Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@riuska_cicuska to zas nehadz vsetkych lekarnikov do jedneho vreca - aj ja som z toho cechu 😉 ale je pravda, ze niektore si myslia, ze volnopredajne = neskodne... ale na druhej strane, vacsinou ani lekari (hlavne vseobecni) nevedia, co sa smie a co nie v tehotenstve a prave oni volavaju najcastejsie do lekarne a pytaju sa na moznosti uzivania v tehotenstve... 😕 Je to strasne ale strasne individualne...
Baby, mam potvrdene tehu 🙂 zatial tam videl len 1 babo (vraj je to iste na 80-90%) - ddufam, ze to tak aj zostane 😀 a bolo vidno aj akciu srdiecka. Knizku som este nedostala, len take potvrdenie, ze som tehu - vraj kym nebudem mat knizku, mam si to nosit so sebou ako nahradu knizky 🙂
@lili_a_mimi gratulujem..a co mate nabeh na dvojky? 😀
no dufam ze do rana sa to nejak upravi...brucho ma neboli ani nic,len to spinenie 😖 a dr.mam v SP ,mame tam ist v piatok vecer,ale asi pojedem uz zajtra a v piatok si vydrankam sono 😀
@kajuska09 ja si myslim,ze to bolo nejakou zmenou v tvojom tele 🙂 malicke ti vysiela znamenie,ze je tam cely cas 🙂 Vcera mi bolo cely den zle a dnes uz som stihla 2x vyprat, povysavat cely byt a poumyvat dlazku...Ja len dufam,ze to malinke v mojom bruchu vydrzi..Som strasny maniak na upratovanie. Do lekara asi buduci tyzden, lebo moj priatel musel odcestovat...uz sa neviem dockat.To bude prvykrat kedy uvidime bit srdiecko 🙂 vy ste uz boli?
@kajuska09 Ja som bola minulu nedelu, tiez som mala sono, aj som prvu fotku dostala 🙂 lekar mi povedal,ze sa nemusim ponahlat s dalsou navstevou,ale nemam prist neskor ako po 24 tyzdni..Smiala som sa,ze do toho 24.teho pridem este parkrat 🙂) A na co ti lekar predpisoval lieky? Ano,som v Irsku uz 3 roky.Odkial si presne zo Slovenska?
@silvia.t dakujem 🙂 ano, vraj mam nabeh na dvojicky - moja mamina je z dvojiciek (jednovajecnych) 😅
Ahojte baby tak mna uz zacalo aj brucho boliet a hlavne na pravej strane ked kychnem alebo urobim prudsi pohyb je to riadna bolest 😒 volala som dr.tak zajtra rano ma caka a hned ma posle na sono..no tak minimalne o 4ej musim vstavat a na bus do SP kedze cesta trva cca 1,5ho nikto ma tak skoro na aute nehodi,som zvedava ako zobudim tamera 😖 a na tu cestu...ale aspon budem mat istotu
@lili_a_mimi gratulujem k potvrdeniu tehu 😉
@silvia.t dufam, ze to nebude nic vazne a ze je mimco ok 😒 a to musis malinkeho brat so sebou? nema s kym zostat doma?
silvia.t Ja mam tiez tak daleko doktorku ale nastastie tu mam rodicov tak mozem byt u nich ked potrebujem nieco vybavit.Tak drzim palce,aby to zajtra dobre dopadlo..
Ja mam zajtra vysetrenie na tej gastroentrologii tak mi drzte palceky..Uz teraz bojim, bojim.... ☹
@kaculiatko88 kolko si doteraz platila DNP? ja to platim uz vyse dvoch rokov a vychadza mi to na 26 eur mesacne.
vyjst 😅

@sara45 ano celu pn a materska je 6meciacov,potom je RD do 3rokov??? myslim 😅 ja marodujem od 5.februara tak som zvedava ze ci ma bude dr.drzat az do nastupu na matersku 😖