to trošku zbehla, vyzerá byť taký pevný a dobre veľké kolesá má, keďže bývame na dedine tak určite by som chcela len s takýmito väčšími kolesami.

marcelka2012
4. aug 2012

@martina.hedmegova ahoj, mne tiež lekár predpísal duphaston(bez toho aby som mala nejaké negatívne výsledky, len kvôli tomu, že som mu povedala, že o mesiac ma čaká vlastná svadba, tak vraj na udržanie tehotenstva, svadba - stresy...., ktoré som ja vôbec nemala, nepripúšťala som si ich 🙂 veď predsa čakám poklad 🙂 nejak ma obišli 🙂 ) , ale po prečítaní letáku na 4 A4 som ho okamžite zamietla, nežiadúce účinky - potrat, alebo vyvolanie menštruácie, mi to prišlo protichodné s tým, na čo mi ich prepísal - na udržanie tehotenstva....a zbytočne do seba pchať chémiu som teda nechcela.....

dufa
5. aug 2012

@maruska.s Gratulujem.🙂Takze nam to obom vychadza prave naopak, ako by sme si obidve zelali🙂 Hlavne je, ze je vsetko v poriadku. Dufam, ze aj u vas.

maruska.s
5. aug 2012

@anastacia242 joooj, ved na to sa tesim, ked ma budu tolki chlapi ochranovat 🙂 to uz hej 🙂 my tiez nemame meno, paci sa nam adamko, ale ked to by mal vsetky sviatky v jeden mesiac...neviem....

maruska.s
5. aug 2012

@dufa veru, uuuplne naopak 😉 ano, zatial chvala Bohu vsetko v poriadku, vsak to hlavne...aby nam boli zdrave deturence nase 🙂

anastacia242
5. aug 2012

@maruska.s no sak toto este spojene s Vianocami, to je ochudobnenie o tolke darceky 🙂 ja som mala stale vybrate D avidko a tiez nechcem kvoli tomu dat t.j.30.12 😖 (narodeniny, Vianoce, meniny v jeden mesiac...) tak to nie musime nieco vymysliet 🙂

dufa
6. aug 2012

@anastacia242 🙂 Mne sa zas pacilo pre chlapceka Adam, uz som si hlavu lamala nad druhym chlapcenskym menom, ale priroda to vybavila za mna, kedze vraj to bude dievenka. Ja dufam, ze nase poklady si aspon nenaplanuju prichod na svet presne na vypocitany termin 🙂

anastacia242
6. aug 2012

@dufa aby sme nevianocovali v porodnici 🙄 🙄 ....tak babulka, jeeej, gratulujem... 😅 😅 😅 😅 tak zatial mam 2 typy na moj termin porodu od Dr. 6.12 a 12.12 alebo povedal, ze niekedy medzi tymi dnami 😉

dufa
6. aug 2012

@anastacia242 Tak ja mam zatial len jeden typ od dvoch lekarov na 24.12 😀 Tak dufam, ze to nevyjde presne, nerada by som rodila pod vianocnym stromcekom 🙂

trinity333
6. aug 2012

@marcelka2012 ahoj, áno odporúčam ona má hnedý so vzormi Dorjan, aj dovoz zadarmo...ale ja som nie rozhodnutá pevne, chcem to popozerať ešte rozmýšlam aj nad Poľskom ale vraj veľké odpručania majú aj kočíky značky Bexta a sú veľmi pekné. Tiež potrebujem veľké kolieska keďže sme z dediny a naminú nás snehové záveje 😠 a ty kedy máš termín?

trinity333
6. aug 2012

@sjuzka83 ahoj aj ja 24,12 tak sme už tri kusy???a kedy si mala posledný menzes? 😉

lisian
6. aug 2012

ahojte 🙂 tiez mam termin v decembri a prave sa pasujem s vyberom kocika. uz som zufala a potrebovala by som poradit. co ste si vybrali zatial vy? ked som sa uz aj rozhodla, tak staci jedno forum a som na vazkach 😒

maruska.s
6. aug 2012

@anastacia242 Davidko je druha manzelova alternativa 🙂 tiez mu to vyhovaram kvoli Vianociam, ale zatial vyzera, ze sa neda ukecat 🙂 tak neviem, neviem 😒

sjuzka83
6. aug 2012

@trinity333 prvy den poslednej 19.3. takze termin sa mi posuvat nebude, vsetko mi to presne vychadza. a ty? uz vies co to bude?

sjuzka83
6. aug 2012

@lisian ahoj my sme sa na prvý pohľad zamilovali do Peg Perego GT3 2012 🙂 a keďže svoje rozhodnutia nemením, asi pri ňom aj zostaneme. teda, aby som bola presná: priateľ prekutral všetky internetové fóra a mne dal na výber z troch možností 🙂

l_e_n_o_c_k_a
6. aug 2012

baby sukromna tema Decembrovky 2012 je vytvorena, treba poziadat o clvenstvo babulku s nickom st2

bonnie1
6. aug 2012

ahojte mozem sa vas spytat?ja mam tiez termin v decembri no a bola som minuly tyzden na 3D ultrazvuk v saci-ke.vsetko je super platili sme okolo 30 eur ale co ma trapi je ze nam lekar nedal ziadne foto ani video proste nic..vsetko skontroloval a zrazu bum a uz ho nebolo..je to normalne?sme sa tesili na foto a nic..mate s tym skusenost?