icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

silvia.t
6. júl 2011

@sara45 ano celu pn a materska je 6meciacov,potom je RD do 3rokov??? myslim 😅 ja marodujem od 5.februara tak som zvedava ze ci ma bude dr.drzat az do nastupu na matersku 😖

sara45
6. júl 2011

@silvia.t no mne hned dr. povedal ,že ma už do roboty nepustí ,iba ak by som mala pracu iba pri pc čo nemám . Takže si riadne dlho oddýchnem 🙂 ale snád ta už nechá doma 🙂 Tak to je fajn ja som myslela že to je nejak obmedzené . takže ešte aj tých 6 mesiacov to je fajn 😉 😉

lili_a_mimi
6. júl 2011

@riuska_cicuska to zas nehadz vsetkych lekarnikov do jedneho vreca - aj ja som z toho cechu 😉 ale je pravda, ze niektore si myslia, ze volnopredajne = neskodne... ale na druhej strane, vacsinou ani lekari (hlavne vseobecni) nevedia, co sa smie a co nie v tehotenstve a prave oni volavaju najcastejsie do lekarne a pytaju sa na moznosti uzivania v tehotenstve... 😕 Je to strasne ale strasne individualne...

lumi21
6. júl 2011

@silvia.t hlavne treba mysliet pozitivneee, 🙂vsetko bude v poriadku, trosku krvacania by nemalo vadit, ale ak by to pokracovalo dalej trebalo by ist k doktorovi 😒

darksky
6. júl 2011

@kajuska09 ahooj, budem ti drzat palce...ja si myslim,ze to v tom tehotenstve musi byt...aj take silne bolesti...Daj mi vediet, ako si v piatok dopadla

lili_a_mimi
6. júl 2011

Baby, mam potvrdene tehu 🙂 zatial tam videl len 1 babo (vraj je to iste na 80-90%) - ddufam, ze to tak aj zostane 😀 a bolo vidno aj akciu srdiecka. Knizku som este nedostala, len take potvrdenie, ze som tehu - vraj kym nebudem mat knizku, mam si to nosit so sebou ako nahradu knizky 🙂

sara45
6. júl 2011

@silvia.t ja mám špinenie od 6tt ale teraz je to už lepšie a je to iba sem tam ,ale ak sa ti to bude zhoršovat až do krvácenia ,tak chod na pohotovost to mi povedal aj dr že nemam cakat na nic ,že nech ma radšej otočia ,že to nič nie ako by sa malo niečo stat

silvia.t
6. júl 2011

@lili_a_mimi gratulujem..a co mate nabeh na dvojky? 😀
no dufam ze do rana sa to nejak upravi...brucho ma neboli ani nic,len to spinenie 😖 a dr.mam v SP ,mame tam ist v piatok vecer,ale asi pojedem uz zajtra a v piatok si vydrankam sono 😀

kajuska09
6. júl 2011

@darksky dakujem velmi pekne, si mila 🙂 dnes uz nemam spinenie, ani bolesti, len sem tam. A ty si ako na tom? kedy mas lekara??

darksky
6. júl 2011

@kajuska09 ja si myslim,ze to bolo nejakou zmenou v tvojom tele 🙂 malicke ti vysiela znamenie,ze je tam cely cas 🙂 Vcera mi bolo cely den zle a dnes uz som stihla 2x vyprat, povysavat cely byt a poumyvat dlazku...Ja len dufam,ze to malinke v mojom bruchu vydrzi..Som strasny maniak na upratovanie. Do lekara asi buduci tyzden, lebo moj priatel musel odcestovat...uz sa neviem dockat.To bude prvykrat kedy uvidime bit srdiecko 🙂 vy ste uz boli?

kajuska09
6. júl 2011

@darksky ja som bola na gynde minuly piatok, to lekar potvrdil na sone tehotenstvo a dal mi lieky. A znovu idem o dva dni 🙂 A ty zijes v Irsku?

saaska
6. júl 2011

@silvia.t 😖 dufam, ze to bude v poriadku

darksky
6. júl 2011

@kajuska09 Ja som bola minulu nedelu, tiez som mala sono, aj som prvu fotku dostala 🙂 lekar mi povedal,ze sa nemusim ponahlat s dalsou navstevou,ale nemam prist neskor ako po 24 tyzdni..Smiala som sa,ze do toho 24.teho pridem este parkrat 🙂) A na co ti lekar predpisoval lieky? Ano,som v Irsku uz 3 roky.Odkial si presne zo Slovenska?

lili_a_mimi
6. júl 2011

@silvia.t dakujem 🙂 ano, vraj mam nabeh na dvojicky - moja mamina je z dvojiciek (jednovajecnych) 😅

silvia.t
6. júl 2011

Ahojte baby tak mna uz zacalo aj brucho boliet a hlavne na pravej strane ked kychnem alebo urobim prudsi pohyb je to riadna bolest 😒 volala som dr.tak zajtra rano ma caka a hned ma posle na sono..no tak minimalne o 4ej musim vstavat a na bus do SP kedze cesta trva cca 1,5ho nikto ma tak skoro na aute nehodi,som zvedava ako zobudim tamera 😖 a na tu cestu...ale aspon budem mat istotu

lubikaf
6. júl 2011

@lili_a_mimi gratulujem k potvrdeniu tehu 😉

@silvia.t dufam, ze to nebude nic vazne a ze je mimco ok 😒 a to musis malinkeho brat so sebou? nema s kym zostat doma?

hanka21
6. júl 2011

silvia.t Ja mam tiez tak daleko doktorku ale nastastie tu mam rodicov tak mozem byt u nich ked potrebujem nieco vybavit.Tak drzim palce,aby to zajtra dobre dopadlo..

Ja mam zajtra vysetrenie na tej gastroentrologii tak mi drzte palceky..Uz teraz bojim, bojim.... ☹

kajuska09
6. júl 2011

@darksky som z Bratislavy 🙂 picham si injekcie a beriem liek na udrzanie tehotenstva, lebo som uz mala 2 potraty a na genetike mi zistili jednu mutaciu, ale nic vazne

silvia.t
6. júl 2011

@lubikaf nie tu nemame nikoho,cela rodina je v SP 😖

darksky
6. júl 2011

@kajuska09 Nieje to nic prijemne,ale treba mysliet pozitivne a teraz to urcite vyjde 🙂 mas uz vymyslene mena?

kajuska09
6. júl 2011

@darksky asi aj ano, chlapcek Samko a dievcatko Sofia, ale nie je to este definitivne 🙂 a ty?

darksky
6. júl 2011

@lilka1 ja to mam este horsie,stojim 7 hodin v praci 🙂 neviem si predstavit ako to bude o par mesiacov 😨

darksky
6. júl 2011

@kajuska09 ja sa budem cely cas modlit aby to bol chlapcek ''Oskar'' 😀 nevieme najst vhodne meno pre dievcatko...moj priatel by chcel malu Silviu,ale kedze sa tak vola moja segra,pride mi to take zvlastne 🙂

kajuska09
6. júl 2011

@darksky hehe jasne, a ako to funguje v Irsku, tiez tam je taka kratka materska ako v UK?

kajuska09
6. júl 2011

@silvia.t drzim ti palce aby to zajtra vsetko dobre dopadlo, mna tiez vcera skoro cely den bolelo brucho, aj ked nie silno a malinko som spinila, zial strach je u nas vsetkych asi prirodzeny a normalny...

kajuska09
6. júl 2011

@kaculiatko88 kolko si doteraz platila DNP? ja to platim uz vyse dvoch rokov a vychadza mi to na 26 eur mesacne.

darksky
6. júl 2011

@kajuska09 neviem ako to je tam,ale tu len 6 mesiacov...obcas sa cudujem matkam, ktore si po 6.tich mesiacoch najdu opatrovatelku a vratia sa do prace..neviem si predstavit nechat tak male dieta s cudzim clovekom

darksky
6. júl 2011

@silvia.t dzim palce

silvia.t
6. júl 2011

@kajuska09 z 26eur by ti mala vijst materska alebo pn okolo 250eur +/- myslim
tamer este stale nespi 😠 to mi snad robi narokom..este mi treba veci pobalit,rano sa mi nebude chciet 😝

silvia.t
6. júl 2011

vyjst 😅