Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
taky sem poprvé chtěla rodit do vody,ale u nás to možné nebylo a já to zas nechtěla asi tak,abych cestovala jinam.V porodnici máme vanu na 1.dobu porodní,ale porodu do vody jako takovému uzpúsobená není,newní tam přístup ze 3stran,potom ve sprše určo pobývat můžeš,já u prvního to měla zrovna tak a měla sem v té horké vdě stejně zimnici 😅 druhý porod jsem byla celou 1.dobu porodní ještě doma a když sem pak ve sprše dostala zimnici a nebyla schopna se oblíct,bylo mi jasný,že mimi je na cestě
@ivka_marek Ďakujem pekne, ale som riadne zásobená plienkami 🙂
@bebel já teda jinak videa porodu nesleduju,ale tohle je obřad a inspirace 😅
@petja tak toto je ozaj pekne 🙂 , ja tiez nepozeram videa porodov....ale toto som si rada pozrela 😉
Pokial viem tak v Ba sa tiez nerobia porody do vody.
uz to malokde je taka moznost rodit do vody...
ahojte,dnes som bola na ctg, záznam mi robili dosť dlho a bolo mi strašne zle, asi sa mi pri ležaní malinké moc tlačilo dnu , oblial ma pot a myslela som že tam odpadnem, dúfam že nabudúce mi bude lepšie.A ráno som si len tak premerala bruško a mala som 97cm, a večer 102cm,ono je to asi aj od toho ako sa vypučí malinké. a do 38 týždňa sa stále vyvíjajú plucka dieťaťa , takže je dobré , aby bolo ešte v brušku, ale prenášanie /po40.t./je už tiež určité riziko/čo sa týka placenty aj váhy dieťatka.
@aknajdobko musíš příště změnit polohu při monitoru a určo ti radim rodit jinak než vleže.Mě todle kupříkladu naprosto nevadí,ani spát na zádech
Včera v 7:52 se nam narodil Viťa 3,11kg a 48cm 😉
ahojte, dlhsie som tu nebola, bola som mesiac vkuse chora, aj mateo do toho 😒
no dnes (u vas vcera 🙂 ) sa sekciou narodila sofinka 50cm 2960g.
@kharik @jankasramka Gratulace maminky!!! 😵 Uzivejte svych pokládků a hlavně hodně zdravíčka! 🙂
@petja jj, porodili jsme v pondeli odpoledne a maly zacal mit spatne vysledky od stredy na zloutenku - tak to kulminovalo a od ctvrtka je na fototerapii - a ta podle tech vysledku byla lecba naordinovana na dva dny - takze ted cekam napjate na vysledky! Se tu uz nudim, dali jsme si nadstandard a ted tu prcek najednou chybi ☹
vsetkym maminkam blahozelame a prajeme vela zdravia.
@kharik @jankasramka gratulujem a prajem hlavne to zdavíčko 🙂
sa nám to tu začína množiť 🙂
@petpop ahojky vsimla som si ze sem uz baby nechodia je nejaka sukromna skupina
@kharik @jankasramka gratulujem k bábätkám,
@jankasramka
@kharik gratulujem k babetkam a prajem vela zdravia a veeeeeeela mliecka 🙂
@paja83 , ahoj ja som na začiatku schudla 4kg, potom dlho nič,a teraz trošku priberám,ale drobca mi naposledy meral doktor v 30t./to mal 1400g/ a od vtedy neviem kolko pribral,ešte musím týždeň vydržať kým pojdem na Sono.
Ako pozerám,ty to už máš naozaj za chvilku, ja sa už teraz začínam pôrodu báť.
@kharik Gratuluji k narozeni chlapecka! At jste oba fit a brzy doma 🙂
@jankasramka Take velka gratulace k holcicce. Sofie je nadherne jmeno, take jsem chtela, ale priroda mi nadelila chlapecky 🙂 Brzy se zotav po sekci!!!
@cizu Krasny poklad!!!
@cizu moc krasne miminko 🙂, drzime palcoky
@kharik
@jankasramka
moc moc moc blahopřeji 🙂
baby ja to uz chcem mat za sebou 😔myslim porod

tu je to video 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=2TditT5J6fM