icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

lisian
13. aug 2012

@anastacia242 paci sa mi celkom jedna, je biela, odpisala mi ta pani, ze ma aj polohovatelny matrac a bocnicu jednu, ale stoji 50€, netusim co stoji taka nova. lenze ak ti dam link, tak to neotvoris, lebo muzovi to tiez nejde cez link otvorit. ma ju v ponuke nick anna 5232

anastacia242
13. aug 2012

@lisian no ja stale porovnavam ceny tych postielok a presne ani mne sa nepacia tie co maju zadne a predne celo plne, pride mi to aj neprakticke, i ked pisu, ze je to stabilnejsie, ale zas pri vysavani sa aspon viem dostat vysavacom aj z prednej strany a neni tam pevna doska 🙂 takze rozmyslame spolocne prakticky 🙂 lebo v podstate zboku uz bude blizko postel cca 20cm a to sa pchat tam s vysavacom, to by som prisla o nervy 🙂
a ceny niekde som porovnavala na strankach je aj viac ako 10eur rozdiel...zatial sa mi ceny najviac zdaju na www.babetkovo.sk a to maju aj predajnu u nas v KE tak to mozem ist aj omrknut nazivo 🙂 ale aj zasielaju a myslim, ze dokonca aj zadarmo ak nakupis nad 40eur, takze v pohode...a este k postielke davaju zlavu 10 percent na postelne doplnky bielizen, takze si vies nakupit lacnejsie....
ja prebalovaci nekupujem, len dosku a tu polozim na postielku alebo mozno ani nekupim a budem prebalovat na podlozke makkej na posteli...ale ak davaju zadarmo tak ber, je jednoducha pekna ta z ikey... 🙂 ak sa ti zmesti..🙂

anastacia242
13. aug 2012

@lisian no pekna je ta postielka len by ju trebalo vidiet nazivo ci je bez poskodeni, aby si sa neoklamala...tak predava ju za polovicnu cenu..neni to zle. nova stoji 100eur...tak ako chces...hej ma 3polohy to je dobre a aj bocnica..

mery7
14. aug 2012

@lisian je pekna ale ked som ju videla nazivo tak sa mi zdala velmi nizka. co som videla postielky v ikea tak sa mi vsetky zdali nizke. ja meriam 177 cm a zdalo sa mi to neprakticke 🙂 postielka mi bola asi tak po pupok 😀 ale treba sa ist na to pozret osobne ci ti padne do oka 🙂

mery7
14. aug 2012

@anastacia242 co sa tyka tej podlozky aj ja som ju chcela najskor kupit ale potom si hovorim ze mozem malu prebalovat aj na posteli dam si tam pokladanu deku a popripade nepremokavu podlozku 🙂 tie ceny posstielok sa na nete dost lisia treba si to popozerat a niekde najdes rozdiel aj 20-30 eur.

anastacia242
14. aug 2012

moj ulovok v Lidli boli ste tehulky??

lisian
14. aug 2012

@anastacia242 ty potvoraaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 ja som teraz v tejto chvilke prisla z lidla, isla som tam pesi cez obed, lebo sa mi v letaku ta mikina strasne pacila a uz ju nemali!!!!!!!!!! 😠 tak mam len tie pancusky, ale tie druhe, tie pruzkove 😎 no keby si nebola az z kosic, tak ta obvinim, ez si mi kupila poslednu 😀

@mery7 pozrieme este v tom polsku ked budeme, lebo presne ako pises....treba to osobne pozriet, ja sa pri tych ikeovych bojim aj toho, ci nebude moc krehucka, kupili sme raz take lacnejsie stolicky v ikey a s tym by som ani hlavu nerozbila niekomu, keby som chcela 😀 uplne makke drievko, ze do neho zaryjes nechtom

ludka77
14. aug 2012

@lisian ja som tiež poslala ráno maminu 🙂 ale hneď včera aby malemu kúpila gate a bundičky, my máme hnedú a bledomodrú a sú milé 🙂 ale tiež nadávala, že z každej farby a veľkosti po 1 kuse vyložili :-/

anastacia242
14. aug 2012

@lisian tak ja az na druhy pokus, 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 v jednom Lidli som bola mali len pancusky a chlpatky len dievcenske, tak som este zasla do druheho a tam mali posledne 3kusy 62/68 jedna bledomodra a 2tmavomodre, tak som vzala tmavomodrú, ale vies kolko mi to dalo času rozhodnut sa ci svetlu alebo tmavomodru 😀 😀 😀 😀 chlpatku ... pancusky mali vsade..

mery7
14. aug 2012

@lisian mi sme v ikea kupili postel a nema este ani rok a strasne vrzga a zacina sa lamat rost ale kupili sme tam aj komody a tie su ok.

mery7
14. aug 2012

@anastacia242 no jasneeeeeee aj ja som tam vcera rano nabehla a kupila ruzovucku 🙂 podarilo sa mi este najst vacsie cislo inak vsetko take malicke. a este som kupila body s takou sovickou. ja rada v lidli nakupujem detske vecicky su tam kvalitne a nejsu ani velmi drahe 🙂 sranda ked su detske alebo tehotenske veci tak nabehnu tehotne ale uz mamicky s detmi. aj predavacky sa minule smiali 😀 ze skoro plny lidl tehotnych a kocikov 😀

anastacia242
14. aug 2012

@mery7 hej aj teraz tam boli tehule aj maminky 🙂 tak vies ceny su dobre a deti rychlo rastu, tak neoplati sa kupovat drahe, ja som chcela vacsiu kupit tu chlpatku, ale tak nevadi, pisu, ze 2-6mesiacov tak uvidime aky bude drobec malý-velky 😀 😀 neni taka hruba takze vynosi aj na jar...

lisian
14. aug 2012

@anastacia242
@mery7
@ludka77 mne osobne sa pacia aj veci v tescu, ale teraz som uplne sokovana, ale tie pre babatka pre chlapcov su skarede. vzdy som tam smutne pozerala, ze raz ked budem mat miminko tak si tam uzijem a etraz sa mi tam nepaci ani jedna jedina vec v tejto kolekcii. u nas asi ako aj inde, je regal s dievcenskymi takymi susnavuckymi a hned vedla s chlapcenskymi a to je az smiesne aky rozdiel. tie babske su kraaaaaasne....uplne kricia farbami od vymyslu sveta a nadherne kusky, svetriky, tricka, satocky, suknicky barsco a tie chlapcenske....na zaplakanie....len smotanova, bezova alebo bledomodra a len same typicke dupky, nic moderne, pekne.......som z toho v soku

ludka77
14. aug 2012

@lisian ja do Tesca moc nechodím, tam sa veci oplatia skôr keď sú v akcii, mne sa páčia veci v H&M ale tam je zas tá chlapčenská strana krajšia a kvalitnejšia, mám doma 3 ročnú dcérku a na tej dievčenskej strane je strašne veľa silónových vecí - bleee, tak teraz sa tam budem môcť vyblázniť 🙂
do tesca nechodím odkedy vecičky prehádzali podľa veku - blbosť aby som hladala po regáloch, predtým proste boli napr. gate všetkých veľkostí za sebou, teraz aby som to hladala ako blba (možno to už zas zmenili ale ja im to už kašlem) 😝

anastacia242
14. aug 2012

@lisian tak veru, aj mne sa zda, ze v Tescu az toho tolko pekneho pre chlapcov nieje, skor pre dievcatka..

lisian
14. aug 2012

@anastacia242
@ludka77 ano ano suhlasim.....hmko ma krasne veci 😉 aj tam sa vyhram a zara ani nehovorim, ale to su uz aj rozdielne ceny potom.
mne sa to v tescu nezda drahe, v akcii ked to je, tak to je uz uplne za smiesne ceny, ale tie chlapcenske veci su hrozne, naozaj. tak teraz pozeram po nete nieco krajsie 😀

ludka77
14. aug 2012

@lisian my čo sme mali aj bodinká z tesca tak také vechte z toho ostali po 2-3 opratiach (tie viackusové čo sú v balení FF)
u nás Zara nieje ☹

anastacia242
14. aug 2012

@lisian
@ludka77 ja som body kupovala aj v CA, ano HMko ma krasne vecicky, nieco mám aj z Anglicka, takze uz ani nekupujem toho tolko mam...to si stale vravim, ze nekupujem a aha co bolo dnes v Lidli 😀 😀 😀 😀 ale tak bodynka a overaliky a dupky uz mam vela, este nejaky svetrik by sa zisiel..

ludka77
14. aug 2012

@anastacia242 :-/ ani CA tu nemáme - neviem či mám smútiť alebo sa tešiť 😀 ja okrem toho z lidla teraz nemám nič 🙂 kočík mám po malej aj postieľku ale z oblečenia nič - je čas 🙂 ako som včera drahému povedala, že veď nakúpim len najdôležitejšie a medzi sviatkami začínajú výpredaje 🙂 len či to vydržím - ale doma z postele toho moc nekúpim tak asi aj hej 🙂

anastacia242
14. aug 2012

@ludka77 tak aj z netu sa da nakupit, na mimibazare..aj tu na MK... 😉 😉 😉
ja som chcela, ze niekedy na jesen by sme si urobili vylet do Ba do Ikey,ale tak, ked @mery7 vravi, ze tie postielky niesu asi az take super, tak za tu cenu viem kupit aj u nas alebo objednam cez net.. a usetrim na ceste ... 😉

ludka77
14. aug 2012

@anastacia242 noooo mi hovor o kupovaní cez net 🙂 ako trčím doma tak len nakupujem somariny 🙂 ale chcem vybehnúť do toho HM a kuknúť čo majú na predajni a až potom prípadne kúpiť aj malému niečo cez net 😀

lisian
14. aug 2012

@ludka77 tak ty uz mas vyskusane, my si este len testujeme ako prvorodicky 😀 musis nam takto radit,,,takze bodycka z tesca po viac kusov su nanic...ok 😉 . ale tie samostatne co tam predavaju, tak si kamosky chvalia, tak neviem.....no je to jedno, lebo sa mi tam nic nepaci.
pozeram, ze si z Prievidze....tam uz je HMko? ked som sa tam pohybovala par rockov, tak tam nebolo nic z obchodov, ale inak krasne mestecko, velmi sa mi paci, ma vybornu atmosferu a krasne prostredie a je take akoby som to....nepokazene 🙂 .
ja mam v plane ist s kamoskami do BA na nakupy buduci tyzden, mam to na skok, takze problem s obchodmi nie je, len keby bolo za kamion stoeuroviek 😀 😀 😀

@anastacia242 presne,,,super je nakupovat cez net, lebo vela krasnych a dobrych znaciek na SR nepredavaju a obcas sa najde nejaka obchodnicka, co to potom predava na bazaroch........ale ja som si pozichrovala kamosku v dubline, ze mi bude nakupovat a posielat. ked sme tam boli, tak som az plakala pri tych detskych veciach za vesmirne ceny.

mery7
14. aug 2012

@anastacia242 aj ja som kupila taku velkost a zda sa mi dost velka oproti veciam co mam doma na ten isty mesiac. ale tak ked bude velka rukavky zahnes 🙂 stale lepsie nez mala. ja som si tam minule kupila tehotenske gate a som spokojna. cena aj kvalita bola ok. ked som pozerala tehotenske veci v inych obchodoch az sa mi oci otocili ze ake ceny a ja som sa teraz zacala zvacsovat 🙂 tak ze jeden tyzden v poho a na dalsi ma uz tlacia veci na brusku 😀 mne je luto zbytocne vyhadzovat vela penazi za tehotenske veci ked uz leto pomaly konci a neviem kedy by som ich potom zasa vyuzila 🙂 radsej kupim drobcovi nejaku somarinku 😀

mery7
14. aug 2012

@lisian no kym som nevedela co to bude som kupovala neutralne farby ale mas pravdu s tymy chlapcenskymi vecami a to nie len v tescu. segra caka chlapceka a normalne som mala problem mu nieco kupit. vacsinou sa zameriavaju na dievcenske veci. ale co bola kolekcia pred tym tak sa mi vecicky pacili viac. ale je lepsie nakupovat v tych vacsich tescach lebo tam maju vacsi vyber. u nas v malackach maju iba minimum 🙂

lisian
14. aug 2012

@mery7 u nas je asi dost velke tesco a maju v podstate vela veci, ale skaredych ☹ ale potom tie pre starsich chlapcov, sice ovela menej ako pre dievcata a nie tak uzasne krasne a kreativne,,,,ale tie su uz lepsie

mery7
14. aug 2012

@anastacia242 mozno tebe by sa tie postielky pacili ale mne sa zdali velmi nizke a uz ked bude dieta vacsie ze sa s toho lahsie dostane von. ale oproti ikea cez cestu je taky velky detsky obchod predeti.sk a ze od 1.septembra otvaraju detsky obchod aj v avione alebo v tescu na zlatych pieskoch je premaman. ja som si tam nasla kocik a pekne vklude vyskusala 🙂 ked ti nieco padne do oka si to pekne popozeras popripade vyskusas a objednas cez net. na nete to najdes lacnejsie 🙂

mery7
14. aug 2012

@lisian ja som kupovala body v kik. jedny ma vysli za 2 eura a su bavlnene a aj pekne motivy. nic umele tak ako maju inde. a je pravda ze drobcek bude rychlo rast 🙂 ale v tescu maju take body s takym psickom od disney. a stalo sa mi ze mali napisane ze akcia a cena bola povodna bez akcie a pani predavacka tvrdila ze to je spravna cena.

lisian
14. aug 2012

@mery7 ja som kupovala krstniatku cez leto v tescu, lebo tam mali vypredaje a strasne boli tie dievcenske krasne,,,,no tak nekup to, ze? aj ked nepotrebuje ma toho, ze to nevynosi a presne ako pises. prisla som k pokladni a myslim, ze az na polovicke tych veci mi nablokovala ine ceny ako boli uvedene v zlave. tak som jej povedala, ze co teraz s tym, lebo tam maju uvedenu zlavu a ja by som taketo kvantum veci nekupovala za povodnu cenu, tak prisiel nejaky veducko, pozistoval a prisiel s infoskou, ze mam ist na informacie a vratia mi ten rozdiel v cenach a aj to tak bolo. este si tam zundrali tie micusky za tym pultom, ze si nevedia spravit ceny a oni tam teraz od rana riesia rozdiely, ktore musia vracat.....takze vidim, ze nie len u nas 😀

anastacia242
14. aug 2012

@mery7 jasne, tie tehu rifle som aj ja bola obzerat v Lidli ale sa mi zdali na zimu tenke...takze som si ich nekupila ale cena bola uzasna 😉 😉 neoplati sa vyhodit velke peniaze za veci, ktore potrebujes na par mesiacov (2-3)
predeti.sk to poznam cez net mam tam vybrate do postielky supravu...tak este cakam ci niekde nieco neobjavim a ozaj za super cenu 😉 😉 😉 tak ja mam 166cm, mne vysoku postielku netreba, ale urcite chcem s bocnicou a ta ikeacka nemala tu bocnicu posuvnu, neviem ako ostatne...sak to este mam cas 😅

ludka77
14. aug 2012

@lisian tie čo bývajú v akcii, že 2ks za nejakú cenu (už neviem akú) také kadejaké farebné tie sú super, ale tie biele (prípadne vpredu s obrázkom) čo ich je v balení viac tie sa mi vôbec nepáčili ☹
no som z Handlovej to je kúsok od PD, ano je v PD HM na Korze - také vraj nákupné centrum - podľa mňa hrozné len taká chodba 🙂 ale aspoň je, no neviem ale ide to aj s PD dole vodou, kedysi to v centre žilo no teraz je tam pusto :-/

my máme kúsok BB tam sú lepšie obchody ale ani Zara ani CA tam nieje (teda naposledy som tam bola v maji a neboli tam 🙂 teraz mám "našťastie" kľudový režím 🙂 tak aspoň nenakupujem ako šalená 😀