icon

Detičky septembrových snažiliek 2009. Pridajte sa

sofinka2009
13. okt 2010

Ahojte septembrovky povecsine uz maminky otvaram nasu novu temu aby sme mohli diskutovat o tych nasich pokladikoch 🙂

janusa127
22. nov 2010

@leveretka waaw že 6mesiačikov, paráda 😵 krásnučké máte miery,naozaj magické 😀 čoskoro sa už budete aj plaziť a štvornožkovať atd už to teraz letí, čoraz viac šikovná bude 🙂 tak sa držkajte, hlavne nech ste zdravučké 😵 ozaj ako ste na tom so zubkami?už máte? aj ostatné detičky kto máte už zubky? 🙂

@klaudika81 mojaaa zahoď už tú váhu 😀 😀 😀 určite to emke stačí, a je teda šikovnica ako sa už pretáča,my sme sa začali pred pár dňami pretáčať z bruška na chrbátik 😵 inak aj my akoby menej papáme,resp. sa rýchlejšie naje,10 minút a má plné brušinko 🙂 ...a gratulujem k 3mesiačikom 😵

s tým časom som na tom podobne, a keď ho mám tak sa väčšinou zasedím na fb a relaxujem pri hre 😅 nejak rýchlo mi utekajú dni sa mi zdá 😨 my máme poradňu s očkovaním 29.11 ojooj dúfam to bude zvládať potom bez teplôt,predsa len prvé očkovanie ešte neviem ako bude reagovať...

tak sa zatiaľ majte krásne... 🙂

janusa127
22. nov 2010

jej a práve som si všimla že @titulienka už porodila 16.11. ....gratulujeeeeem a veľa zdravíčka prajem 😵

klaudika81
22. nov 2010

@janusa127 uz ju nevazim, malicka je uz len na umelom mlieku, tak zato viem kolko papa 🙂

michaela80
22. nov 2010

BABY AJ TINKA MA BABO...DNES O 13:20 ...

michaela80
22. nov 2010

@klaudika81 ta co sa stalo ze uz nekojis? ja mam tiez teraz akusi krizu tak ideme zase odsavat nech sa mliecko trosku viac rozbehne...zatial jej to staci ale pre istotu nech je ho je viac

sofinka2009
autor
22. nov 2010

@michaela80 myslis tinku tin_ka?aby som vedela ci gratulujem tej pravej 🙂

janusa127
22. nov 2010

jej miška krásna správa @tin_ka gratulujem 😵 😵 😵

michaela80
23. nov 2010

@sofinka2009 ano, ano ma chlapceka Tobiaša

klaudika81
23. nov 2010

@michaela80 no miska nejak mi zmizlo mliecko :( aj som odsavala a bolo ho stale menej a menej...takze uz nekojim asi tak 3 tyzdne 😒 pila som cajiky, tekutiny, brala homeopatika, odsavala a nic nepomahalo...asi som nemala dar od prirody kojit dlho 🙂
@tin_ka gratulujeeeeem 😵

titulienka
30. nov 2010

@janusa127 dakujem za oznamenie... 🙂

janusa127
30. nov 2010

@titulienka 😀 no popíš moja ako to šlo, dúfam že si sa veľmi nepotrápila 🙂 doma musí vládnuť nadšenie že? držte sa 😉

@klaudika81 aha tak to preto vieš tak presne 😉 inak mne sa zdá že aj moja menej papá hmm...možno to tak má byť 😝

no nejak je tu ticho, detičky dávajú zabrať 😀 tak sa držte a viete čooo, zajtra je už decembeeeer 😀 vianoceee 😀 tak sa mi zatiaľ majte krásne a píšte ako sa mávate 😵 paaa

sofinka2009
autor
30. nov 2010

ahpjte.dnes sme mali poradnu mame 6100g a 64cm klbiky v poriadku.klaudika81 aj my mame to mleicko len tataktak bojujeme stale sa nam nedari bez klobucikov aj teraz mame krizu mleicnu raz lesie raz horsie 🙂

michaela80
30. nov 2010

@titulienka blahozelam..je krasnucky..a dokonaly s pipkom 😀 😀 😀 😀 😀 ziadna susulka 😝

titulienka
1. dec 2010

@janusa127
takze v utorok rano mi odisla hlienova zatka, bolesti som nemala ziadne, tak som si odniesla rano melani do skolky aj dievcata do skoly a sli sme do nemocnice nech ma pozru.tak mi zavelili ze tam uz mam ostat...kedze termin mi presunuli na 13.11 a bolo 16.11. o 10.00 som poslala manzela domov s tym, ze ak sa nieco neskor zomelie tak mu dam vediet, lenze mm odisiel a mne zacali s pripravou,dali infuzku s ATB kedze som mala pozit.streptokoka, potom klystyr no a zacalo sa to rychlostne rozbiehat ....zacali kontrakcie ale fakt uplne slabulinke,o 11.00 som nenormalne zacala citit krize ,strasna bolest a citila som tlaky tak som povedala sestricke nech sa pozrie ci sa uz otvaram a ona na mna s usmevom ..nie pani micakova neotvarate sa , my ideme rodit .. 😀 😀 .skoro som odpadla....ja hned nato ...nemozem ved musim poslat mm sms-ku a ona ..nie nie kaslite na sms ideme rodit.. 🙂 .no a malicky sa narodil o 11.25 🙂 🙂 nenastrihovali ma, nesili no proste rychlovka ...ved to uz bol 4 porod takze vraj som to mala cakat ...nevadi...takze mm bol akurat na ceste pre malu, ked mu uz sms-kou napisal Janik....
takze mali sme 3700g a 50cm je uplne nadherny, 🙂 🙂 🙂 ..takze prichod svojho tuzobne ocakavaneho syna nesihol a to sa nevedel dockat cele 4 mes. odkedy sa nasa terezka zmenila na janika
ale ved cele tehu som mala doslova sokujuce...tak preco nie aj prichod nasho chrobacika 🙂 🙂
tatik skoro zhavaroval...kedze pred hodinkou a pol bol pri mne a po porode ani stopy a o chvilinku uz bol drobcek na svete....
je uplne iny ako boli dievcata ..dievcata boli tmave , s ciernymi vlaskami ako male opicky a janik je svetlucky so svetlulinkymi vlaskami a bielym obocim ..no musi byt iny ...aby nezapadol...ved je jediny chlap samozrejme okrem tatina.....
takze sme doma , uzivame si prve dni ...celkom nam to ide ....len mam pocit ze je ustavicne hladny...v kuse je na mne prisaty....
takze taky som mala porod.... 😉

titulienka
1. dec 2010

@michaela80
dakujem , ze uzastny...moj chlap 🙂 🙂 🙂

ivic26
1. dec 2010

ahojte kocky,
@titulienka z celeho srdiecka vam blahozelaaam, Janik je nadherny a teda pekne rychlo sa vypytal na svet.. a ake krasne miery mal.. hlavne nech ste zdravi, janik pekne papa a pribera a kaka.. inak, klobuk dole, ze to zvladas, mat doma 4 deti nie je urcite sranda... mne stacia zatial moje 2 🙂 a to si sadnem vecer okolo 22.00 po celom dni na chvilku, neviem si predstavit, co Ty..
ostatne kocky ako sa mate? my pomaly, mam trosku stresu s matuskom, ale uz je to dobre.. marina je zlata, ked ju neboli brusko, tak sa pekne pozera okolo seba, na kolotoc, zdriemne si a tak dookola 🙂

lubif
2. dec 2010

Ahojte 🙂
my sme akosi nemali casu na konika a zrazu pridem a tu dalsie dve deticky uuuuzasneeee 😵 😵
@titulienka velka gratulacia k vytuzenemu Janikovi, je krasny 😵 😵 😵 😵 vsetko dobre vam zelam. Fajnovy porod, kebyze idete na piate tak to uz ani nepocitis co 😅
@ivic26 ako sa vam dari?CO s Matuskom?A co Marinka uz je iste riadne velka 😵
@sofinka2009 tak vidis ako pekne ste pribrali 🙂 uz zacinate papat??
@janusa127 aj my nepapame uz dlhsi cas dlho, to len tak sup sup a uz je napapana, snad asi od tretieho mesiaca je to tak, uz ani nestihnem nic v telke pozriet kym kojim 😀 a ako sa vam dari?
@klaudika81 je mi luto toho mliecka, ale hlavne ze Emicka je v poriadku a rastie ved aj polovica z nas vyrastla na sunare no nie?
@michaela80 a vy ako???co nove?
My sme nachladeni uz niekolko dni, teda ta nadcha uz ako tak presla, ale mala je dost zahlienena, tak dnes skusame sinupret lebo jej to strasne steka a potom kaslika, chudatko moje. Inak uz mame 8 kil minuly tyzden sme boli na poradni a zacali sme uz papat aj zeleninku pomalicky a musim povedat, ze Alex straaaaasne chuti, no ale jej bude asi chutit uplne vsetko papkacke mojej 😀 A inak asi nic noveeeee 😒 tak piste piste aby som mala co citat 😀

sofinka2009
autor
2. dec 2010

@lubif tak aj vy ste nas uz prerastli 🙂 aj my soplime o zivot ako sme prisli od dokiny tak ho to chytilo 😠 jasne papame uz mal mrkvixku jablcko zemiaciky kuracie masko jak mu chuti jajaj jedna vyziva padne na jednu davku dve tri porcie denne.a varene ani za svet 😒 musim ho nejak oklamat nejak mu to domiesat

kibuk
3. dec 2010

ahojte ako sa mate? my celkom fajn ide to prevalujeme sa o sto šest a ked sme na brušku tak len sa podhodi a cuva dozadu 🙂 🙂 a teraz sme začali posilovat haha pekne sa zaprie o ručky a dviha ako kohutik 🙂

michaela80
3. dec 2010

@kibuk kedy ti to zacal robit..maja na brusku vresti... ☹ ☹

kibuk
3. dec 2010

@michaela80 ahoj no asi tak tri dni dozadu 🙂

michaela80
3. dec 2010

@kibuk a prevalovat sa? bol aj ako 4 mesacny rad na brusku..moja vydrzi tak do 10 minut a tak zacne vrieskat

kibuk
3. dec 2010

@michaela80 prevalovat sa to ma rad,jedine je vtedy nervny ked prllahne zle rucku 🙂 alebo ked musim na skok odbehnut 🙂

michaela80
3. dec 2010

@kibuk a kedy sa ti zacal prevalovat?

kibuk
3. dec 2010

asi tak polovicke stvrteho mesiaca

michaela80
3. dec 2010

@kibuk a to aj z chrbatika na brusko?nasa iba opacne a to nie vzdy

kibuk
3. dec 2010

@michaela80 jasne miska aj z chrbatika na bruško,sudy vala a ked je na brušku sa usmeje tak podskoči a cuva dozadu 🙂 🙂

michaela80
3. dec 2010

@kibuk moja to nechce..a lekarka vravi ze ju mam nechavat na brusku 1/3 dna ale sak to by uz dkoletne prerevala cely den... ☹ ☹ ☹ stou 1/3 dna co by som ju nechala pistat na brusku

kibuk
3. dec 2010

@michaela80 no tak to ti verim.. hm martinkovi ukažem prsty uchopi a už sa aj dviha,taha ale sameho ho nemožem už nechat jedine v postielke lebo cestuje ale Vikina to zvladne neboj 🙂

lubif
3. dec 2010

Ahojte 🙂
@sofinka2009 fiiiha vy papate nejak vela 😨 a potom ho este kojis? My zatial len na obed zeleninku, ale aj tak vypije celu cicku potom, to ma najradsej 🙂 Este sme nepapali ani ovocie ani masko.
@kibuk Anka super ste sikovniiii 😵 😵
@michaela80 Miska ani Alex nechce byt na brusku, sesterke syn tiez nechcel ani sa dlho nepretacal az pozdejsie aj to len trochu ani nestvornozkoval, hned sa staval na nohy a je z neho mudry a sikovny chlapec. A jeho sestricka sa zas vedela ako trojmesacna sama rozhojdat v sedacke.Kazde dieta je ine ja si z toho nic nerobim, ze dlho na brusku nevydrzi. Ved ony to dobehnu a v inom budu zas napredovat 😉