Februárovky 2008
Čaute čaute 🙂 keďže máme už znovu veľa príspevkov a Ami mi už spomínala že treba novú tému založiť 😉 tak šup šup kočky zlaté sem sa 😃

•
12. júl 2009😃 baby to si nevsimajte ze vam obcas mena popletiem.. mne sa stevko s majkom vzdy myli.. neviem preco ale uz sa mi to stalo 😃
0
ahojte x-)
prebehla som vas x-)
Ninuskam posielame cmuky cmuk x-)
JAnkapardon stastnu cestu neboj aj ked varit budes ale budes mat hlavne zmenu prostredia a moreeeeeeeeeeee x-) 🙂 tesime na fotecky 🙂
TAmi skore uzdravenie verim ze je Emuske uz dobre posielame pusinky x-)
Ami no tak super ze uz si len nasa 😃
DAnka akos a mate 🙂
Ciarka no teda ty mas romantika x-)
Izka no my v utorok isto nie :-N idem na pohreb do PArtizanskeho - kusok odtial |-|
MArtinka velmi sa tesim ze uz je lepsie Stevkovi x-) a nezehlim 😉 zavaram cervenu repu 😃 zehlit budem zajtra 😉
dnes sme boli aj my na hriboch poobede 😉 bolo fajn - super pocasie a aj sme par nasli 😉 x-)
prebehla som vas x-)
Ninuskam posielame cmuky cmuk x-)
JAnkapardon stastnu cestu neboj aj ked varit budes ale budes mat hlavne zmenu prostredia a moreeeeeeeeeeee x-) 🙂 tesime na fotecky 🙂
TAmi skore uzdravenie verim ze je Emuske uz dobre posielame pusinky x-)
Ami no tak super ze uz si len nasa 😃
DAnka akos a mate 🙂
Ciarka no teda ty mas romantika x-)
Izka no my v utorok isto nie :-N idem na pohreb do PArtizanskeho - kusok odtial |-|
MArtinka velmi sa tesim ze uz je lepsie Stevkovi x-) a nezehlim 😉 zavaram cervenu repu 😃 zehlit budem zajtra 😉
dnes sme boli aj my na hriboch poobede 😉 bolo fajn - super pocasie a aj sme par nasli 😉 x-)
Musela som odbehnut lebo Stevko plackal 😞 ma teraz stres z toho co mu natieram tie afty a strasne pri tom place ,ze ledva lape po dychu 😞
Je tu takych vela modrookych blondakov .My s muzom nemame modre oci ,ale Stevko ich ma po mojej mamine a manzelov dedko mal.
Je tu takych vela modrookych blondakov .My s muzom nemame modre oci ,ale Stevko ich ma po mojej mamine a manzelov dedko mal.
Ahoj Beji ,diky .Uprimnu sustrast a komu ides na pohreb?Tak to budes kusok od nas.Sikovnica a kolko poharov?Super ,ze ste nazbierali hribiky.
Tami ,na Emku som zabudla reagovat .dufam ,ze uz jej je lepsie.
Tami ,na Emku som zabudla reagovat .dufam ,ze uz jej je lepsie.
Danka dobru nocku .
Pojdem aj ja asi lebo som sa vobec nevyspala a neviem aka bude noc ked uz som bola pri Stevkovi 5 krat . 😞
Dobru nocku |-| |-|
Pojdem aj ja asi lebo som sa vobec nevyspala a neviem aka bude noc ked uz som bola pri Stevkovi 5 krat . 😞
Dobru nocku |-| |-|
Inac som este zabudla na buduci tyzden pride brat s frajerkou a moja mamina 🙂 uz sa na nich tesim.
Začni písať odpoveď...

Odošli