icon

Februárovky 2008

bejca
5. jún 2009

čaute čaute 🙂 keďže máme už znovu veľa príspevkov a Ami mi už spomínala že treba novú tému založiť 😉 tak šup šup kočky zlaté sem sa 😀

tami712
1. júl 2009

beji 😀 no to iste 🙂

bzucinka2
1. júl 2009

nemam 😝 pilates su tusim natahovacky 🙂 ale ak by sa mi podarilo poslat vam jedno stiahnute v pc skypom ci icq, tak tam je aeribic 🙂 beji ak mas tak ti poslem, da sa tolen to stahuje data, ak ma s predpalteny limit 😒

spapulka
1. júl 2009

ahojte mamicky a mali kamarati 😉

dakujeme, ze na nas myslite, Dianka vam posiela pusinky...

a ako som si tak letmo precitala, aj ja som posledne dni "super" mama, strasne ma vie Dianka povytacat... 😠 ,ale sranda je, ze potom si ma vie uz aj udobrit, bozkava ma aspon 5 minut, na nohach a ked ju zoberem na ruky, tak ma stiska, potvorka je to...vie, ze bola skareda... 😀

a s tym nocnym papanim, na to si uz nespominam... 😀, uz dost dlho je to len 2x do dna, teda rano 240ml a vecer 240ml, o 18h. davame krupicku, mliecko uz nie.... niekedy jogurt, ci dezert...

bejca
autor
1. júl 2009

Tami .-D 😉 ved len srandujem 😉 klieste su potvory 😝 tie sa pricucnu a najdu si miesto vsade 😝

Bzuci no ja nemam ani ICQ a skyp tiez nie .... takze asi nic ale ved nechaj tak ... nastupim do prace budu my zrat nervy a schudnem 😅 ...............ale vdaka 🙂

Spapulka vitajte 😵 a vitaj v klube super mam 😉 si stastna ze ta vystiska a vybozkava 🙂 mna Petko ani to nie ☹ ale zato sa potom len škerí krci nos alebo na mna zmurka 🙂 a aj ked " placem " tak ma ma total ze " na haku " 😅 .... snad sa to casom zlepsi u nas 😅 😉

martina1982
1. júl 2009

Ahojte ,

Ja som si myslela ,ze dnes mame ist na neforologiu a to az paitok je 3.7 asi mi sibalo.

Diankam vsetko naj prajeme a Stevko im posiela pusinky. 🙂

Beji ,nech sa paci dufam ,ze Vam to bude chutit.Petko krasnucky na tom videu na FB 🙂

Ahoj Spapulka.Zlatucka je Dianka ked ta tak vybozkava a vystiska.

Ja ked sa robim ,ze placem tak si pytam pusku a Stevko mi ju da a zobere mi moje ruky a da mi ich na tvar ,aby som plakala este 😀

Stevko vie poslat pusinku ked mu poviem.

Tami,tak to jemi luto,ze si uz mala kliesta ☹ Tak uz parazdninujete vo velkoma rozculujes sa 🙂

My uz konecne pojdeme v piatok do Dudiniec len dostala som mrchu ☹ tak to je uzas.

bejca
autor
1. júl 2009

aj my posielame pusinku 😵 ale ja ked si pytam pusinku malo kedy mi da na pusu - vacsinou mi natrci - lico , celo , hlavu 😅 no cely tatko ............... 😉

Martinka ved mrcha nevadi do piatku uz ti bude koncit a v sobotu nedelu das pri kupani tampon 😉 a uzite si to 🙂 a s tou kontrolou dufam ze si sa nepreviezla hore dolu ale zsitili ste to doma 😅 dakujem za pochvalu videa 🙂

bejca
autor
1. júl 2009

ja mrchu est nemam ....ale robila som si test tehu a nic 😅

amadora
1. júl 2009

Spapulka aj ja keď narobím krik na Majka tak sa príde tulkať a hlavu mi položí medzi nohy a hladkaj ma mamina 😀 Ale najradšej sa tulká večer pred kúpaním, vyštveria sa mi na kolená, oprie si o mňa hlávku a mojkáme sa 🙂

Maťka to ma mrzí že ti tie Dudince zase niečo kazí 😒 Ja mám mrchu už 10. deň 😝 Som nadšená... a mužík tiež 😅

bejca
autor
1. júl 2009

baby otazka :

Kupovali ste niektora nieco pre deti z Quelle ????? ak hej kupili ste akurat cislo , ci vacsie alebo mensie ??? chcem kupit Petkovi ten termooveral na zimu a neviem ake cislo mu mam kupit ....ci 86/92 alebo 98/104 😅 dik za rady 🙂 a tak isto napr tricka 😉

dakuejeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂

martina1982
1. júl 2009

Beji drzim palce ,aby si bola.Vies to je take neprijemne ked mas tampon ked sa kupes ☹

Ami,co tak dlho mas mrchu?

Beji ,neobjednavala som z Quelle nic ,ale ja by som asi vacsie kupila.Ty sa uz chystas na zimu? 😀

veva55
1. júl 2009

ahojte po dlhej dobe, dufam, ze sa mate dobre a ste vsetci zadravucki. nestiham citat, tak som len prebehla poslednu stranu, carlos sa uz budi, tak musim si svihnut 😀
u nas mojkanie nehrozi, adam to neznasa, takze ak uz to nevydrzim a zatuzim popusinkovat tie sladke licka, musim mu nasilim drzat ruky....samozrejme, ze vrieska a odtahuje sa, ale je to jediny sposob 😀 obcas, ked je na srot unaveny, tak sa na rukach prituli, ale to je malokedy.
inac nic nove, serblik po 2 tyzdnoch 0 bodov, ale nevzdavam to :D
desim sa nasej dovolenky do toho talianska, mame ist v piatok, vsade hovoria, ze nepustaju bez pasov + ze sa tvoria hodinove kolony....no vedela som, ze ked ideme my, sa na just nieco stane, takze nadavam jak slak a velmi uvazujem, ze tu dovcu zrusim, len skoda, ze sme uz 1/3 zaplatili 😝
no musim ist, carlos ma tu uz bombarduje

tami712
1. júl 2009

beji celkom dobré ceny tam majú, a neviem ale na zimu by im asi stačila veľkosť 86/92 😕
mne sa páči napr :
http://www.quelle.sk/sk/q4r/kinderweltspielwelt...

tami712
1. júl 2009

no "trošku" sa to roztiahlo 😝

veva55
1. júl 2009

este som zabudla, beji, ja zvyknem z quelle obcas objednavat, ale len na seba a je to vacsinou o 1 cislo vacsie. raz som objednala malemu bavlnene rolaciky a bolo to tiez trosku vacsie, ale nie moc. inak nemam skusenosti. ale na zimu by mu podla mna bola najlepsia velkost 92/98 😀

bejca
autor
1. júl 2009

kocky dik 🙂

no ja keby mali velkost 92/98 tak ju berem ale akosi tam taku nevidim ....😅

Ami co mas tak dlho menzes ?? si tehu ????

bejca
autor
1. júl 2009
bejca
autor
1. júl 2009

ale jasne ze ten modry 🙂😉

jankapardon
1. júl 2009

ten je super a je aj neutralny, potom pre dievčatko, v pohode vynosí

ciarka
1. júl 2009

bejci,bzuci,matka dakujem, dufam ze mi to vydrzi a kilecka pojdu dalej dolu.

Bzuci-inak ja som ako ty,ja vydrzim par dni bez sladkeho, ale potom, to je ako droga.No zatial sa snazim.Vcera som na oslave odolala kolacikom a taaaaak by som si dala.A tiez sa ta chcem spytat,ak by ti to nerobilo problem a ak by sa to dala tiez by som chcela ten aerobik od zory obchodnickej.A kolko to asi trva?Lebo tu co sa da stiahnut na nete aerobik trva 6 min.Ja potrebujem tu 1 hodinku.Viem ze mame este nerest voci vam,tie fotky z Terchovej kde ste vy.Myslim nato.

Martinka-snad to teda este tie 2 dni s menzesom vydrzis a potom sa budes kupat.

No inak dnes je 1.7.Som este chcela vcera napisat,ty si hovorila ze zacinas od dnes chudnut a ja sa chcem pochvalit MY S MUZIKOM mame dnes 3 Vyrocie svadby a ja som nato zabudla a on ma pozval na veceru,tak sa chcem pochvalit.Ja som zabudla len preto ze nemam pojem o datume.(to je na moju obranu)
A dnes mi volal a povedal ako moc ma lubi,tak sa tesim a snad nam to vydrzi naveky.

Ami-velmi dobry skutok ste urobili,urcite sa hrozne moc tesilo to dievcatko-
pekny dnik.

bzucinka2
1. júl 2009

ciarka, ak mas skype, tak ti jeden hodinovy aerobic mozem poslat, ten je dobry, mam ho v pocitaci, takze sa da a ten zorin trva 24 minut priblizne ale je to na tri casti 😒

beji aj mne sa paci ten co si si vybrala a ja ked si objednavam v quelle tak o cislo mensie a pride mi moja velkost, pre maleho som objednavala body 86/92 a je mu teraz dobre a to nosi bezne 80/86, takze teraz neviem, ja by som asi tu 98/104???

amadora
1. júl 2009

Vôbec netuším prečo mám tak dlho menzes ale už mi to lezie na nervy. Asi pôjdem budúci týždeň k ženskému či sa s tým nedá niečo robiť 😝

Beji tehu asi nie keď mám mrchu a tak dlho 😀

Ciarka ďakujem. A všetko len to naj k výročiu, veľa veľa lásky a šťastných spoločných rokov 🙂 🙂 🙂

bzucinka2
1. júl 2009

ciarka aj my sa pridavame ku gratulantom a zelame nech vam to vydrzi, druheho by si nenasla takeho suproveho, ktory si zvykol na dekontaminaciu vsetkeho 🙂 zo srdca vsetko naj a posielame obrovsky cmuk 🙂

my uz spime, poobede dnes nie a nie zaspat, ale teraz zalomil ako polienko 😀

izka
1. júl 2009

ahojte, dnes sme boli konečne na očkovanie Priorix. ráno sa síce zobudila so soplíkom. včera nič a dnes jej tiekol taký vodový, ale aj tak nás zaočkovala. ani neplakala, dokonca si vyspevovala a sestričke ukradla lepidlo.

a naša váha : 9 200g. je tu ešte niekto chudší ?
na výšku nosí 80 , tak to je asi normálne, nie ?

alex21
1. júl 2009

Ahojte.
Tak my konecne mame za sebou povinne ockovanie. Akurat u nas narozdiel od Emi Eliška spustí krik už v čakarni a prestane až ked sme vonku pred budovou.
Beji Eliška už tuto zimu nosila bundu vo velkosti 86/92. Ja jej nikdy neviem nic kupit pretoze ona tak divne rastie. A to co jej idem kupovat tak meriam s metrom na vsetky mozne strany.
ciarka aj my gratulujeme k vyrociu
kocky tie co doma cvicite kde mate v tedy deti. Ja som si včera vstupila do svedomia ze to aj ja vyskusam a prvych 5 minut Eliska pozerala, ze mama robi nove opicky, druhych 5 minut pozerala ze ci ma to este bavi a tretích 5 minut ma volala hrat sa a nahanat na motorke. Po tychto 15 minutach mojho cvicenia sa rozrevala ze sa s nou nechcem hrat a stale ma tahala prec. Tak som docvicila.
Bzuci ja by som prijala ten pilates. Prvy augustovy tyzden budeme v LV. Tak by si mi mohla DVD pozicat a ja si ho napalim a hned ti ho vratim.

bzucinka2
1. júl 2009

tak sa budem snazit ho mat pri sebe, lebo teraz ho idem pozicat kamoske, len ma aspon tyzden predtym kopni do clenka a pripomen mi to 🙂

baby ja som dnes taka smutna, bracho sa rozisiel so super babou a mne to prislo tak luto, lebo som si bola dat robit fotky a tam su este taki stastni a teraz je z toho vsetkeho nic len spomienky ☹

izka
1. júl 2009

vevi, poslala som ti IP.

izka
1. júl 2009

alex, presne takto dopadne moj pokus cvičiť, čiže 0 bodov.

ema ma vždy vybozkáva a vyoblizuje a vyobjíma, keď ma dlhšie nevidí. inak nemá rada sa moc túliť, ale ak sa ku mne pritúli jožko, tak žiarli a bije ho. jojko ten je od mala moj miláčik, on sa tak pekne mojká, ešte aj teraz.

izka
1. júl 2009

ozaj, klára samé jednotky - vydržala to celých 9 rokov.
jojo mal jednu 2 z angliny.
filip trojky a dve dvojky, čo je u nás úspech, že nieje žiadna 4.
a kika tá to má pestré. tanečné predmety jednotky a ostatné tak všelijako.
my kvetiny ani dezerty nedávame.

amadora
1. júl 2009

Alex tak cvič keď Eli spí 😉

Bzuci to ma mrzí... ale možno nebola tá pravá a raz bude ešte šťastnejší 🙂

bejca
autor
1. júl 2009

caute uz sem zde 😀