Februárovky 2008
Čaute čaute 🙂 keďže máme už znovu veľa príspevkov a Ami mi už spomínala že treba novú tému založiť 😉 tak šup šup kočky zlaté sem sa 😃

•
12. júl 2009Jani hlavne bude zmena prostredia a tatik sa postara.No nie?My mame solmucol,ale to je prasok a ona to nechce.Sinupret su kvapky?A potom uz nema sopliky?Hned jej to nasadis ked jej zacnu sopliky?A este davas aj nieco ine?Nieco na imunitu?
0
Tami probiotiká nie sú na predpis asi žiadne. Hylak tiež môžeš kúpiť voľne a ako písala aj Janka, 10 kvapiek 3 krát denne, prípadne podľa potreby.
Jani šťastnú cestu a krásnu dovolenku 🙂
Ciarka na nádchu my dávame aj homeopatiká, Coryzáliu. To sú tabletky a môžu sa brať každú hodinu jedna.
Jani šťastnú cestu a krásnu dovolenku 🙂
Ciarka na nádchu my dávame aj homeopatiká, Coryzáliu. To sú tabletky a môžu sa brať každú hodinu jedna.
janka, prijemnu dovolenku a bezpecnu cestu zelame aj my 🙂
tak nas dovolenkar je uz od nasich doma, uvidime ako si bude zvykat, lebo tam mohol byt cely den vonku a tu to take jednoduche nebude, ale snad do piatku vydrzi a potom tam pojdeme zase, lebo nasi pojde dovolenkovat, tak my sa budeme starat trosku o zahradu, polievat a tak 🙂
baby dakujem vsetkym za receptiky, vsetky ulozene, uz len skusat a skusat 🙂
tak nas dovolenkar je uz od nasich doma, uvidime ako si bude zvykat, lebo tam mohol byt cely den vonku a tu to take jednoduche nebude, ale snad do piatku vydrzi a potom tam pojdeme zase, lebo nasi pojde dovolenkovat, tak my sa budeme starat trosku o zahradu, polievat a tak 🙂
baby dakujem vsetkym za receptiky, vsetky ulozene, uz len skusat a skusat 🙂
Ahojte,
Stevko sa ma dnes lepsie uz ani teplotu nema ,uz aj lepsie pije ,ale rano som musela so striekackou davat vodu lebo flasu ked videl ,ze mu chcem dat pit tak strasne plakal .Ale uz na vecer uz pil z flase.Som uz rada ,ze mu je lepsie.
Ami ,Majko fesak .Inac ja idem ku kadernicke 25.7 tak zoberiem aj Stevka aby ho trocha ostrihala.Aj mne bude luto za kucierkami. 😞 Ale uz sa mu to neda vobec ucesat.
Muza striham aj ja sama,ale Stevka sa neodvazim.
Ahoj Danka ,dakujem za rady v IP.
Stevko sa ma dnes lepsie uz ani teplotu nema ,uz aj lepsie pije ,ale rano som musela so striekackou davat vodu lebo flasu ked videl ,ze mu chcem dat pit tak strasne plakal .Ale uz na vecer uz pil z flase.Som uz rada ,ze mu je lepsie.
Ami ,Majko fesak .Inac ja idem ku kadernicke 25.7 tak zoberiem aj Stevka aby ho trocha ostrihala.Aj mne bude luto za kucierkami. 😞 Ale uz sa mu to neda vobec ucesat.
Muza striham aj ja sama,ale Stevka sa neodvazim.
Ahoj Danka ,dakujem za rady v IP.
Ami ,dakujem.Inac uz sa raz AStevkovi strihala u tej kadernicky ofina a jemu sa tam strasne pacilo lebo mal pred sebou zrkadlo a on sa rad pozera do zrkadla 🙂
Danka ja mam Stevka 😃 ,ale dakujem aj tak.
Ja budem tiez mat akciu asi v decembri musim sa ist spytat ,ze kedy to mam.
Janka stastnu cestu prajem.
Danka ja mam Stevka 😃 ,ale dakujem aj tak.
Ja budem tiez mat akciu asi v decembri musim sa ist spytat ,ze kedy to mam.
Janka stastnu cestu prajem.
Začni písať odpoveď...

Odošli