Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
to nemám vůbec představu, ale přemýšlela jsem, že počkám, až miminko bude, protože dopředu stejně nejde odhadnout, jak to pejsek vezme....
@kokorunecka teda s tými našimi havinami to tuším budeme mať riadne perné:DAle je pravda, že je asi rozdiel či máš fenku alebo psíka.Naša tá sa detí skôr bojí tak som zvedavá že čo bude robiť..Ale to s tým vyskakovaním na posteľ a na bruško dosť dobre poznám, ale už som jej to zarazila🙂Ja si myslím že ke´d budú tí havovia starší tak pochopia;))
třeba pejsci překvapí.. 😨 a budou z nich chůvičky... 🙂
@fidac @lussy211
Samozrejme, že sa to nedá odhadnúť, ale zas... Mne sa zdá voči nemu trošku nefér, že by som mu z čista jasna priniesla bábo... Aj keď neviem ako to prežije, kým ja budem v pôrodnici a on iba s mojím mužíčkom 😅
Tak, ja musím vždy na neho zvýšiť hlas, lebo jeden deň sa tvári, že pochopil a o dva dni spraví to isté a zasa skočí na bruško..Ale pripisujem to tej puberte, že mňa má momentálne na háku 😀
Čo nie je môže byť... Taká opatrovateľka v podobe uslintaného psíka 😀 Mne by sa to páčilo 😅
tak náš když je jeden den třeba na hlídání u ségry, tak se s nama přivítá, ale potom je uražený, že jsme ho nevzali s sebou. Samozřejmě proběhne seznamovací akce... 😀 asi to bude podobné jako s malým sourozencem ....
@fidac 😅 Náš sa uráža popredu 😀 On len vidí, že sa obliekame a už je urazený, že niekam chceme ísť 😀
A keď mu povieme, veď ideš s nami, tak od radosti zbehne zo štvrtého na prízemie 😀
Najradšej má, keď ideme k svokrovcom, lebo majú rovnako starého psa, len labradora 😀 Keď tam ideme dva dni po sebe, tak sa s nami nebaví, lebo podľa neho to už je veľa 😀
Len teraz sa okolo neho točí celý svet, potom už nebude... 😕
ahojte baby, citam vas pozorne uz dlhsiu dobu, no s prispievanim som tu nova 🙂
My mame termin 23.2.2011, zatial je vsetko v poriadku a dufam ze to takto pojde aj dalej 🙂
Som z Ba a ja som sa objednavala na 3D ultrazvuk do ruzinova u dr. Milly ma vlastnu sro a sestricka mi do telefonu povedala ze to stoji 50€ (a to nie som jeho pacientka). Planujem tu mozno navstevovat aj cvicenia pre mamicky, ak mate niektora skusenosti, dajte vediet 🙂
@luckatonko Ahoj, vítam ťa tu 🙂
Ty kks... Ty ideš pekne k súkromníkovi v BA za 50€ a ja iba do SE a platím 60€...
Trhajú mi srdce takéto rozdiely.... Wr.. 😀
sorry jasneze to bude rok 2012 :D
inak, veru rozdiely su...ale je to vysledok mojho vcerajsieho celodenneho patrania na nete a vyvolavania 🙂
zajtra nas caka ultrazvuk tak snad nam drobcek ukaze v plnej krase 🙂))))
@veronika254 drzim palce, ja zajtra idem na 3D, tak som zvedava🙂
@luckatonko ahoj, ja planujem ist asi tiez tam. Na kedy si objednana? ze by si potom posunula info, ci to stoji zato, ze kolko to trva a tak....ja som dufala, ze najdem v BA lacnejsi 3D ale vyzera to na ten ruzinov, povacsine co som volala tak okolo 65 €. tak drzim palce, nech sa pekne ukaze a nech je vsetko o.k.
Já u prvního zvažovala také 3D, popř. 4D, ale nakonec jsem se rozhodla, že ne. Doma se na video podívate tak 1x, fotky se po narození už leda zapráší .... prostě jsme radši koupili něco pro malou a nikdy jsme nelitovali. Takže tak 😉
ahoj holky, já jsem byla na natočení DVD v 19 tt, byl to 10min záznam mix normálního UTZ a místy přepnuto na 4D - normální záznam byl super, na 4D ještě bylo malé, bylo takové ET🙂) A je to nádhera, člověk by si ten němý film mohl pouštět pořád dokola - třeba nám za to dítko jednou poděkuje.......jinak se příští týden - v 25tt chystám znova, ale už jenom na 4D, tak jsem zvědavá. Stojí to u nás na fakultce 500kč/10 min záznamu - a myslím, že člověk utratí peníze za daleko větší blbosti, toto je fakt hezká památka😉
@merry580 ja idem 2.11., tak som zvedava...inak oni tam robia tieto utz len v stredy od 12-14 hod....ak uz neabsolvujes aj ty, dam vediet 🙂
je to nase prve babo...tiez som dlhsie vahala ci ist na ten 4D, no my nemame ziadne fotky z utz, ani tie prve zakladne, tak aby sme mali pamiatku z bruska 🙂
ahojte baby,tak vcera sme sa rozhodli,ze kupime kocik znacky Aro team enzo,boli sme na trhoch v Poľsku,tak sme tam nasli stanok,kde je dodavatel,co ich ponuka priblizne o 150 eur menej ako tu na Slovensku . Joj,uz sa tesim,kedy ho budeme mat domka 🙂))
Ahojky,tak dnes v poradně vše ok,pohlaví na 100%potvrezno.Andulí koukala nejdřív se zájmem a pak už jí to přestalo bavit,tak místo na monitor koukala všude možně po ordinaci 😀Test na cukrovku odmítnut,doktorka to vzala v pohodě,ba naopak mi řekla,že se mi nediví, a že je možný,že za pár let tento celoplošný test zruší.Sama říkala,že nějaký doktor dělá všechny testy,nějaký jen něco,někdo nic,ale že mě naprosto chápe,že do rizikové skupiny nepatřím a že kdyby náhodou něco,takže bychom to pravděpodobně odhalili na ultrazvuku,takže jsem ráda,že to tak vzala.
no tak dnesny ultrazvuk uspesne zvladnuty a uz vieme ze nas drobcek bude maly Petko najviac sa potesil ocinko ...po case aj krpata lebo ze sa nemusi aspon s hrackamy delit 🙂)))
Ahojte baby,viete niektora ako je s tym 3D ultrazvukom?co sa tam bude robit a tak? 🙂
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s tvrdnutím bruška v 25tt???
ahojte maminy ja mam termin 20.2 🙂
rony2011 - Ahoj rony ja jsem byla ted ve stredu na kontrolu a prisli mi na tvrdnuti briska ale ja o tom ani nevedela myslela jsem, ze te to je tim jak se roztahuje deloha, nebylo to nic dramaticke ale hned me vypsal na PN a nasadil magnesium a klidovy rezim. Jo a zakazal mi jezdit autem. Takze pak jsem o tom neco hledala a docetla jsem se ze to pomerne caste, ale zalezi na intenzite. Ale vetsinou je to ok
@rony2011 Aj mne tvrdne bruško.. Nie však nejako dramaticky, ale určite to spomeniem aj dr., aby sa predišlo prípadným komplikáciám.
Ahoj holky, nějak moc nestíhám sem psát mám toho ažnad hlavu, ale termínek mi pořád posouvají a vypadá to asi na březnátko ☹
ted jsem 20+3 tak uvidme jak se zadaří jinak mimi je v pořádku já relativně taky, až na menší komplikace a můj synáček má zlmenou nožičku ke všemu takže furt mám co dělat ted ☹
@kokorunecka no mne to všimol aj doktor, mám síce tabletky, ale nejako extra mi ku tomu nič povedal, tak preto zháňam informácie...
@rony2011 Jáj tak... U mňa si ešte nevšimol, lebo mne sa hneď musí niečo, keď akurát od neho prídem 😀 A potom mu musím všetko referovať, jak naschvál, keď tam idem tak ma ani nič nebolí, ani nič netvrdne.. 😀
A nenašla si tu na MK nejakú diskusiu iba o tvrdnutí bruška? 🙂 Myslím, že tu niečo také bolo 🙂
@nikolet_89 aj ja mam taky isty 🙂))
tak nic,,,

@fidac A ako budeš riešiť "intenzívnejšiu" prípravu havina na bábo??
Písala si, že má psík 9mesiacov, takže tiež už začína prichádzať do puberty.