Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
ja mam termin 25.12 .....ale tak velmi by som chcela byt s malickym na vianoce doma ....to by bol najkrajsi darcek :O)))
@kadan
🙂))
Zeny, ktore chcu radsej cisarsky nevedia o com hovoria...
Je to brusna operacia, ktora sice prebehne bezbolestne, no nasledne bolesti po nej su absolutne priserne. Myslela som, ze budem steny skriabat... Tri dni som mala co robit aby som vobec vstala z postele. Dalsie tri tyzdne som sa rozhybavala, dalsie tri mesiace sa mi este brusne svaly nezapajali - brucho vlastne vobec nepocuva, brusak nedas ani nahodou🙂)) Po polroku ma zacali trapit zrasty a teraz v dalsom tehotenstve tieto bolesti v rane. No nic moc veru.
Ja uz bdivujem vsetky mamicky bez rozdielu, tie s jednym dietatom, tie so styrmi...prosto vsetky🙂
Dnes to už je len za 30dní 😉
@lili007
pravda, ja som sa tiež dlho dávala do kopy a tiež ma trápil chrbát lebo som chodila zohnutá aby to tak neťahalo
ale nemyslime na zlé, veľmi sa teším, konečne si odrobím posledný týždeň a bude oddych a už len čakať malého kedy sa prihlási na svet
konečne sa dokončuje izba, už len lišty a môžeme skladať nábytok 😀
sampo, no mozno sa stretneme, ktovie 🙂
Ahojte ja mam termin 3.12.2012 ale podla dr. to moze byt aj skor. Veci do porodnice mam zbalene, uz len cakat, kedy sa nase babatko vypyta na svet 🙂
Vejula z MK to vyriešila tatko
http://www.zenskekruhy.sk/tehulky/porodne-pribe...
čaute žienky, nechystáte sa niektorá rodiť teraz do Čadce?? Ja mám teda oficiálny termín 8.12., ale tak človek nikdy nevie kedy to príde 😉
@hasehenrieta je to asi dost pravdepodobne 😀
sampo, kolkeho mate termin?
@sampo, @hasehenrieta aj ja sa chystám do štiavnice rodiť chodíte už na poradne tam? ja som bola teraz v pondelok a bud. týždeň idem v utorok.
@hasehenrieta my máme dokonca rovnaký dátum 🙂
zuzkaja, ja som bola uz 2x v poradni, teraz idem v pondelok....tento tyzden som tam bola v utorok, tak sme sa minuli 🙂 naozaj rovnaky? no toto, tak sa tesim....budu nas tam mat mozno 2 naraz 🙂
Prvé decembrovčiatka už prichádzjú na svet 😉 vitajte 🙂
včera som sa v obchode nasmiala
bola tam mladá maminka s dcérkou a tá udivene na mňa pozerala a hovorí maminke aha tá teta asi veľa papá keď má také veľké brucho 😵 milé
konečne som v práci skončila, môžem sa plne venovať sama sebe a konečne operiem malému vecičky
ahojte, tak ako sa cítite?? Moje bábenko sa tak strašne hýbe, že sa bojím, že nerozoznám kontrakcie... 😀 No som zvedavá ako to bude, vzhľadom na to, že som prvorodička. Zdá sa mi, že občas mám falošné kontrakcie...ale potom to hneď prejde...bolí ma občas aj tak brucho ako pri menštruácii, ale to ma tak vkuse čo ja viem 10min., ale nie je to bodavá bolesť ale taká celková, a potom nič...no fakt najhoršie je, že neviem ako to má celé prebiehať...teda viem 😀 😀 , ale u každého je to úplne iné....
Baby.. Ja som sa za posledne dni strasne naliala vodou.. Nohy mam jak´papuce.. Je mi fakt do placu.. Je na tom niekto podobne??
@kadan
Ahoj, no brusko zacalo pobolievat, ale inak ako posledne mesiace. Su to take menstruacne bolesti. Objavili sa v posledne tri dni. Myslim, ze to budu poslickovia, ale nie som si ista, kedze prvy porod bol planovany cisarak, tak nemam z neho tuto skusenost.
V pondelok mam poradnu. Dufam, ze moja Dr. si na mna najde trochu viac casu ako minuly tyzden, kedy ma po troch hodinach cakania vysetrila a vyprevadila tusim za tri minuty🙂
Uz sa nam to pomaly ale isto blizi🙂 Obsac stresujem, tesim sa, som plna ocakavani...🙂
@kadan
Takze vysledok dnesnej poradne
....menstruacne bolesti boli poslickovia, teda uz falosne kontrakcie, beriem dalej magnezium aby sme este aspon tyzden-dva pockali....
...krcok sa drzi, neskracuje, neotvara i ked by sa uz vraj trochu mohol....ty si na tom ako???
....stale je v hre prirodzeny porod aj cisarak...
...zmluva s lekarkou podpisana....
Kto sa tu este chysta v decembri na Antolsku?
Už len 22dní 😉
@lili007
mne magnéziu kázala užívať do štvrtku, potom už nie
hovorila som doktorke o opuchnutých lýtkach, ale hovorila že v pohode
akurát od včera mi nejako tŕpne ľavá ruka, teda končeky prstov
ale dosť ma bolel chrbát tak dúfam že je to iba spojené s chrbticou
snáď sa tomu cisárskemu vyhneš, držím palce
a čo povedala na tú bolesť jazvy? iba krémovať a jemne masírovať?
mne vo februári vyberali znamienka a tiež ma jedna jazva riadne bolí a to je mini jazva, s tvojou sa to nedá porovnať
nejako to už vydrž 😉

@lili007
veľa žien som počula že by radšej absolvovali cisársky ako normálny pôrod, ale myslím že je to horšie aj keď som ešte nerodila bola som na laparoskopii a museli ma rezať aj dolu a to by som už nechcela zažiť
dlho trvalo kým som necítila bolesť a celé sa to zahojilo
kolegova žena rodila 3x cisárskym a to chcú ešte ďaľšie
no ja neviem ako to zvládnem s 1 a nie mať 4 😅
ale keď chcú .......
snáď malý nebude žiarliť
ja som mladšia od sestry o 11 mesiacov a mama hovorila že iba raz sestra žiarlila keď ma obliekla do jej pyžama, vtedy ma začala vraj vyzliekať 😀