Druhé stretnutie marcoviek 2008
No babenky kedze minuly rok sme zacali stretavku planovat takto koncom januara, tak som zalozila tuto temu nech sa to pomalicky rozbehne... 🙂
Uz mame letenky domov na 4.4 , a Vasko bude s nami do 19.4, preto by som bola moooc rada az by vam to vyhovovalo, keby stretko vyslo niektory vikend medzi tymito datumami....kedze vtedy budeme mat auto, potom ked uz mm odide, sa okrem MT nikam nedostanem 😖
Tak moj navrh na stretko je 9-11.4. (piatok, sobota, nedela) a je to vlastne tyzden po Velkej noci, tak pozrite do kalendara ci tam uz nieco mate.... 😉
Ahojte
Viem že som nová v marocových pohromách ale chcela som sa spýtať či by Vám prekážalo ak by sme sa pridali na stretko aj mi s Nicolasom?
rada by som Vás videla aj vaše deturence 🙂
predsa len to je také že som medzi Vás zavítala pred pár dnami, vy sa poznáte a tak. Tak sa vyjadrite Dakujem
siva, mne by to neprekazalo kludne sa pridaj ak pijes Baileys a si rovnako strelena ako my, tak to nemoze dopadnut zle 😀 😀 teda hovorim za seba, ze si vitana 😉
siva: pohodkaaaa, bereme ta medzi seba🙂
siva - cim viac tym lepsie 😉
Sisi-a ja bezdebaty nemám výhrady 🙂
siva jasne ze mozes 😉
Dakujem vy ste strašne milé žienky 🙂 a chcela som sa spýtať tie tričká čo ste si dali vyrábať to sa dá ešte doobjednať? alebo poprípade by som si ho objednala sama 😕 ak sa to dá a kde? dakujem
siva je to objednane zo stranky www.bess.sk 😉
siva, tie tricka su uz objednane akurat dneska dosli nasim domov, skoda ze som o tebe nevedela sko... ak si chces objednat tak nie cez ich stranku, ale napis email na info@bess.sk a daj si objednat "cerveny natelnik bez potlace s vlastnym textom bielej farby a text bude: Marcove pohromy 2008" a oni ti ho poslu rovno domov akurat ze asi zaplatis aj postovne... inak 1ks nas vysiel na 6.60eur ale to bola akcia pri odbere nad 10ks takze mozno ta to vyjde trosicka viac.... 😉
Capy, Jaja-Dakujem objednám 🙂
sisa, ozaj a nezabudni aj velkost natelniku napisat aky chces, my sme si objednavali 98-cku na 2-3 roky 😉
babulky ktorá mi chcete poslať peniažky tak mi prosím napíšte a pošlem vám číslo účtu do IP 😉
ivula tak mne poslei to cislo do uctu uz som ti pisla ip ale asi si si nevsimla ja ti poslem peniazky 😉
blška - už som ti to posielala 26. februára, neprišlo ti to? lebo ja to mám medzi odoslanou poštou, tak som ti to skopčila a poslala znovu, dúfam že ti to príde ak nie tak mi napíš 😉
ivu tak uz som to konecne poslala 😉
inak baby ja sa uz fakt tesim stretko je zachvilku tu a nikto nic nepise sak uz som aj zabudla co mame naplanovane takze v piatok sa stretame tam okolo obeda nie? a potom co budeme sa cakat na penzione a decka sa budu hrat tam dovecera ? a v sobotu ficime do zoo a poobede mame karneval na karnevale je tombola detske knizky decka budu v maskach to bude super a do tych rovnakych trickiek ich kedy navleceme?jej uz nech sme tam 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
blska: ani nehovor aj ja sa uz straaaaaaaaasne teskaaaam 😉 inak napadlo ma, ked sme sa tu tak rozcarovali aj s tymi vselijakymi hrami ako pexeso, navliekanie a tak, ze ci by sme do tomboly nepriniesli aj nieco take,,ze niekto moze knizky a kto by chcel moze aj toto...alebo nejake puzzle,,,no proste nieco na rozmyslanie,,,,co vy na to?
Inak a co tam este dame? Aj nieco pre dospelych, ale co navrhujete? No ja som myslela, ze nejake srandicky take na pamiatku by mohli byt 😉
Booozinku ja sa uz tiez straaaaaasne tesim🙂 Inak mali by sme vymysliet nejaky program ak bude na hovno pocasie,,,s tym treba ratat, ked je takyto cas 😒 ale dufam, ze bude pekneeeeeeee 😀 😀 😀 😀 a deti by sme mohli navliect do tych triciek, ked pojdeme do zoo, alebo proste niekedy cez sobotu,,,a samozrejme odfotiiit 😀 😀 😀
kuko podla mna ked bude blbe pocasie tak sa neako zabavime decka ked tam budu spolu ani ziaden program netreba oni sa budu tak besnit a balznit 😀
no a podla mna je to jedno co kto prinesie ako darcek ja som ale uz knizku kupila ked sme sa dohodli na knizke no a bude teda tombola aj pre dospelakov tak to by bolo super ja uz aj viem co by som priniesla 😎
Ahojte Volam sa Veronika a mam Natalku teraz bude mat 2 roky Sme v PD cersto nastahovani a nikoho tu nepozname Nenasla by sa pre nas nejaka kamoska?budem velmi rada ak sa mi ozvete Dakujem
ahojte, som sem nakukla, veru uz sa nam to pomaly blizi, mohlo by byt pekne pocasie, ten karneval bude super, deti sa zabavia navzajom, ked tam budu mat nejake hracky, budeme s nimi spievat, hral kolo kolo mlynske a tak, hadam sa zabavia, zlata brana... 😉
ahojte aj my sa uz strasne tesime. uz len aby sa oteplilo 😅
capy to aj ja dufam ze bude teplejsie nech si troska uzijeme zoo ved koli tomu ideme do bojnic tak snad nam pocasie vide minuly rok sme mali super pocasie uplne ukazkove 😉
verunka: utekaj do temy marcove pohromy 2008, tak urcite niekoho najdes 😀 😉 🙂
baby ja sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, juchuchuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a co vsetko beriete detom, ja som rozmyslala, ze zoberieme aj nejake take hry, keby predsa len prsalo,,,bozinku uz nech je 9 teho 😵 😵 😵 😵
kuko no ved to je uz za mesiac a pri tomt blaznivom pocasi sa lahko moze stat ze budeme zatvorene cely vikend na hotely ja tiez eliske nieco zoberiem teda ona si vzdy ked niekam ideme bali aj hracky takze co si zbali to tam bude mat ja sa tiez uz strasne tesim dufam ze budeme zdrave a v pohode lebo minule tam bola eliska chora chuda moje 😉
kuko a muzik este odkazuje ze ked bude prsat treba zobrat vela chlastu aby sa chlapi nenudili 😀 😀 😀
blcha - no to je pravda, aby sa chlapi nenudili 😀 😀
blska: no ani nehovor, to zdravie je hlavne, lebo inak by ma asi porazilo, keby sme mali byt chore,,,tak dlho sa to planuje, to by bola skoda 😒
No chlast musi byt 😀 😀 😀 to je jasne, a pocitam, ze chlapy sa nudit nebudu, pri najhorsom budu vecer s deckami a my baby pojdeme niekam na disko 😀 😀 😀
No vy tu ako veselo pisete ja som tu obcas nakukla a tu nikdy ani nohy nebolo tak som tu uz aj prestala chodit este ze mi janka dala avizo ze kuk do stretka 😀
Ja uz mam tiez knizky kupene z martinusu, tak to uz nejdem menit a ja verim ze pocasko nam vyjde a ak nie, sak na sobotu program mame a v nedelu doobeda sa uz odchadza, jedine ak by v sobotu doobeda prsalo tak budeme v tej spolocenskej miestnosti a ked si kazdy donesie pre drobca jednu-dve hracky a tam si to povymienaju tak to bude bohate stacit, sak to bude ako v materskej skolke... 😎 😎
A chcete sa dohodnut ze kto co donesie na pitie? Alko a nealko? Lebo tam to bude urcite drahsie, no ja beriem urcite baileys ale ostatok neviem kto co pije, alebo budeme kupovat priamo tam??
Inak v piatok ked sa tam zrazime a ubytujeme tak by sme s detmi mohli vybehnut aj von tam do toho parku co je pod zamkom tam bolo vtedy super a potom sa vratime na penzion na veceru... 😉
A do tych triciek by sme ich mohli navliect ked budeme vsetci pokope, teda mozno uz v piatok podvecer ked sa budu spolu hrat aby sa dali porobit dobre fotocky 😎 Lebo do ZOO isto nepojdeme vsetci hromadne, tam sa rozideme a to ma zmysel len ked su vsetky deti spolu 😉

Ivu-potrebuješ teda tie korunky? či až v Bojniciach? lebo na tu poštu som sa ešte nedotrepala 😝 😅
Aj ja sa strašne teším už aby to bolo 🙂