icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

fraufrt
26. júl 2011

Ahojte, dnes som bola na gyn, som teda 12+4tt a dostala som tehot.knizku, tak sa tesim, ze je vsetko v poriadku, mimco malo 6,6cm a bolo dost akcne, tiez som tam lezala dost dlho, kym ho pomerali. Vysetrenie mi robili zospodu, ale zajta mam ist na nejake genet. vys., meranie sije baba alebo co, a to mi povedali, ze mi budu robit ultrazvuk cez brusko, dufam, ze vsetko bude OK. Inak, aj mi sme si priniesli domov fotecku, ani som necakala,lebo pri prvom to nebolo.

amrash
27. júl 2011

Zdravim vsechny maminky. Jsem 8tt a mam termin porodu v tehot. prukazce 3.3.2012. Ze zdravotnich duvodu budu ale rodit planovite cisarskym rezem nekdy v puli unora - tak se k vam pridavam. Byla jsem 2x na utz a minule jsem videla srdicko. Dost me to dojalo... Mam trochu obavy z vysledku testu, vzhledem k memu veku 39. Preji vsem pohodove tehu!

juju81
27. júl 2011

@amrash, drzim palce, nech vsetko dobre dopadne, urcite bude vsetko v poriadku 🙂
ja takisto cakam na testy z toxoplazmozy a stresujem moc, takze viem ake tazke je na to nemysliet. kedy budes mat vysledky?

gubcikova
27. júl 2011

@kaculiatko88 to ma mrzí a tak som verila,že sa to tým doktorom len zdá
@lubikaf no oni sa tam striedali 2ja jeden kubranský a ten je, že vraj veľmi dobrý odborník.ja som bola tiež u neho na 3D a druhý je lajcha a toho som zakaždým mala ja.ale kubranský bol tiež divný.ked som musela byť ešte s malou kvôli práci na pn celých 6mes.tak chcel odo mňa každý mesiac 15€.ale išla by som teraz niekomu na 3D no môj si pýta 50€ čo sa mi zdá až moc.ved u kubranského som platila nejakých vtedy 500sk

vy tu píšete,že ste boli tak dlho na tom sone no ja nie.doktor si ho pomeral celého a bolo

bacillka
27. júl 2011

@kaculiatko88 aj mne je to ľúto budem na Vás myslieť v piatok. Ešte to nemusí znamenať koniec musíš veriť aj švagrovej bola malá vývojovo pozadu a všetko pekne dobehla bolo z nej 3350g a 51 cm bábätko. Tiež vystriedala lekárov a každý mal iný názor.

saaska
27. júl 2011

@slunce_veruna ahojky, jasne, ze ta pridam, uz som to aj spravila 😉 a gratulujem k super vysledkom!!
@mamana2 vitaj 🙂

saaska
27. júl 2011

ja mam dnes utz a taaaak strasne sa uz tesiiiim 😀 juj uz nech su 3 hodiny poobede 😀

petrusew
27. júl 2011

@amrash Ahojky, taky budu rodit císařek k vůli zdrav. problémům, tak tu nejsi sama 😀

minerva
27. júl 2011

@saaska To jdeme skoro stejně, já jdu o půl třetí 🙂

minerva
27. júl 2011

@petrusew Mě se moc líbilo, jaks napsala "jinak prostorově řešená", jsem se nařehtala 😀

saaska
27. júl 2011

@minerva aj silvia.t ma dnes ist, dufam, ze budeme mat vsetky same dobre spravy 😉

petrusew
27. júl 2011

@minerva No co, myslím, že se nemám za co stydět. Bohužel prostorově zaberu trošku víc místa, 😉 To mě naučila babička🙂

petrusew
27. júl 2011

@fraufrt gratuluji ke knížce, je to super pocit, co?

bacillka
27. júl 2011

už aj aj by som chcela knižku 😅 myslíte že mi ju zajtra vystaví ak budem len 9+?

petrusew
27. júl 2011

@bacillka No já nevím, já ji dostala a byla jsem podle utz 8tt...takže asi každej doktor to dělá jinak

bacillka
27. júl 2011

@petrusew ten môj starý Dr. vystavoval knižku hneď po potvrdení tehu ale tento nový neviem.

Pamätám si ešte z prvého tehu že sa dávali také zlaté boxíky. Bol tam časopis nejaký dudel......... Dáva sa to ešte?

petrusew
27. júl 2011

@bacillka Já teda nic nedostala...a ani nedoufám, že dostanu 😒

bacillka
27. júl 2011

@petrusew no je možné že sa to dávalo len na SK

ancka
27. júl 2011

ahojte baby, dlhsie som tu nebola tak som aspon mala pri ranajkach dobru zabavku, kym som vas vsetky precitala... my sa mame fajne, uz mi skoro nebyva zle a citim sa uplne fajn, len nohavice su mi coraz tesnejsie...

@kaculiatko88 je mi to tiez luto, dufam, ze sa to nejak poriesi... drzim palce

a baby co mate dnes ultrazvuk, tesim sa s vami, ja som tiez bola cely den ako na ihlach. nech vam to vsetkym dobre dopadne!!! a potom dajte foto! 🙂

lenca.b
27. júl 2011

ahojte babulky taaak sa hlasim po uspesnej poradni ...dostali sme knizocku ...mame 60mm a vsetko v poriadku dve rucicky dve nozicky :D aaaale posunuli nam podla sona termin skoro o cely tyzden takze sme namiesto 11+6tt na 12+6tt taaak teda uvidime co z toho nakoniec bude
kaculiatko88 velmi drzim palceky, aby ti to dobre dopadlo

hejdita
27. júl 2011

melo by se dostavat i v CR prenatal box ja uz ho dostala je tam casopis a nejake vzorky od hipp a pak v porodnici je druhy bos vetsi a tam co si pamatam je taky vzorky a dudel a nekdy byva i lahev napiti 🙂

petrusew
27. júl 2011

@lenca.b gratuluji 😵
@hejdita vím, že někde dávají, ale nevím kdy...tak se necháme překvapit, třeba taky dostaneme 😀

lenca.b
27. júl 2011

petrusew ja som dostala ten prenatalni box boli v nom vzorky praskov na pranie, dva casopisy pre maminy, budis mineralka matova, napoj caro, dudlik, a plno letacikov :D

funny
27. júl 2011

ahojte, aj my sme boli dnes na utz a konecne sa toho lenivca podarilo zmerat, predchadzajuce 2 razy sa odmietol otocit a vobec pohnut. NT vyzera dobre. a som o 280 eur lahsia, fuha. este to nejako oznamit manzelovi 🙄

@kaculiatko88 to je mi luto, drzime palce, nech to dobre dopadne!

@amrash ach neblbni, to este nie je ziaden vek. my sme v de a to sa tuna akurat zacina planovat rodina. 😉

bacillka
27. júl 2011

@funny to za čo si vyplazila 280E??

hejdita
27. júl 2011

@funny coze za co tolko penazi??? to je neskutocne 😕 😝 😖 😲 🙄

gubcikova
27. júl 2011

@funny gratulujem teda k dobrým výsledkom

ani ja som nedostala ten box a ani pri malej

gubcikova
27. júl 2011

drobeček sa pohol rano,len bublinky a práve teraz 😀

bacillka
27. júl 2011

@gubcikova aj ja so som pri prvom cítila v 14tt prvé bublinky už sa teším na ten pociť

gubcikova
27. júl 2011

@bacillka ja pri malej v 19tt u tohto to je v 13tt 😀
@sivia.t tak som to pozerala v tehu denníku po malej a tamcom cítila prvé pohyby 5.6 a malá sa narodila 26.10

som pozerala tehu denník po malej a som kukla rozmery tam som mala o 4kg viac a o 3cm na obvode