icon

Februárovky 2008

bejca
5. jún 2009

čaute čaute 🙂 keďže máme už znovu veľa príspevkov a Ami mi už spomínala že treba novú tému založiť 😉 tak šup šup kočky zlaté sem sa 😀

tami712
29. nov 2009

ahojte 🙂
ajka držím palce, a na takom oddelení kde idete na súd som robila do nástupu na MD, takže ti moc nezávidím 😝 lebo viem akí sú oteckovia chudáci 😠

bejca
autor
29. nov 2009

ahojte 😵

Ami no kde ste boli ?? 😉

my sme dnes boli v BA so svagrinou a svagrom 😉 behli sme do Ikei a do all toys , sice sme nic moc nekupili ale aspon sme mali vylet 😵

Ajka drzime palce daj vediet ako si " dopadla " 😉

TAmi ako sa mate ??dlho si nebola 😵

tami712
29. nov 2009

beji ahoj, ja som tu každý večer, len akosi nemám náladu písať 😒
a po večeroch pracujem napr. na hačkovaných anjelikoch na stromček, teraz mám objednávku na tašku Hello Kitty a tak ..... a mám pocit, že ako začal muž chodiť do roboty, že sme stále sami a že on je stále v robote 😒 😒

ale dnes musím Emu pochváliť, celý deň sme bez plienky a bez nehody 😵 ale možno je to len náhoda alebo dobré načasovanie kedy ju dať na nočník 😀

danka.k
29. nov 2009

ahojte babulky..

ami tak aky bol vyletik??

my sme sa dnes pozvali k nasim na obed 😀 tak sme boli cele poobedie tam

som sa prave dozvedela ze kamaratovi zomrel ocino, normalne mam zimomriavky po sebe ☹ ☹ ☹

bejca
autor
29. nov 2009

Tami ale ved nato sme tu ze aj ked ti je smutno aby si napisala 😵 a aj ja mam stale pocit ze sme sami .... 😒 a teda ty si sikulka ako vsetko stihas 🙂

DAnka tak ste si to uzili 😉 a vcera som sa ta pytala ako RAstik ?? 😉

danka.k
29. nov 2009

juuuuj beji prepac... a citala som to a zabudla som ti odpisat.. rastik v pohode, noha neboli, 😉 dakujem za opytanie

tami712
29. nov 2009

beji no prídem k vám pokecať častejšie 🙂 a pekná nová fotka s Peťkom 😵

bejca
autor
29. nov 2009

mne sa nechce akosi nic a pritom viem strikovat , hackovat , šiť ..... ale nemam na nic chut 😅 a akosi nic nestiham a fakt som nejaka asi uz pretazena alebo vysilena z Petka alebo co 😅 som aj podrazdena dost ..... a nervozna 😒 no preoste mam posledne dni akesi na figu 😔 tak ale snad sa to napravi casom ....

Danka a to ze kamosovi zomrel ocko mi je luto ☹

bejca
autor
29. nov 2009

DAnka pohoda 😉 len som chcela vediet ci ho este boli nozicka alebo uz aj zabudol ze ho vobec bolela 😉 nas aj ked tam uz " bo " nema aj tak este pomalu mesiac ukazuje kde mal " bo " 😀

TAmi 😉 uz sa tesime teraz 😵 a dakujem 🙂

danka.k
29. nov 2009

beji ako on ukaze kde ho bolela nozicka, kazdy den ina 😀 ale uz pekne aj beha a skace.. najnovsie vsade robi kotrmelce 😀

amadora
29. nov 2009

Aji aj my držíme palce 🙂

Beji krásna profilová foto 😵 A boli sme doobeda na prechádzke, s kočíkom aj peši vyše hodinu a poobede sme išli na malý nákup, ocko mi kúpil na vianoce takú súpravu Hi-tec, čiapku a šál a potom sme zašli na výlet k našej rodine, oni sú hrozne fajn, strašne dobre sa tam vždy cítim, len sa málo vídame. A malý ani domov nechcel ísť 😀

Tami tie pocity poznám 😒

Danka to je super keď ti navarí niekto iný, ja také obedy milujem 😀

danka.k
29. nov 2009

ami a kto ti navaril?? muzik??? 😀

beji kam zmizla foto??

amadora
29. nov 2009

Beji kam ti zmizla foto?

Danka mne? Prečo? 😕

danka.k
29. nov 2009

ty si pisala ze milujes obedy ked ti navari niekto iny

amadora
29. nov 2009

ale nehovorila som že dnes mi niekto varil 😅 ale tak aj my chodíme k našim občas, vieš? 😉

bejca
autor
29. nov 2009

nechapem preco mi neda tu fotku ked ju orezem viac ... a pritom aj ta co som tu mala bola orezana ..... 😒

danka.k
29. nov 2009

ami pochopila som to tak ze ti dnes niekto navaril ked si to tak napisala.. asi som to len nepochopila.. lebo pytala som sa na vyletik a ty si mi odpovedala obedom 😀

bejca
autor
29. nov 2009

Bendiiiiiiiiiiiiik spieva hrozne 😝 😝 😝 😀 😀 😀

amadora
29. nov 2009

To mám odpovedať to isté Beji aj tebe zvlášť? 😕

Beji a tá fotka čo si tam mala ešte pred pár minútami?

bejca
autor
29. nov 2009

oni ho chvalia a pritom mne sa zdalo ze nevladze a spieva otrasne 😕

amadora
29. nov 2009

a už je tam 😵

inak nič ste si nevšimli? 😅

bejca
autor
29. nov 2009

DAnka Ami to myslela tak ze ty si bola na obede a nemusela si ty varit tak ti na to odpovedala ze miluje take obedy 😉

bejca
autor
29. nov 2009

Ami hej hej vsimli ze snazilkujes 😀 😉

bejca
autor
29. nov 2009

huraaaaaaaaaaa aj HAbera ma usi a povedal ze zle spieval 😀

danka.k
29. nov 2009

ami snž som si vsimla

beji ved vravim ze asi som to nepochopila 😀 😀 😀 😀

bejca
autor
29. nov 2009

inak Ami ja som tebe zabudla pochvalit zmenu fotky v pase 😵 takze peknaaaaaaaaaaaaa 😉

a ja som chcela trosku priblizit este tu fotku ...a to mi nechce zobrat neviem preco 😅 ale kaslem na to ved ja este nejaku inu potom vydolujem 😀

amadora
29. nov 2009

Beji ďakujem za vysvetlenie 😀

amadora
29. nov 2009

Beji vďaka 🙂 Už som si zvykla že moje zmeny pasu si nikto nevšíma 😅 😀

bejca
autor
29. nov 2009

Ami teraz som sa urazila 🙄 😉 kurnik tak ja sa tu snazim vsetko precitat na vsetko reagovat a niekedy si spomeniem sice neskor ale predsa 😅 to asi vekom 😀 a ty napises toto ??? hm hm hm ...no teeeeeda 😕 😀

a neni za co za vysvetlenie 😀 😉

danka.k
29. nov 2009

ami vsak ja som si vsimla