icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

lisian
16. aug 2012

@julllka tak ty budes mat silvestrovske mozno 😀 budes jedna z bojovnicok priviest prve babatko v tom roku v tvojom meste,,,,,,,este mozno vyhras ten prispevok 😀

julllka
16. aug 2012

@lisian no tak to dufam nie, uz sa vidim jak tam s kruhmi pod ocami, mastnymi vlasmi a v zupane preberam gratulaciu od primatora a musim sa pri tom usmievat lebo ten ich trapny prispevok ma ma vytrhnut z biedy, kedze moja materska bude cinit 350 eur.....a cele to samozrejme bude natacat telka, aby mali co vysielat v hlavnom vysielacom case ......uz som zafrflana jak stara babka, to bude tymi hormonami :D

lisian
16. aug 2012

@julllka 😀 ano aj u nas vychadzaju noviny mestske a vzdy su tam mamicky s babatkami, ktore ten tyzden porodili,,,,,,,chudatka vyzeraju fakt hrozne, presne podla tvojho opisu 😀 😀 😀 ale obcas sa tam najde vynimka, ktora na tu zubozenu a utrapenu, strhanu tvar natiahne makeup......to je podivana este len 😀

mery7
19. aug 2012

@st2 ahoj pridas ma do sukromnej decembroviek? dakujem 🙂

st2
19. aug 2012

@mery7 uz si 😉

terez111
19. aug 2012

@terez111 Ahoj,asi to vyzera ze ano.Tešim sa ak sa tam stretneme.

terez111
19. aug 2012

Ahoj. toto je pre sjuzku 83.Prepač že pišem takto no neviem Ta inak najst.Budeš rodit asi v Tn, aj ja tešim sa ak sa stretneme.

terez111
19. aug 2012

@sjuzka83 Tak som to našla.Aj ja zvažujem aky kočik,hlavne aby išli v zime dobre kolieska po snehu a aby bol lahky.Tak budeš aj ty v tn rodit??

terez111
19. aug 2012

@anastacia242 Aj mna bolia bedrove klby ale naštastie len večer po celom dni.No aj tak si pripadam ako dochodca

anastacia242
19. aug 2012

@terez111 no je to neprijemne, mna bolia aj cez den pri dlhsej chodzi...takze uz toho vela nenachodim 🙂 alebo resp. s pauzami, uz to nieje co kedysi, ked som prebehla cele mesto aj 2x teraz uz sa mi nechce a boli ma zadok-klby, bedra... 🙂 a ty mas kedy termin? a co cakas?

miminkaaa3
19. aug 2012

Ahojte....Ja mám termín 14.12 a budem rodit v Nitre 🙂

bonnie1
19. aug 2012

ahojte.som zufala.este nemam kocik a vobec neviem co kupit..ale nic prehnane drahe:((

podborova
19. aug 2012

Ahojte, ja mám termín 12.12:)))))

miminkaaa3
20. aug 2012

podborova- a ty kde budes rodit?? mas pekny termin 🙂

lisian
20. aug 2012

@st2 ahoj a mozes aj mna? 🙂

st2
20. aug 2012

@lisian jasne 😉

dolla
20. aug 2012

@miminkaaa3 ahoj.. Aj ja sa chystam rodit v Nr..

miminkaaa3
21. aug 2012

dolla- ahoj a kedy máš termín??

julllka
21. aug 2012

prosim do skukromky.....dakujem 😅

bonnie1
21. aug 2012

ahojte tak neviem ci mi niekto odpise ale kebyze hej budem vdacna..kupili by ste si tento kocik?ja nad nim tuho uvazujem.
http://www.kociky.sk/detske-kociare/kombinovane...

katharrina
21. aug 2012

@bonnie1 Ahoj, peg perego su super kociky, aj my budeme mat peg pergo, ale switch, lebo pri nom mozes sportovu cast otacat na obe str., co P3 nema a tam mozes sport. cast pouzivat, len smerom von 🙂 ale inak dobra volba

bonnie1
21. aug 2012

@katharrina dakujem ty tiez budes mat v decembri vsak?mna trosku odradzaju tie kolieska.aj dnes mi predavacka vravela ze do zimy velke nafukovacie. a tieto vraj su zle na zimu.preto som chcela pocut nazor niekoho kto tiez bude mat zimne dieta ci ho mam kupit ci nie..

katharrina
21. aug 2012

@bonnie1 joj moja, ja mam dokonca golfove rucky a co som sa napocuvala, ze to nie je dobre a pod., lenze ja mam ten kocik odskusany a nebol problem, navyse ked napada pol metra ci kolko snehu, tak ani velke kolieska nepomozu, tam su naj sanky, no my ho mame uz objednany 🙂

bonnie1
21. aug 2012

@katharrina jej dakujem ti ze si ma povdzbudila.tak velmi ho chcem aj cena je fajn len tie kolieska..ale tak mala sa dostane von najskor v januari a to nejak rozchodime nie?pekny zvysok dna🙂

katharrina
21. aug 2012

@bonnie1 nemas za co, vsak jasne, ze nebudes hned bezat s nou von, ty musis vsak vediet ako to u vas v zime je, ci vam nasnezi vela, ci su cesty a chodniky upravovane a pod., sanky su tiez vzdy dobre 🙂 Aj tebe pekny den!

st2
21. aug 2012

@julllka uz 😉

bonnie1
21. aug 2012

v kosiciach vela snehu nie je tak dufam ze cestari sa budu cinit 🙂

lenna30
21. aug 2012

@bonnie1 ahoj, keby som ti mohla poradiť, tak určite kočiar x-lander, kúpiš za pár korún a niektoré ked natrafíš aj vo veľmi dobrom stave, je ľahučký, spratný a ja už by som iný nechcela....

dolla
21. aug 2012

@miminkaaa3 29.12 ale malinky rastie rycho.. tak sa mi to uz posuva... podla sona som uz v 24 tt podla menstruacie v 22tt uvidime.. zatial brusko poslucha.. co ty? ako to znasas?

dolla
21. aug 2012

maminky.. a môzem sa vas opýtat? ..aky mate nazor na prebalovaciu komodu, kde je vstavana aj vanicka? zda sa mi to velmi prakticke.. zdvihnem deko a je z toho vanicka, zavrem a prebalovaci pult.. (nieco take by sa mi zmestilo do kúpelne..) kedze vanu mame velku - rohovu.. (zbytocne nepouzivanu) ale to je uz jedno.. ..proste ANO CI NIE????