Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
Ja mám termín 8.12., som zo žiliny, ale chcem ísť rodiť do Martina. Akosi začínam zle v noci spávať, nemôžem si už nájsť polohu, no je to zaujímavé 😀 , mám aj strach z pôrodu čo ako to bude, lebo som prvorodička...
@sunflower87 ja som tiez prvorodicka a som zvedava ako to vsetko bude prebiehat...
Ahojte. ja mam termin 12.12..rodit budem v Nitre. Ako to v Nr chodi? Zazmluvnujete si niekoho? Ja nie.
Ahoj, hlásim sa k Vám. Ja som z Oravy a termín máme 4.12.2012. Rodiť by som chcela do Trstenej.
@denkalienka ahoj a kedy mas termin?
ahojte ja mam termin 24.12. a budem rodit v Banskej Stiavnici 🙂 a este stale nevieme co to bude. .. :-P je tu taka mamicka co ide tiez do stiavnice? ??
@mirka331 ahojky noo podla internetu 15teho a podla doktora 21.12. ja ratam od 12-do 21.ze uz budem mamina 🙂 a ty?
ahojte ja mam termin 6.12. bude to chlapcek 🙂 rodit by som chcela v Rimavskej Sobote.bude to nase druhe babo s dcerou som mala termin na 22.5.a narodila sa 12.6. ☹ dufam ze to teraz bude skor
@misinka612 Ahoj, aj ja mam termin 24.12.:-) a tiez som bola na 100% rozhodnuta pre BS, ale ocna mi odporuca rodit cisarskym, tak teraz som trosku v pomykove, ci BS, alebo NR.
@dufa ahoj aj v BS robia cisarsky sa mi zda 🙂 podla mna je BS naj porodnica co pocuvam od maminiek 🙂 tak dufam,ze sa tam stretneme 🙂
@misinka612 Robia aj podla mna, rozmyslam len, co v pripade nejakych problemov,ako su vybaveni, ake su skusenosti a tak 🙂 Chystam sa tam buduci tyzden na navstevu a na radu 🙂 Ale zatial som rozhodnuta pre BS.Moje dve kolegyne tam rodili minuly rok, nevedeli si vynachvalit a boli sme jednu aj pozriet. Nie je to tam extra prepychove, ale ti ludia a prostredie je naozaj prijemne 🙂 Ja som z LV, ale tam ma to vobec nelaka 🙂 Takze sa tesim, mozno pokecame aj osobne, aj ked predpokladam, ze ten cisarak si asi naplanujem skor ako na Vianoce 🙂, uvidime, co povie ujo doktor.
@govinda 56 uplne staci.. aj ked bude babo trosku mensie, tak do toho velmi rychlo dorastie.. 50tka sa vraj kupuje skor narodenym babatkam... vraj to je moc malinke, tak neviem.. ja mam vsetko 56 a potom 62.. a to mam len zaklad, par kusov a ked mi bude chybat, tak dokupim po narodeni podla toho aka bude velka..
hh gratulujem vaam mamciatka 🙂 ja mam termin 21 12 🙂 ale mam mensi tusak ze vyjde von skor 🙂
ahojte dievcata ja mam termin 26.12 chcem sa vas opytat ako casto chodite teraz na poradnu?mna objednala az na 12.12 a zda sa mi to neskoro 😒
dnes už iba 40dní 🙂
No tak ja som sa rozhodla nakoniec, že pôjdem rodiť do Čadce....a verím, že sa naše bábenko narodí v termíne 8.12. 🙂 ten dátum sa mi veľmi páči 🙂
Ide niektorá z vás rodiť do Čadce??
@kadan Ahoj, ja idem 1x na Antolsku v prvy decembrovy tyzden. Idem k Dr. Malovej.
Pripravne kurzy neplanujem. Jeden porod (sice cisarsky) uz mam za sebou a teraz sa este uvidi akym sposobom budeme rodit. Verim, ze ak by to slo prirodzene, tak nejako bude aj bez kurzov🙂))
Ty si vyberas doktora k porodu? Je to tvoj prvy porod?
@lili007
ahoj
bude to 1 pôrod, narodí sa Milan / teda uvidíme, ale tak som sa zobudila už v 2 mesiaci, doktor to len potvrdil 😀 /
doktora si nezazmluvňujem, do poradne mám ísť vo štvrtok a tam mám na výber iba Rozemberga .
pozerala som hodiny aj v ten deň sú tam 3 ja Mudr a Janáč s Jančokom majú písanú rizikovú graviditu, čo ja nie som
veľa kamarátok rodilo na Antolskej a ani jedna nemala "svojho" doktora a všetko bolo OK, vraj sú tam všetci v pohode
čo som počula z okolia vraj tá čo už raz rodila cisárskym vždy tak rodiť aj bude, tak som zvedavá ako to bude s tebou, čo je na tom pravdy
môjho doktora som sa pýtala na prednášky, myslela som že je to povinné, ani mi ich neodporučil, kolegyňa ktorá ma mala zastupovať počas materskej otehotnela o 2 týždne neskôr ako ja 😀 a tej hneď doktorka napísala číslo kam sa má prihlásiť a už jej dali aj termín prednášok, čakám čo povie
@kadan Nie je pravda, že ked prvý krát rodíš cisársky tak budeš aj daľšie detičky ... mýtus
@whiterosses
aha ďakujem za info 😉
@sunflower87 aj mi mame termin 8.12 🙂
@zuzkafipakova jéééj to je milé 🙂) a kam ideš rodiť?
Ahojte, aj môj syn by sa mal narodiť okolo 10 decembra tak sa už teším 🙂 ale zároveň aj obávam ako to všetko prebehne. Náhodou niekto z Nitry sa nenájde kto má spoločný termín ako ja???
@misinka612 ...ja ma termin 20.12. A iden do Bs kedze tu byvam, uz to tam mam omrkane, kedze som si par dni tam aj polezala...

ahojte. ja mam termin 13.12. bude to dievcatko a rodit budem v Nr.