Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
@lisian no tak to dufam nie, uz sa vidim jak tam s kruhmi pod ocami, mastnymi vlasmi a v zupane preberam gratulaciu od primatora a musim sa pri tom usmievat lebo ten ich trapny prispevok ma ma vytrhnut z biedy, kedze moja materska bude cinit 350 eur.....a cele to samozrejme bude natacat telka, aby mali co vysielat v hlavnom vysielacom case ......uz som zafrflana jak stara babka, to bude tymi hormonami :D
@julllka 😀 ano aj u nas vychadzaju noviny mestske a vzdy su tam mamicky s babatkami, ktore ten tyzden porodili,,,,,,,chudatka vyzeraju fakt hrozne, presne podla tvojho opisu 😀 😀 😀 ale obcas sa tam najde vynimka, ktora na tu zubozenu a utrapenu, strhanu tvar natiahne makeup......to je podivana este len 😀
Ahoj. toto je pre sjuzku 83.Prepač že pišem takto no neviem Ta inak najst.Budeš rodit asi v Tn, aj ja tešim sa ak sa stretneme.
@anastacia242 Aj mna bolia bedrove klby ale naštastie len večer po celom dni.No aj tak si pripadam ako dochodca
@terez111 no je to neprijemne, mna bolia aj cez den pri dlhsej chodzi...takze uz toho vela nenachodim 🙂 alebo resp. s pauzami, uz to nieje co kedysi, ked som prebehla cele mesto aj 2x teraz uz sa mi nechce a boli ma zadok-klby, bedra... 🙂 a ty mas kedy termin? a co cakas?
Ahojte....Ja mám termín 14.12 a budem rodit v Nitre 🙂
ahojte.som zufala.este nemam kocik a vobec neviem co kupit..ale nic prehnane drahe:((
Ahojte, ja mám termín 12.12:)))))
podborova- a ty kde budes rodit?? mas pekny termin 🙂
@miminkaaa3 ahoj.. Aj ja sa chystam rodit v Nr..
dolla- ahoj a kedy máš termín??
prosim do skukromky.....dakujem 😅
ahojte tak neviem ci mi niekto odpise ale kebyze hej budem vdacna..kupili by ste si tento kocik?ja nad nim tuho uvazujem.
http://www.kociky.sk/detske-kociare/kombinovane...
@bonnie1 Ahoj, peg perego su super kociky, aj my budeme mat peg pergo, ale switch, lebo pri nom mozes sportovu cast otacat na obe str., co P3 nema a tam mozes sport. cast pouzivat, len smerom von 🙂 ale inak dobra volba
@katharrina dakujem ty tiez budes mat v decembri vsak?mna trosku odradzaju tie kolieska.aj dnes mi predavacka vravela ze do zimy velke nafukovacie. a tieto vraj su zle na zimu.preto som chcela pocut nazor niekoho kto tiez bude mat zimne dieta ci ho mam kupit ci nie..
@bonnie1 joj moja, ja mam dokonca golfove rucky a co som sa napocuvala, ze to nie je dobre a pod., lenze ja mam ten kocik odskusany a nebol problem, navyse ked napada pol metra ci kolko snehu, tak ani velke kolieska nepomozu, tam su naj sanky, no my ho mame uz objednany 🙂
@katharrina jej dakujem ti ze si ma povdzbudila.tak velmi ho chcem aj cena je fajn len tie kolieska..ale tak mala sa dostane von najskor v januari a to nejak rozchodime nie?pekny zvysok dna🙂
@bonnie1 nemas za co, vsak jasne, ze nebudes hned bezat s nou von, ty musis vsak vediet ako to u vas v zime je, ci vam nasnezi vela, ci su cesty a chodniky upravovane a pod., sanky su tiez vzdy dobre 🙂 Aj tebe pekny den!
v kosiciach vela snehu nie je tak dufam ze cestari sa budu cinit 🙂
@miminkaaa3 29.12 ale malinky rastie rycho.. tak sa mi to uz posuva... podla sona som uz v 24 tt podla menstruacie v 22tt uvidime.. zatial brusko poslucha.. co ty? ako to znasas?
maminky.. a môzem sa vas opýtat? ..aky mate nazor na prebalovaciu komodu, kde je vstavana aj vanicka? zda sa mi to velmi prakticke.. zdvihnem deko a je z toho vanicka, zavrem a prebalovaci pult.. (nieco take by sa mi zmestilo do kúpelne..) kedze vanu mame velku - rohovu.. (zbytocne nepouzivanu) ale to je uz jedno.. ..proste ANO CI NIE????

@julllka tak ty budes mat silvestrovske mozno 😀 budes jedna z bojovnicok priviest prve babatko v tom roku v tvojom meste,,,,,,,este mozno vyhras ten prispevok 😀