Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
Ahojte všetky mamičky a budúce mamičky môj termín je 12.12.2012, je tu niekto aj s Nových Zámkov?Je to moje prvé dieťatko a že vraj bude dievčatko 🙂
tak som zvedavá, či sa tam postretáme a hlavne kedy sa tým našim drobcom zachce na svet
No baby tak to sa tesim!!! Vianoce tento rok budu silne 🙂 Ja cakam chlapca a tiez prve babo 🙂 Vcera som sa vratila z Antolskej a je tam teda pekny natresk 18 porodov denne,tak dufam ze Vianoce uz budu kludnejsie 🙂
Ahojte, my mame termin 20teho. 12. a malinke je stale otocene zadockom...co Vasi drobcekovia?
@maruska.s do 36.tyzdna sa s otočenim babatka netrap..ma dost času na otočenie 🙂
Ahojte, my mame termin 14.12. Cakame nase prve babo a bude to dievcatko 🙂 Chcela by som ist do porodnice na Antolsku len dufam, ze tam nebude velky natresk 😀
ahoj, necitala som celu diskusiu ale je tu niekto zo snv?
ahojte, pozdravujem Vás všetky tehuľky..čakajúce tak ako ja v decembri termín podľa PM 24.12.2012...tešíme sa na darček pod stromček.Veľa síl prajem 😀
Ahoj tehulky. Chcem sa spýtať či nemate daktora skusenosti s pichanim bod bruškom. Som v 30tt a nie je to pravidelne ale je to skoro každy den a miestami je to take ako palenie a normalne ked si na to miesto priložim studene tak je OK.
All. Ahojte tehulky, aj ja s Vám pridávam my máme termín 5.12. Ale bude to cisársky a to v Nitre. Budeme mať dievčatko Elu.....
@lenka7984 máš pichanie pod bruškom alebo zo spodu ked si dávaš studené?
Ahojte , aj ja sa pridám , máme termín 4.12., mali by sme byť chlapec , len ešte stále nemáme meno :( , a otočení sme už od 33 tt ... doteraz to letelo a teraz sa to vlečieeeee... 🙂
😀
@zuzanasala ano take pichanie ako palenie pod bruškom
@lenka7984 keď som ležala v nemocke,tak mi dr povedala,že sa mi môže maternica rozťahovať.Ale aj tak povedz svojmu dr,ked pôjdeš na poradňu.
@ramcella Ahoj ja mám termín 13.12.2012 🙂 a chcela by som tiež rodiť v Nových Zámkoch. Podla mňa sú tam super dr. Keď som ležala v septembri na gynekologickom odd,tak veľmi dobrý dojem spravili na mňa dr.Tarbajová ,dr.Wiedermann a dr.Smolarik. Dufam že budem u jedného z nich rodiť 🙂
@zuzanasala Ďakujeeem 🙂
Ahojte v decembri cakame nase prve babatko, rodit budem v Bojnickej nemocnici a nevieme sa dockat, uz je to za par 😉
Ahojte kočky, aj ja by som sa rada pridala 🙂 My máme termín od 18.12. do 23.12. 2012, sme z okolia Žiliny...je tu ešte niekto z okolia Žiliny a s podobným termínom? 🙂
@denkalienka
@lienka1986
@metinka27 mame aj sukromku staci o pridanie napisat st2 🙂
inac tiez budem rodit na Antolskej 🙂
caute baby, ja mam termin 31.12 oficialne, ale musim cisarakom, tak to bude asi skor.
tiez sa chystam na Antolskej....
som sama co stresuje ohladom situacie s lekarmi??? bude strajk a mozem rodit doma v psej bude??
je tu niekto co sa chysta cisarskym v tomto obdobi???
@pezu Ahoj, neviem ku ktoremu budem chodit, ale je mi to aj jedno kedze si ziadneho nejdem zazmluvnovat. Ja idem este 13.11. k svojej doktorke na CTG a az potom dalsi tyzden zacnem chodit na Antolsku. Takze na Antolsku pojdem asi len 3 krat (ak sa teda moja bublinka nevypyta skor na svet 😉 )
@lienka1986 ahoj ja mam termin 15.12. 🙂

@mirka331 ano som zo zabnika.a ty ?ku komu chodis ?ja ku Köszegymu.kde budes rodit?ja v bojniciach