Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
A baby co tam idete rodit tak sa mi zda ze posledny mesiac tam musite chodit do poradne...tak sa mozno aj stretneme...
@vidy.zv ahoj ja som tam bola dnes prvy krat je to tam super 🙂 tak sa tam mozno stretneme 🙂
@sunflower87 ja by som mala rodit v ca, termin mame 20teho 🙂
@misinka612 a kedy ides najblizsie na kontrolu? Bola si si omrknut aj salu, ci akurat bol porod...
@misinka612 a odkial presne si? Teraz som bola aj kuknut kamosku co som s nou lezala a ma malu babiznu a je tiez z Vk, ja som tam chodila do skoly na nadstavbu
@vidy.zv Dakujem, bola som tam uz aj minuly tyzden v poradni, len primar bol akurat na dovolenke🙂 Viem, ze robia aj cisarske, aj ze nie je novorodenecke, len som zapochybovala ohladom vybavenia a tak, ci napr. v NR to nie je lepsie v pripade problemov. Tak mi zostava verit, ze vsetko bude ok ako doteraz 🙂 Mala vyzera byt urastena, tak dufam, ze bude aj zdravucka a ja s nou 🙂 Budes tam rodit aj ty?
@vidy.zv najblizsie idem o tyzden v utorok 🙂 nebola som kuknut salu lebo som povedala primarovi,ze netreba lebo som videla fotky na nete...teraz este byvame pri piestanoch,ale stahujeme sa ku krtisu do pribeliec...ja som sa v krtisi narodila 🙂 a na aku skolu si tam chodila? ty kedy ides do BS? a ako sa vola kamaratka z VK? 🙂
@misinka612 ahoj, ja som tiez nevidela salu, no ved ju potom uvidim nazivo, to staci...chodila som na SPA ( socialno-pravnu akademiu), takze tam mam aj viac znamych...a z Pribeliec neviem ci neni Zuzka Skoknova, z Vk, Maria Hriechova za slobodna, Emilia Suchanova, tu som spoznala tu v nemocke...ja si ale myslim ze moja babula sa vypyta skor....uz aj dnes ma boli tak chrbat ze som sa ledva naranajkovala...tak uvidime...
@vidy.zv no ta hriechova mi nieco hovori...aj ja mam taky pocit,ze malinka bude chciet ist skor na svet 🙂 lebo na poradni mi doktor napisal do knizky ze mam zrelost placenty II. a som sa docitala,ze to uz je trosku prezreta placenta a ze vtedy sa deticky skor rodia...tazke presne na vianoce to nebude :-/ mna bolia krize kazdy den a dnes aj v podbrusku ma pobolievalo....stale som v strachu,ze uz porodim...teaz je BS od nas 100km tak aby som to stihla 😉 ale dufam,ze sa tam stretneme 🙂 ty chces nadstandardnu izbu ci normalnu? a kedy ides na poradnu?
@misinka612 aj ja som bola včera na poradni možno sme sa aj videli 🙂
@misinka612 idem zajtra na poradnu...tak uvidime co povedia...no najprv som nechcela nadstandard...ale uz urcite chcem, je to lepsie, mas sukromie, moze tam byt hocikto s tebou...takze ak bude daka volna ked tam budem tak urcite ano...
@kadan
...no vysetrenia v nemocniciach zial take byvaju...
Ja som sa pri minulom porode objednala za 10Eur na interne vysetrenie /kvoli tomu cisaraku/ a aj tak som cakala zhruba 2 hodiny. Zadok ma bolel ako fras a ten nechutny nemocnicny zachod som navstivila za ten cas asi 5x 🙂))
Som zvedava ako budeme pokracovat do ciela🙂
Ja idem v pondelok posledny krat k svojej gyne a potom v decembri 1x na Antolsku.
@zuzkaja a kam chodis do poradni do BS? 🙂
@vidy.zv aj ja chcem tu izbu lebo tam bude aj muz so mnou 🙂 tak daj vediet potom co ti povedia na poradni 🙂
@misinka612 ano do BS 🙂 a tiež chceme apartmán, idete si baby niekoho aj zazmluvňovať?
@sunflower87 idem rodit do snv tak som zvedava ze co a ako
@zuzkaja ja si nejdem zazmluvnit doktora 🙂 podla mna v BS to neni potrebne 🙂 starat sa budu aj bez tych 200euro 🙂 ty ides?
@misinka612 ja rozmýšlam nad primárom, uvidím nerada by som mala doktora šišku nespravil na mňa dobrý dojem teraz ideš kedy na poradňu?
@zuzkaja no ja som tam ineho doktora ak primara nevidela tak neviem posudit...a pocitam s tym,ze mi to bude jedno 😀 teaz by som mala ist utorok...len musim ist v utorok aj ku mojmu gynekologovi tak dufam,ze to stihnem 🙂 a ty kedy?
čaute mozem sa k vam pridat? 🙂
@kadan
Aj mne sa zda moje brucho normalne, len ludia (dokonca aj manzel) sa divia ake je velke🙂))
Stale sa pytam Dr. ci je tam ozaj iba jedno babo🙂
Mne sa vstava z postele este horsie, aj niektore bezne pohyby zacinaju byt velmi neprijemne, lebo ma boli rana po cisarskom. Preto si osobne myslim, ze opat absolvujem cisarsky, ale vsetko rozhodne Dr. z nemocnice.
Maly vravi, ze sa na babatko tesi, ale vidim, ze to este velmi nechape. Pochopi az ked budeme styria a to som teda riadne zvedava ako to s nim zakyve.
ja mám termín 16.12.2012 🙂
idem rodiť do BŠ
prepacte,;ze som vam sem vpadla 🙂 len ma zaskocilo, kolko sa vas chysta do BS, tak asi sa tam stretneme 😀

@dufa robia aj cisarske v Bs, a ked som tam lezala tak ich bolo dost vela, detickam sa nechcelo na svet....ale nie je tu novorodenecke odd, takze keby je nieco s babom tak prevazaju do BB a Zv...jedina nevyhoda tejto porodnice...