icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

veronika9686
27. aug 2011

@nera123 veru mi uz pekne rastieme,aj brusko sa zvacsilo,tak som rada,ze drobcek rastie a dari sa mu ok,uz ma ani netrapi kolko za tehotenstvo priberiem,hlavne nech je v poriadku nasa lasocka
aj ja ti drzim palce,nech ste obaja ok

veronika9686
27. aug 2011

@amrash tesim sa,uz sa neviem dockat. ja si tiez tak intuitivne myslim,ze to bude dievcatko,vzdy som chcela chlapca a zrazu odkedz som tehotna ,tak stale citim,ze to bude copana,vraj je to vzdy to,co zena citi,tak uvidim,v stredu idem na kontrolu k doktorke,tak sa budem pztat,ci uz nevidi,co to je.

oluska88
28. aug 2011

uz mate niektora aj pohyby????

amrash
28. aug 2011

@veronika9686 Myslím, že když to tak cítíš, určitě to tak bude. Ženské tělo je přece propojené s miminkem tělesně i duševně. Bude to krásná malá holčička, počkej!

petja
28. aug 2011

Já cítím pohyby už 5dní 😵 jsou ale takové jiné než u předešlých těhu,v papírech sem si našla že mám placentu vpředu nízko,je to tím,jsou tlumenější?

veronika9686
28. aug 2011

no uvidime,ale aj tak dakujem 😅

xxx.klarka
28. aug 2011

@oluska88 Pohyby cítím asi týden, ale jen občas a maličko. Spíše cítím když se nacpe na jednu stranu, jinak jako kopanečky ještě ne. Pozoruji břicho pořád, ale je to fakt jen minimální.

@veronika9686 také myslím a cítím děvčátko, cítím se stejně jak při dceři, tak jsem zvědavá zda můj pocit nezklame.

loretana
29. aug 2011

@xxx.klarka jeee, já pořád nic necítím, vlastně ani nevím, co bych měla cítit🙂 třeba někdy mi v podbřiško jakoby píchne, hlavně na levé straně, ale těžko říct, asi to nic neznamená....
musím říct, že já takym měla silný pocit, že to bude kluk a ono to tak opravdu bylo🙂🙂🙂

xxx.klarka
29. aug 2011

@loretana neboj, ono to přijde, já při dceři měla první pohyb až ve 20 týdnu.

loretana
29. aug 2011

@xxx.klarka doufám, že už to bude brzy🙂

bbara
29. aug 2011

Ahoj holky, muzu k vam: 🙂. Dnes jsem 15+0 a termin 27.2.

mrazulka
29. aug 2011

@oluska88 - já zatím moc ne.. jen občas cítím nějaké zašimrání 🙂 zatím je to ale nepravidelné.. už si nepamatuji, kdy jsem cítila poprvé u honzíka, ale ono to příjde 🙂

mrazulka
29. aug 2011

@bbara - já mám termín 16.2. 🙂

bbara
29. aug 2011

mrazulka : a uz vis co to bude? Ja jdu ve ctvrtek ke kamosce na uzv tak jsem zvedava uz by mohlo byt neco videt 🙂.
A jeste me napadlo mate uz briska? Ja moc ne jen jako kdyz se vic najim...ale je pravda ze pred tehu jsem zady hubenour nebyla :D

kokorunecka
29. aug 2011

Ahojte 🙂
Ja mám termín 7.2. 🙂
Takže dnes som 16tt+5 🙂
5.9. idem ku gyn. a dúfam, že mi už bude vedieť aj povedať čo to bude, ale mám taký pocit, že by to mohol byť chlapček 🙂
A pohyby? Také jemné vlnenie ;)

kessinka
29. aug 2011

Ahojte, aj ja sa pridávam do klubu, momentálne mám termín vypočítaný na 4.2., zatiaľ som ale absolvovala len jedny odbery krvi, a ešte jedno sono na potvrdenie tehotenstva v 6tt 🙂
keďže som musela meniť doktorku (chodiť na poradňu 200 km by som asi dlho nezvládala), tak naposledy som bola na poradni v polke júla, ale v piatok konečne idem na ďalšiu prehliadku, druhé odbery a dúfam že ma opäť pošlú aj na sono 🙂 už aby bol piatok 🙂

mrazulka
29. aug 2011

@bbara - jdu do poradny 8.9., tak snad se to dozvíme 🙂 u prvního jsme to vědět nechtěli, teď už jen z praktického hlediska, abych přebrala honzíkovo oblečení, co se bude a nebude hodit 🙂 bříško už mám, ale já jsem byla dost hubená a navíc je to druhé, takže vidět to je 🙂

@kokorunecka - já 15+4 🙂

oluska88
29. aug 2011

ja mam pohyby uz stvrty den,vzdy vecer ked sa ukladame s manzelom spat.Uz som taka kludnejsia ked mam pohyby

mrazulka
29. aug 2011

@oluska88 - mě málokdy podaří být v klidu 🙂

bianca2
29. aug 2011

baby, ako dlho sa caka na vysledky triple testu? ja som bola 26.8. a dalsiu prehliadku mam 9.9. lekarka potvrdila ze som na konci 16-teho tyzdna a dietatko ma 15 cm, pomerala ho, ale bolo takze zive ze hovorila ze ma problem ho aj pomerat. stale same vysetrenia treba absolvovat - prehliadky pomaly kazde 2 tyzdne a pomedzi este extra ultrazvuky a triple test alebo stale nieco. uz by som chcela mat klud v tehotenstve.

mrazulka
29. aug 2011

@bianca2 - já jsem absolvovala triply jen u prvního dítka a to mi tenkrát volali, že to vyšlo špatně, ale netuším, jak dlouho to trvalo ☹ já musím říct, že teda mám klid.. byla jsem akorát na genetickém screeningu ve 13.tt, to bylo 9.8. a na další kontrolu jdu 8.9..

jinak musím říct, že tím, že je náš malý nemocný, po tom, co se zbavil camphylobaktera, se nám začal osypávat, byli jsme i v nemocnici a jedeme v tom stále, tak spíš žiju tímhle a zapisováním, co za celý den snědl, tak těhotenství moc nevnímám.. kdyby mi nerostlo bříško a nebolala by mě tak strašně prsa, tak nevím, že jsem těhotná.. poté, co mě přešly nevolnosti 🙂

annettaa
Odpoveď bola odstránená
mrazulka
29. aug 2011

@annettaa - gratulujeme! 🙂

bianca2
29. aug 2011

@mrazulka to mas super ze nechodis na toko prehliadok. neviem ta moja lekarka sa mi zda az prilis starostliva, prehliadky kazde 2 tyzdne ked je vsteko v poriadku sa mi zdaju prehnane a pomedzi to stale nejake vysetrenie tak tam chodim do nemocnice kazdy tyzden ako na klavir,. a vsade treba cakat. ja mam velke nevolnosti, plus nizky tlak, stale na berie na vracanie, je mi zle ale bolo to uz aj horsie, lekarka ma stale ukludnuje ze to prejde. najvacsi problem mi teraz robi ten nizky tlak, mam ho 90 na 60 a nejak to nezvladam niekedy je aj nizsi.takze ja to tehotenstvo citim dost. brusko mi uz zacalo pomalicky rast, aj ked ini hovoria ze to na mne este nie je velmi vidno (som vysoka a stihla).neviete nieco poradit na nizky tlak? uz som skusala zeleny caj, studenu sprchu, rozmarinove aroma kvapky, lekarka odporuca kavu nie cervene vino ale tlak pretrvava nizky.

annettaa
Odpoveď bola odstránená
mrazulka
29. aug 2011

@bianca2 -mě bylo špatně do 15.tt, k tomu příšerná úvana a k tomu dvouleté dítě, jen jsem se modlila, ať už je to za mnou!! myslím celé těhotenství.. nepamatuji si ani u prvního těhotenství, že bych chodila na prohlídky nějak často.. a jaká vyšetření pořád chodiš? s nízkým tlakem bohužel nemám zkušenosti..

annettaa
Odpoveď bola odstránená
martinakl
29. aug 2011

Ahoj holky, tak jsem byla dneska na genetice. Mame riziko 1:25 na Edwardsuv syndrom ☹ Bezny pry byva tak 1:20 000.. Za tyden jdu na odber choriovych klku...

annettaa
Odpoveď bola odstránená
annettaa
Odpoveď bola odstránená