Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@saaska http://www.baby2see.com/medical/charts.html pardón 😅 to je tak, keď robím 10 vecí naraz 😅
babule, kuknite sa tuto, tu mate popisany kazdy tyzden... http://tehotenstvo.academy.sk/
😉
@babatienko27 ahoj, já byla na kontrole včera, jsem 7+4 a měl 12,3mm. gramy jsme nevážili. a blbě je mi teda echt, víc jak u prvního se mi zdá a přestalo mi chutnat kafe, věc u mně nevídaná, takže jsem tu jak chcípák, ale nemůžu usnout, protože Kubík se ještě neobslouží sám na WC, tož musím vydržet, než usne on. 🙂 🙂
Ahojte,tak už sme doma, zatial je všetko ako ma byt. 🙂 🙂 🙂 9plus 5 meriame 24,2mm.Tak 🙂 😵 😀
ahojte kocky..tak my sa ideme pochvalit od minuleho pondelka sme podrastli raz tak srdiecko jasne pulzuje a babatko sa tak dnes hybalo ze nas pan dr nemohol ani zmerat ale nakoniec sa mu to podarilo...booze taka som stastna vsetko je v pohode a som bola dojata ked som tam to male mimi videla ako sa mrvi z jednej strany na druhu perfektny pohlad 🙂)))))))))))
Ahojte tak mi sme boli včera u doktora tiež mi bral krv ale iba do 3 ampuliek ,konečne som dostala tehu knižku 🙂 🙂 robil mi aj sono drobec ma skoro 4cm a zatial to vyzerá dobre ,konečne už nemám ani ten hematóm.Tak som prišla včera celkom spokojná domov ,len som sem nestihla ani nakuknút lebo som mala návštevu .prajem krásny dník
@saaska ahojky tak male ma 14mm krasne bilo srdiecko ale dr zistil aj mykozu ze tehotenstvom sa mi narusila mikroflora a tak mi dal gynazol , knizku mi da az po dovolenke
@gubcikova tak ja som pribrala 700 g a tiež mi už zacína vidieť brusko ... 🙂 🙂
v pondelok ideme do poradne tak uvidíme čo nám povie Dr. Dnes bol ťažký deň. Celý deň na bolí hlava.
Ahoj holky, dneska jsem byla na odběru na ten NT screening, 25. 7 jdeme na utz a pohovor s doktorem 🙂 Ale věřím, že všechno bude v pořádku. Dokonce jsme se byli podívat i na kočárky, koupila jsem si tříčtvrťáky a vybrali jsme kamarádce svatební dar. Byl to naprosto fain den 😀
Ahoj holky ... tak mám po kontrole
… měříme 88 mm, srdeční činnost jsem neviděla, MUDr. po delší době dívání ano … ujišťoval mě 3× a já se ještě jednou ptala a říkal, že 100% jí viděl … jen byl prý mimís asi natočený a měl to vzadu, takže to nešlo tak vidět …
… vyhukaná jsem byla řádně, na toaleťáku jsem totiž dneska odpoledne, než jsem šla k MUDr. objevila nahnědlý hlen … takže když MUDr. prohlásil, jé ten nám vyrostl (před 3mi týdny měl váček 1,6 mm a dnes mimís už 88 mm), a hledal srdeční činnost a 3× komentoval, že jí nevidí a že je to blbý a pak monitor natočil a : „hele tady něco je“ … já fakt neviděla nic …
… no napsal mi ještě další 2 balení Utrogestanu, prý, že na krvácení to nevypadá … ale raději ještě 2 balení Ascorutinu … prý je na příbalovém letáku psáno, že v těhotenství se nesmí, ale plodu kyselina ascorbová v něm obsažená neublíží, tak uvidím … na další kontrolu jdu až 17.8.
Jo a dle UTZ odpovídáme 6+6 tt … což by odpovídalo dle pozdějsí OVU (těhotenství počítáno od data početí, jak vlastně ukazuje UTZ, že?)
@jankastela fuuuha, nebudes to mat teraz jednoduche. Nedavno som citala,ze pri tehotenstve neodporucaju ziadne maste...Ale bolo tam par rad. Nesmies sa sprchovat vo velmi teplej vode,lebo bakterie teplo lubia, najlpsie chodit po dome v kratkej sukni,aby sa ti to vetralo...Bolo tam dost zaujimavych veci.Skusim ti to najst
@babatienko27 ahojky tak aj ja mam dobre spravy 😀 videla som rucicky, halvicku, buchajuce srdiecko.....bolo to kraaasne.....babatko ma 15 mm a jhe 8+2tt, cize o dva dni starsie ako podla pm, ale to som si myslela, lebo som ovulovala na 12ty den......iba ja mam opacne otocenu maternicu, ale vraj to nie je ziaden problem....mate to niekto??
a dostala som aj tehotensky preukaz....juchuuu....mam z dneska velku radost 🙂 🙂 🙂
@darksky no neni to sranda.to vetranie,viem.doma chodim len tak iba v tricku teraz 😀 davaju na to nieco doktori,ale v prvom trimestri nechcu,tak to musim nejako prezit.robila mi akurat vyplach,sa mi celkom ulavilo,ale uz to zacina zase svrbiet 😒 v tomto teple je to hrozne.ak to najdes budem rada 😉
baby ja som dnes kúpila tehu gace v C&A majú zľavy tak ma rifle vyšli (zo 40€) 12€ 😀 😀 no nekúp to a aj sme pozrali kočíky páčila sa nám steggi vesper
@miri9 @sara45 @babatienko27 @mische @saaska gratulujem k dobrým správam 🙂
@mische asi 8,8 mm 😉
@saaska aj ja mám dozadu otočenú maternicu, otehotnela som pri oboch rýchlo a jedine s čím som mala vďaka otočeniu pri prvom problém bol, že bola placenta vzadu a ku koncu som vďaka tomu mala syndróm dolnej dutej žily. Nič hrozné, len som nemohla spávať na chrbte a aj pri monitore len na boku, ináč si malý sám "priškrtil" pupočník. Pokiaľ si neprekonala v minulosti zrasty, alebo nemáš endometriózu nemusíš sa ničoho báť, maternica sa do 3. mesiaca sama dostane do správnej polohy. Niektorí lekári radia spávať na bruchu, prípadne cvičiť mačací chrbát.
@kaculiatko88 mna tiež dnes desne bolí hlava a točí sa mi celý svet. Zmeriam tlak 90/60, tak niet divu 😒 Pijem ako divá, aj kávu som si slabú dnes spravila, no bez efektu.
Ja som zatiaľ schudla 2,5 kg a brucho už mám ako v 4. mesiaci 😕 Už si to všimli skoro všetci známi a mm má obavu, či náhodou nečakáme dvojičky. Dúfam, že nebudem mať o 2 týždne prekvapko.
Koukám, že samé super zprávy. Tak jsem ráda 😵 😵
Já mám hladíka, tak si jdu něco dát, jinak mi je pak blbě. 😖 Já s euž nemůžu dočkat úterý až zase mrně uvidím. I když mě děsí těch 6 zkumavek krve. 😅
@jankastela ahojky a co mas mykozu ?
@xxx.klarka a na co 6 skumaviek ? to je povinne v kolkom tyzdni ?
@xxx.klarka držím palce 😉 Vycedenie mám našťastie už za sebou a našťastie aj všetky výsledky vporiadku 🙂 Dokonca aj železo v norme, čomu sa nesmierne teším 😵
@jankastela tak si dělej výplachy rosalginem, to škodit nemůže, no ne? jo a pocit velkého břicha už mám taky, akorát stále dopnu všecky těsné kalhoty, tak je to asi fakt jen pocit 🙂) doufám, že se to nepohne na dovči, jedeme na dva týdny, tak a´t nemusím pořizovat nový šatník tam. 🙂 🙂
@jankastela ahojky jednoznacne gynazol jedno puzitie vstreknes na noc a potom navonok masticka canesten alebo clotrimazolum dal mi to dr pre babo su mykozu nebezpece nepreliecene sposobuju potrat radsej toto pouzit a byt v poho
@babatienko27 Nevím proč jich moje dr bere tolik, ostatní v okolí berou jen 4. Je to na RH faktor, krevní skupinu, HIV a tyhle věci. A moje dr to dělá kolem 10. týdne.
@lucika09 Super. 😵 Mě jediné co děsí z celého těhu jsou ty odběry, je to pro mě doslova noční můra. 🙂
Máte někdo tušení na pohlaví?? Já si nemohu pomoc, ale mám pocity a chutě úplně stejné jako při dcerce. Pořád bych jen jedla maso a nebo rohlík s paštikou. Salám šunkový a párky které miluji nemůžu ani vidět. Brambůrky a tyhle voloviny taky ne.

@babatienko27 byva mi zle, ale mam pocit, ze si uz zvykam, alebo sa to uz zlepsuje a ja dufam, ze dostaneme knizku, lebo to coskoro budem musiet oznamit v praci a k tomu potrebujem fotokopiu tehotenskej knizky
@lucika09 si nedala ziaden link, aj mna by zaujimali velkosti babatka 😉