Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
A děkuji za přívítání 🙂
@kohutovci Ahoj, tak doufám, že už je líp. Můj manžel zase marodil minulý týden, tak to mám taky ještě čerstvě v paměti ☹
@petpop Já taky žila v Anglii v Bournemouth a moc ráda na to vzpomínám. Teď jsem se tam chystala za kamarádkou, ale zaskočilo mně těhotenství, takže zase musím návštěvu oddálit 🙂 Mně tedy Dr. počítá termín porodu podle poslední MS, ultrazvukem jen kontroluje, jestli mimi odpovídá velikostí těm týdnům.
@viknat
Pááni, tak v Bornemouth je krasne! My zijeme v Readingu, tady nic zajimaveho neni 😒
Tady podle UTZ v 20 tydnu mi taky rekli, ze mimi odpovida tydnu (19+3 to tehdy bylo), ale ted v sestem mesici mi Dr. v Cechach rekl, ze vypada o nejaky tyden-dva starsi/vetsi. Sama nevim, hlavni je, ze je vsechno v poradku, i kdyz to anglicke zdravotnictvi mi dava nekdy pekne zabrat 😖
@nikolet_89 tak mena uz mame davno vybrate,aj pre chlapceka aj pre dievcatko,aj ked este nevieme ,co to bude 😀 a vy uz mate vybrate?
@petpop ahoj,tak vitaj medzi nami. 😀
@petpop veru v tom mas pravdu,ale tak vysledok stoji za to trapenie
@amulienka
Pribeh tehu 🙂 No z pocatku nevesely, otehotnela jsem poprve v unoru, na prvni pokus, ...vlastne bych ted zanedlouho mela uz termin porodu... ☹ Ale nepostestilo se, kolem 9tt se ukazalo, ze je to zamlkle tehu (byli jsme zrovna na dovolene v Polsku u rodicu pritele), a nez jsem doletela do UK a domluvila si navstevu nemocnice, potratila jsem spontanne, den pred nastupem.
Podruhe (tentokrat🙂 jsem otehotnela hned po prvni MS od potratu. Nebylo na co cekat! Ale je fakt ze me to poznamenalo, a z prcka se zacinam tesit teprve ted, kdy uz verim, ze se nic spatneho nestane. Prvni mesice byly jen o vnitrnim strachu, ani jsem si nejak nepripoustela, ze jsem tehu 🙂
No a doma jsem byla naposledy ted pred tydnem, a uz se nechystam. Uz tak to bylo dost narocne. Rodim tady v UK, a do CR se chystame nekdy kolem leta 2012.
@veronika9686 Jen jeste prezit ten porod 😀
@amulienka Já chodím k Dr. do poradny každé 3 týdny a pokaždé! mi dělá ultrazvuk. Už od zčátku těhu. Vždy změří hlavičku, hrudník a stehenní kost, pustí mi srdíčko a zkontroluje, jestli tam je opravdu "pindík", abych ho neproklínala, že mám všechno modré a nakonec se narodila holčička 😀 Od minulého týdne mě začal kontrolovat, jestli se neotvírám i klasicky. Vše je v rámci vyšetření, neplatím nic navíc. Ale dojíždím do Prahy, tak to mám docela z ruky.
@petpop Je, je, já bych se tam hned jela znovu mrknout, moc ráda na to vzpomínám a měla jsem tam hodně kamarádů z celého světa. A taky mi chybí ty nákupy oblečení. Byla jsem tam asi rok, postupně jsem si vozila věci domů a když jsem jela dom natrvalo, tak jsem si ještě musela přikupovat kufr a velkou tašku a připlácela si za zavazadla 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@viknat A ty jsi mela v planu se po roce vracet? Ja uz ted vim, ze i kdyz chceme, bude pro nas hodne tezke se vracet do CR. Nastesti i pritel souhlasi s tim, ze se nechce vracet do Polska. Jenze tady si clovek zvykne rychle na ten zivot, na to pohodli, hlavne financni. I kdyz my se nemame buhvijak dobre, ale jistota prace, bydleni a toho, ze mame na vse, co potrebujeme... Z toho mam porad strach, kdyz premyslim o navratu domu. Pocitame tak ve 3, 4 letech prcka. Ale uvidime jak to vsechno bude..
Zavidim ti ty ultrazvuky, tady vlastne delaji jen 2 - ve 12 a 20 tydnu. Pak uz ani "Ň", jedine si zaplatit soukrome nejake 3000,-. No co uz, budu muset, MUSIM toho drobecka jeste videt v brisku, nez vyleze 🙂
@veronika9686 ano ano mame bude to Natálka 🙂
@petpop tak to mame spolocny pribeh, tiez moje prve tehu po dlhom snazeni skoncilo MA, avsak ja som si to stihla dojst na kyret. akurat vecer mi uz zacal hnedy vytok tak len tak tak. nezavidim ti ten spontanny. a to boli?
a druhe, vlastne toto tehu, otehotnela som ani neviem ako hned po 2. menstruacii. ja tomu hovorim osud 🙂
aj ked moje diagnozy sa vsemozne snazia ma o to pripravit, takze len lezim a pozitivne myslim.
@petpop No já v té době měla přítele v ČR, co byl na vojně. Tak jsme se dohodli, že zatímco on bude na vojně, já pojedu sbírat zkušenosti do Anglie a po roce se vrátím... ale je fakt, že jsem hodně přemýšlela, jestli se mám vrátit 😎 Seznámila jsem se tam s Češkou, která přijela ve stejné době a je tam dodnes. Mezitím se vrátila do ČR, vydržela tu asi rok a zas je zpět v Anglii.
Ale paradoxně jsem si vzala Švéda, takže se mně to cestování stejně nevyhnulo a za manželovou rodinou létáme do SWE. A to jsem mohla skončit ještě dál, protože můj bývalý přítel byl z Floridy, ale nedali mi vízum, tak jsem musela zůstat v ČR. No já jsem byla taková cestovatelka 😀 😀 😀
@paja83 Těhotný chlapi existují! Já jsem dnes potkala těhotnýho chlapa, měl břícho asi tak 3x větší než já 🤐 🤐 🤐
@amulienka nie vôbec ale ja som prestala kojiť až keĎ som otehotnela a nemohla som dojčiť zo zdravotných dôvodov potom som dva tyždne mala take malilinke prsia až mi bolo luto a hned na to tehu hormony mi ich zvečili momentalne ich mam 75 F a druhe babo chcem dojčiť čo najdlhasie ale tiež mam strach čo bude moja mama nas oddojčila 4 kusky a ma ukažkove prsia hovorila ze ono sa tie prsne žlazy vratia časom do povodneho stavu 😉 dufam že budem po nej
kočky mate už tu povestnu tmavu čiaru ktorá sa ťaha z lona cez stred brucha?????
@vrabciatko ja lutujem ze som si nedala lebo ked budes potrebovať bude ti jedno co to stoji a ci je to biznis atd a prostentie rečičky okolo ......... ja tiež nemam podporu u nikoho každému sa to zdá príšerne drahé atd teraz nemam na to peniaaze ale taký jnázor mám že radšej vyhodiť prachy a nepotrebovať to ako ušetriť a potom si hlavu trieskať
@petpop mi hovor mam z toho nocne mory ono ja to horsie znasam psychicky ako fyzicky ☹
Ahojte holky, vidím, že jste toho zase napovídaly hromady a hromady...ale nevím, jestli vás stihnu vůbec dočíst 😀 Dneska jsem si koupila rukávník na kočárek s kožíškem, mám z něj radost, ještě aby už byl doma 🙂
@petrusew kde si to kupovala v obchode, či cez net? a koľko ťa vyšiel ak to nie je tajné 😉 ?

@petpop Vítej mezi námi🙂. Ať se daří a vše je v pořádku. A co, že jste v Anglii🙂? Jestli to tedy nění tajemství.