icon

Februárovky 2008

bejca
5. jún 2009

čaute čaute 🙂 keďže máme už znovu veľa príspevkov a Ami mi už spomínala že treba novú tému založiť 😉 tak šup šup kočky zlaté sem sa 😀

aja7
28. nov 2009

Ahojky🙂

kocky mam jednu dementnu otazku?? Kolko eur dostavame matersku? Ako sa to presne vola? Kolko su pridavky na deti?

3 otazky ☹ vdaka za odpovede 🙂

amadora
28. nov 2009

Aji je to rodičovský príspevok a tuším že to chodí spolu s prídavkami na deti a spolu je to cca 180 euro. Prídavok na dieťa je niečo cez 17 euro.

mimkao
28. nov 2009

Čawte ženy... 🙂
Prišla som sa len pochváliť.... Som v tom...! 😎 😀 😀 😀

jankapardon
28. nov 2009

mimkao no tak to je odvaha, ale blahozelam....

mimkao
28. nov 2009

Jani, dík. My sme to už dlhšie plánovali. Ale na FB ešte Psssssssst 😉

jankapardon
28. nov 2009

takze tie dvojicky, to je pravda, ze,??

mimkao
28. nov 2009

No, to ešte neviem, len by som chcela. Ale ešte som len v 5tt, takže to tak skoro nezistím. Ináč, tedy na FB si len kamoška robila srandu a to som ešte ani ja netušila, že to už vtedy bola pravda... 😀

amadora
28. nov 2009

Mimka teda 😕 🙂 Gratulujem ti, veľmi a nech všetko dobre dopadne 🙂 Kurnik a ja rozmýšľam či zvládnem dve deti 😅 😀

aja7
28. nov 2009

mimkao......vies, ze som si to myslela????? blahozelam 🙂

ami, vdaka, potrebujem to presne, mam totiz v utorok sud o zyvsenie vyzivneho, ked som si davala ziadost o zvysenie v oktobri minuleho roku!!!!! tak to bolo este v korunach ☹ a teraz mi to tiez chodi spolu na 2 deti a preto sa pytam, ci nahodou niektora neviete presnu sumu 😖

danka.k
28. nov 2009

aji ja tiez netusim kolko nam chodi.. chodi mi to vo vypise ale ja vzdy zabudnem... 😀 😀

mimkao gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😉 😉 😉 😉 😉 😉

amadora
28. nov 2009

Ajka mne chodí 185,47 presne, to je už asi spolu. Na nete som našla že rodičovský je 164,22, takže zvyšok sú prídavky na dieťa 😉

amadora
28. nov 2009

dnes bude tatko pozerať Bonda tak by som sa vám mohla venovať, len neviem ako budeme zase spať 😒 cez obed som zase musela k nemu lebo húkal ☹

danka.k
28. nov 2009

ami ani ty nemas rada bonda?? ja si pustim slavika nech to tu aspon spieva 😀 😀

amadora
28. nov 2009

Danka nie, také filmy nemusím 😉

Mám normálne neurózu z toho že Majko má ísť za chvíľu spať 😒 Neviem čo mám robiť, ak ho nechám vyhúkať hádam by časom zaspal, ale má aj bez toho dosť plný nos a potom bude mať duplom... ale zase potom neviem čo spraviť, či ho uložiť do našej, ľahnúť si k nemu a keď zaspí odísť - budem sa báť že capne dole a nechcem aby sa naučil spávať medzi nami 😒 Ach jo...

amadora
28. nov 2009

a už aj húkame...

bejca
autor
28. nov 2009

ahojte 😵

Mimka super ze si prisla kuk a tesim sa z dalsieho tehu 😵 ja na FB chodim velmi malo takze ani nemuknem 😀

Ajka ako spomina Ami suma je cca 164 euro + cca 22 euro neviem to tiez uplne presne 😅 a je to rodicovsky prispevok 😉

Danka ako RAstik ?? dufam ze nozicka uz neboli 😉

Ami posielame pusinky aby MAjko dobre spinkal a bol rychlo fit 😵

ja pozeram Bondqa a ja milujem take filmy 😀

a uz som aj ozehlila 😉

bejca
autor
28. nov 2009

inak ak by sa vam chcelo 😅 aha co som nasla :

http://www.karateslovsport.sk/vysl.htm

ak by ste chceli enem tak kuk tak tam to meno : MILAN GAŠPAROVIČ tak to je moj brat 😔 taaaaaaaaak sa mu darilo v tom karate ...... jaaaaaaaaaaaaaaaaj 😔

amadora
28. nov 2009

Beji ďakujeme, ale je to na hovno (pardón za výraz) 😒 Húkal, nadrapovalo ho,nos plný a len stál v postieľke... tak som ho dala do našej, ľahla si s ním a keď zaspal som vypadla... 24 hodín denne stále pri ňom, ešte aj keď spí, som z toho na nervy 🙄

A ak sa môžem opýtať, tá tvoja neter čo ju spomínaš že tiež robí karate, to je bratova dcéra?

bejca
autor
28. nov 2009

to je moje krstniatko a Petkova krstna mama 😉 a ano je to jeho dcera 😉 aj ta tam je na par miestach napisana 🙂

2001 M Slovenska SZKaBU 5.5. Komarno 2. miesto – 40 kg Gašparovičová Iveta

17.4.2004 SFK M Slovenska Martin 1.miesto Gašparovičová Iveta 12-14 +160cm

23.4.2005 M Slovenska SFKaBU mládež Martin 1.miesto Gašparovičová Iveta 12-14 +160cm

a neviem ci este niekde .... 😅 a ta co to zapisuje a robi aj rozhodcu a pod to je jej mama 😉 cize svagrina a cas od casu je aj v telke 😀

bejca
autor
28. nov 2009

a aj nas potvornik by najradsej spal s nami ...zatial odolavam ale velmi tazko 😅 ale nad ranom o cca 7 mej uz sa k nam tlaci 😀

amadora
28. nov 2009

ja som ho tiež kedy - tedy zobrala ku nám, hlavne nad ránom, ale čo teraz robí mi nejde do hlavy, on si vždy pekne lažkal a ani nemrkol, pekne búval. a zrazu tak hečí ako by ho mala tá postieľka zožrať alebo čo, ani ľahnúť si nechce, úplne má záchvaty z toho, netuším čo sa mu porobilo a už vôbec nie čo s tým robiť ☹

bejca
autor
28. nov 2009

my sme mali podobne ze nechcel spat v postielke a dali sme mu tu postel ... ale mozno je aj z toho ze ma sopliky taky ze chce byt pri vas 😉

amadora
28. nov 2009

ja viem, ale keď bude týždeň spávať pri nás kým bude chorý, ako ho potom vrátim naspäť do postielky? 😒

bejca
autor
28. nov 2009

neboj normalne 😉 to tak akosi samo potom pojde nebojkaj 😉 teraz je dolezite aby ste sa vyspali a oddychli ste si 😵

bejca
autor
28. nov 2009

a ak sa tlacite tak sup jeden do obyvacky 😀

idem ja hajuskat 😵 dobruuuuuuuuuuuuuu 😉

amadora
28. nov 2009

myslíš? bodaj by si mala pravdu! len ja som z toho na prášky že ani nič porobiť nemôžem lebo ešte aj keď spí tak mám byť pri ňom. a to ešte máme teraz tatka doma našťastie, ale keby som s ním sama tak sa duplom od neho nemôžem ani pohnúť. dúfam že je to len chorobu a že to prejde keď mu bude lepšie, lebo skončím šedivá 🙄

bejca
autor
28. nov 2009

ja som na prasky tiez 😀 potrebovala by som aspon pol dna len pre seba 😅 😉

ale uz idem dobruuuuuuuuuuuu

amadora
28. nov 2009

ja momentálne aspoň hodinu!!! 😅

dobrú, aj ja už idem k otrokárovi...

amadora
29. nov 2009

Dobré ránko!

Máme prvú adventnú nedeľu, júúúúúj 😵

Bože mne sa v noci snívali samé hovadiny 😕 Ale tak vyspali sme sa v podstate dobre.

Dnes nám ocko sľúbil že si spravíme dáky výlet - dokonca sám od seba to navrhol 😀 Asi si náš posledný rozhovor zobral ku srdcu 😉 Hrozne sa teším, len dúfam že aj počasie nám vyjde 😵

aja7
29. nov 2009

Ahojte 😉

dakujem za odpovede, drzte mi palec v utorok ☹ 😒 😠 😖 😢