Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Zdravim vsechny maminky. Jsem 8tt a mam termin porodu v tehot. prukazce 3.3.2012. Ze zdravotnich duvodu budu ale rodit planovite cisarskym rezem nekdy v puli unora - tak se k vam pridavam. Byla jsem 2x na utz a minule jsem videla srdicko. Dost me to dojalo... Mam trochu obavy z vysledku testu, vzhledem k memu veku 39. Preji vsem pohodove tehu!
@kaculiatko88 to ma mrzí a tak som verila,že sa to tým doktorom len zdá
@lubikaf no oni sa tam striedali 2ja jeden kubranský a ten je, že vraj veľmi dobrý odborník.ja som bola tiež u neho na 3D a druhý je lajcha a toho som zakaždým mala ja.ale kubranský bol tiež divný.ked som musela byť ešte s malou kvôli práci na pn celých 6mes.tak chcel odo mňa každý mesiac 15€.ale išla by som teraz niekomu na 3D no môj si pýta 50€ čo sa mi zdá až moc.ved u kubranského som platila nejakých vtedy 500sk
vy tu píšete,že ste boli tak dlho na tom sone no ja nie.doktor si ho pomeral celého a bolo
@kaculiatko88 aj mne je to ľúto budem na Vás myslieť v piatok. Ešte to nemusí znamenať koniec musíš veriť aj švagrovej bola malá vývojovo pozadu a všetko pekne dobehla bolo z nej 3350g a 51 cm bábätko. Tiež vystriedala lekárov a každý mal iný názor.
@slunce_veruna ahojky, jasne, ze ta pridam, uz som to aj spravila 😉 a gratulujem k super vysledkom!!
@mamana2 vitaj 🙂
ja mam dnes utz a taaaak strasne sa uz tesiiiim 😀 juj uz nech su 3 hodiny poobede 😀
už aj aj by som chcela knižku 😅 myslíte že mi ju zajtra vystaví ak budem len 9+?
ahojte baby, dlhsie som tu nebola tak som aspon mala pri ranajkach dobru zabavku, kym som vas vsetky precitala... my sa mame fajne, uz mi skoro nebyva zle a citim sa uplne fajn, len nohavice su mi coraz tesnejsie...
@kaculiatko88 je mi to tiez luto, dufam, ze sa to nejak poriesi... drzim palce
a baby co mate dnes ultrazvuk, tesim sa s vami, ja som tiez bola cely den ako na ihlach. nech vam to vsetkym dobre dopadne!!! a potom dajte foto! 🙂
ahojte babulky taaak sa hlasim po uspesnej poradni ...dostali sme knizocku ...mame 60mm a vsetko v poriadku dve rucicky dve nozicky :D aaaale posunuli nam podla sona termin skoro o cely tyzden takze sme namiesto 11+6tt na 12+6tt taaak teda uvidime co z toho nakoniec bude
kaculiatko88 velmi drzim palceky, aby ti to dobre dopadlo
melo by se dostavat i v CR prenatal box ja uz ho dostala je tam casopis a nejake vzorky od hipp a pak v porodnici je druhy bos vetsi a tam co si pamatam je taky vzorky a dudel a nekdy byva i lahev napiti 🙂
petrusew ja som dostala ten prenatalni box boli v nom vzorky praskov na pranie, dva casopisy pre maminy, budis mineralka matova, napoj caro, dudlik, a plno letacikov :D
ahojte, aj my sme boli dnes na utz a konecne sa toho lenivca podarilo zmerat, predchadzajuce 2 razy sa odmietol otocit a vobec pohnut. NT vyzera dobre. a som o 280 eur lahsia, fuha. este to nejako oznamit manzelovi 🙄
@kaculiatko88 to je mi luto, drzime palce, nech to dobre dopadne!
@amrash ach neblbni, to este nie je ziaden vek. my sme v de a to sa tuna akurat zacina planovat rodina. 😉
drobeček sa pohol rano,len bublinky a práve teraz 😀

Ahojte, dnes som bola na gyn, som teda 12+4tt a dostala som tehot.knizku, tak sa tesim, ze je vsetko v poriadku, mimco malo 6,6cm a bolo dost akcne, tiez som tam lezala dost dlho, kym ho pomerali. Vysetrenie mi robili zospodu, ale zajta mam ist na nejake genet. vys., meranie sije baba alebo co, a to mi povedali, ze mi budu robit ultrazvuk cez brusko, dufam, ze vsetko bude OK. Inak, aj mi sme si priniesli domov fotecku, ani som necakala,lebo pri prvom to nebolo.