Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@loretana ups,mi tiez chlapceka,,Adamka 🙂
@mavanka aha, takže to je teda pěkne složité, já ani nevím, kam na sociálku spadám:( to asi zjistím, až mi dojde ten výměr (dojde doufám něco, že?). Navíc - zůstala mi dovolená z loňska podle účetní si jí mám vybrat po skončení mateřské - takže já stejně počkám, až mi dojde nějaký papír ze sociálky o mateřské a podle toho, kdy končí, nahlásím zaměstnavateli, kdy si budu chtít vybrat dovolenou a po jejím skončení půjdu na rodičovskou.... nebo to už budu na rodičovské a zároveň budu čerpat dovolenou? acho jo, já jsem zmatená, fakt tam radši v pondělí zavolám🙂
20.2.2012 dievcatko 🙂
ahoj,tak jsem vás dočetla,ale nakecaly jste toho dost😀
Vícero nám není v posledních dnech dobře,jsem ráda,že v tom nejsem sama,protože dnes noc naprd,byla jsem furt vzhůru,do toho jsem měla jednu křeč do podbříšku,tak jsem čekala co se z toho vyyvrbí a ono nic,akorát to,že je mi od rána dost šoufl,asi únava,nebo jestli příprava bůh ví?!
V poradně-hlavička už je natlačená hodně dole,ale čípek je dlouhej,takže kllidně to může být za 14dní,ikdyž doktorka mi říkala,že by mi to přála v tom38.týdnu,na bolesti zad a kyčlí a celého spodku mi doporučila horkou vanu,že tomu uleví.Na mmonitoru katastrofa,skoro rovvná čára,ale to říkala,že když jsme v nocci nespali,tak to dospávvá.Mám pozitivího streptokoka,takže u porodu dostanu atb.
N o a ji n ak jsem pěkně zalezlá v posteli,fakt mi dnes není dobře.Takže se ommlouvvám za překlepy-mám naší spešl gumovou klávesnici na břiše.
mamille gratuluju k chlapečkovi,krásná vváha a míra!!!
@loretana TP 8.2.
TABULKA
PŘEZDÍVKA...TERMÍN.........POHLAVÍ
loretana......... .....1.2............. ..chlapec
kessinka.......... ...4.2...............chlapec
jahmara............. .6.2.........
xxx.klarka........... .7.2............. ..chlapec
kokorunecka.. ... 8.2.
tunylyk........... ....10.2.......
petpot.......... .....10.2.(22.2.)
nikolet_89.........20.2...............dívka
silvia10131.......22.2.............. chlapec
silente................29.2........ .....chlapec
@furi2012 takto vyzera ze toho roku sa narodi velmi malo dievcat,,nasi chalani si velmi nebudu mat ani z coho vyberat 😀
TABULKA
kokorunecka.. ... 8.2.
krakorka............ ..8.2.
petpot.......... .....10.2.(22.2.)
furi2012..............10.2..............chlapec
@silvia10131 - klíííd, naše nevěsty se budou rodit až za pár let 😀
@krakorka V Cr kdyz reknou, ze hlavicka je dost natlacena dole, reknou i cca kolik? 🙂 Abys me chapala, mi totiz naposledy rekla, ze dvě pětiny (2/5) hlavicky je uz v panvi, tak bych se mohla orientovat i podle Vas 😉
Jinak ja test na streptotoka delala pred 2 dny, jsem zvedava na vysledky, i z te krve, kontrolu mam pristi utery..
A mimochodem, nelezim dneska v luzku, ale pro zmenu jsem cely den vyvalena na gauci s notebookem 😀
@silvia10131
@furi2012 je to fakt, zatím samí kluci a jedna princeznička🙂
Já si občas dělám z Aninky (má dcerka) legraci, že se půjdeme někdy kouknout někam před školu, aby si omrkla ženichy 🙂
@loretana no ze sociálky Ti nic nedojde 🙂 teda pokud sis to nevyřídila nějak, aby ti to poslali, tam musíš po vlastních s tím formulářem, co vyzvedneš na pracáku... já si přesně nepamatuju, jesli se příslušnost k sociálce určuje podle tvého bydliště nebo sídla zaměstnavatele (spíš podle zaměstnavatele - zeptej se u vás na mzdovém té úřednice, které jsi dávala papíry k mateřské, kam je posílají) - já tenkrát pro ten výměr byla až v kobylisech - sice můj zaměstnavatel sídlí na P4, ale velké firmy prý dělají v kobylisech....
@loretana kamosky co mam z okolia tak tiez cakaju samych chlapcov 😀 ,princezne si budu mat aspon z coho vyberat 😀
@krakorka tak ty si teď vybíráš horší obodbí, to mě mrzí.... u mě tenhle týden bez poslíčků, jsem hrozně zvědavá na zítřek, co mi řeknou v porodnici, ale upříně, nějak se necítím, že bych v nejbližší době rodila:( ale zase když už je mimi hodně dole, to je aspoň pozitvní zpráva a signál, že by to molo přijít před termínem....
@loretana jo a s tou dovolenou, na tu se nastupuje po skončení mateřské a současně s tím budeš už mít i rodíčák, takže dvoje peníze... a nárok na dovolenou máš i za letošek, protože mateřská se počítá jako výkon práce (rodičovská už ne), takže i za letošek dostaneš skoro celou (možná trošku pokrácenou, ale minimálně)... no já myslim do žádosti o čerpání dovolené ani nepsala, od kdy, napsala jsem, že ji chci navázat na mateřskou dovolenou a že chci vyčerpat celý nárok - v práci ví, kdy mateřská končí).... no a současně s tím jsem do práce psala žádost, že po skončení čerpání dovolené žádám o neplacené volno z důvodu péče o dítě do ..... let jeho věku..
@silente no tak to asi ano 😀
@silvia10131 @silente
ďakujem.. tiež myslím že poslíčkovia...kým to nezačne byť bolestivé tak nad tým že rodím ani nezačnem uvažovať 🙂
inak akonáhle niečo sem napíšem tak mám pocit ako keby sa to samé doriešilo, minule prišla doktorka chvíľku po tom čo som sa sťažovala že nejako nechodí, a teraz je bruško už v svojej normálnej "mäkkosti" 🙂 Maťko je síce dnes nejaký rozlietaný, tak každú chvíľku kontrolujem či je to tvrdnutie alebo sa len vystiera, ale zatiaľ vyzerá že tvrdnutie ustúpilo a už si len robí mecheche 🙂
@loretana aj ja ti pridám chlapca 6.2.
@petpop tak to mi nneřekla a minule ale říkala,když děllala ultrazvuk,že už na něm neni skoro vidět,takže si mmyslim,že už je tam fakt jako dost.
No dneska neměl vvýsledky krve,což mě štve,jen ten stěr a ten bohužel pozitivní.Jsme si to vyměnili,já se válela včera na gauči a dnes jsem byla vysloveně zahnaná do pelechu a to jsem mměla v plánu úklid.
Ccopak je s nnaší kokorunečkou,že se tu ještě neukázala,že by se přesunula už o patro výš?
@mavanka aha, tak já myslela, že kromě peněž mi doje i nějaký výměr, podle čeho a jak to počítali, no nic:( já děkuji za vysvětlení, už jsem aspoň trošku v obraze, ale radost tedy z toho nemám, že budu muset cestovat ještě na sociálku:( a myslíš, že by tam mohl jet manžel, nebo se to bez mé účasti neobejde?
@krakorka Ani na fb se neukázala dneska, a to je co říct. 😕
@ silvia10131 to bude tvrda konkurencia, musime nasich chlapcov dobre vychovat, aby si ich princezne vybrali, nech nam neostanu "stari mladenci" 😉
@furi2012 no veru tak 🙂
TABULKA
vrabciatko............6.2................chlapec
kokorunecka.. ... 8.2. ..............dívka
krakorka............ ..8.2.
petpot.......... .....10.2.(22.2.)...chlapec
furi2012..............10.2..............chlapec
andryskam........14.2...............chlapec

@loretana Mi se tabulka libi, je fakt, ze je to takhle prehlednejsi. Az nas tam bude vic, popremyslela bych pak o razeni podle abecedy, nebo napr. podle terminu 🙂