icon

Január/Leden 2010

drobec123
28. apr 2009

Ahojte,
kedze som sa pred 24hod dozvedela krasnu spravu ze cakame babatko/babatka tak si dovolim zalozit tuto temu a tesim sa na vymenu informacii pocas nasledujucich 9 mesiacov 🙂

janka1
21. sep 2009

ahojteee 🙂
olienka booze to ako na tych fotkach vyzeraaam 😨 😨 😨 🙄

janka1
21. sep 2009

inac musim povedat bolo vynikajuco aj ked ja som sa pred OPTIMOU musela odpojit 😖 ale nabuduce to dotiahnem s vami do konca 🙂

olienka12
21. sep 2009

janka vacsinou sa baby same sebe na fotkach nepacia 😉 v pohode si tam

adros
21. sep 2009

oli, k tej poslednej fotke, kde ste spolu, daj popis mien. Ak som vas spravne identifikovala, tak na nej je zlava: Evka, Janka, v strede netusim, Zuzka a ty 🙂

apropo, Zuzka, ty mas kratke vlasy? Na svadobnych si mala svoj dlhe alebo si mala pricesok?

janka1
21. sep 2009

ze v poho 😀 😀 😀 prave ukazujem MM a smeje sa 😀 😀 😀
ci mi nemal kto tricko opravit 😀 😀 😀 ved to len predavac fotil 😀 😀 😀 😀 no nie baby 😀 😀

janka1
21. sep 2009

adros v strede je petronelka/janka/ 😉

bebel
21. sep 2009

Oli a kto je kto na tých fotkách? 😅

bebel
21. sep 2009

BA stretko organizuje niekto? 🙂

janka1
21. sep 2009

eva 3107, janka1,petronelka77,nedockava4,olienka12 😉

adros
21. sep 2009

janka, dakujem za info 🙂

janka1
21. sep 2009

😀 😀 😀 😀 adros niet zaco 😀 😀 😀

olienka12
21. sep 2009

adros zuzka mala vycesane vlasy hore 🙂

adros
21. sep 2009

ach so

krpuch
21. sep 2009

adros...moja kamaratka bola tiez tehotna priblizne v obdobi ako sme aj my a byvalo jej tak teplo, ze chodila v prechodnej bunde a este aj rozopnuta🙂 mozno bude stacit teply svetrik a ozaj len nejaka podsita bunda od cinaka.

yoya
21. sep 2009

Ahojte tehulky 😉
Super fotky 🙂 , škoda, že som nemohla prísť a tak strašne som sa tešila.Snáď sa zorganizuje ešte nejaké stretko v Ke.No a potom ma už neudrží nič doma.Tentoraz to bola choroba môjho syna ☹ , tak sa ešte raz ospravedlňujem.
Aj preto som tu pekne dlho nebola. ☹ a pribrzdila ma aj švagrova svadba.
Inak gratulujem všetkým pohlaviam a dobrým výsledkom. 😉 Ozaj aké je skóre? Koľko chlapcov a koľko dievčat? 🙂

adros
21. sep 2009

krpuch, to mas pravdu, mne aj teraz je stale teplo, aj ked sa vonku schladi

janka1
21. sep 2009

yoya skore uzdravenie syncekovi 😒 😉 jasne, ze este bude , ale uz len kecanie a ziadne chodenie po obchodoch 😀 😀 😀 😀
vsetky sme mali plno slov, otazok a odpovedi 😀 nepustili sme sa navzajom k slovu 😀 😀 😀 ale bolo supeeer 😉 🙂

nabuduce uz len sedenie, pitie, papanie a kecanieeeeeee

janka1
21. sep 2009

babenky dala som do albumu postielku aj mantinel co mam ja a o ktorom som tam rozpravala , aby ste mali prehlad 😉

a ozaj baby sa presvedcili, ze niet lepsieho nakupu ako cez INTERNET popripade Polsko ...strasne ceny v obchodoch no hrozaaaa 😠

nedockava4
21. sep 2009

oli...no, akoze ta moja fotka ☹ bleeeeee 😠
ale bolo super 😎

adros
21. sep 2009

janka, ja takmer vsetko tiez kupujem cez net. Ked si spocitam, kolko by som zaplatila za neustale cestovanie do mesta, tak tolko zaplatim aj za postovne. A nemusim sa stresovat a hlavne s tym vlacit, kedze nemame auto

nedockava4
21. sep 2009

adi...na svadbe som mala svoje vlasy...len teraz mi nechcu stat, tak si ich davam do stipca 🙂

janka1
21. sep 2009

adros aj to , ale tie ceny v obchodoch no coment 🙄
ozaj olienka aj ten monitor je v Polsku lacnejsi ako v TEGEL ale bez kosa na plienky 😒

olienka12
21. sep 2009

ja sa tesim,ze som videla kociarik a fusak nazivo 🙂)

janka1
21. sep 2009

a inac zeny ja som asi najvacsia 😀 😀 😀 😀 😀

olienka12
21. sep 2009

janka ten mantinel je krasny

olienka12
21. sep 2009

wed si aj najviac tehotna a mas v brusku valibuka 🙂))) ale ja som sirky asi vacsia 🙂))

yoya
21. sep 2009

teším sa, na ďalšie stretko - kecanie, papanie, pitie a sedenie mi vyhovuje. 😀
ozaj, keď si objednávate cez net, ako dlho trvá kým to dodajú? Tiež som počula, že sa viac oplatí cez net ako priamo z obchodu.Moja kámoška takto objednáva pampersky a vyjdú ju oveľa lacnejšie.

evca35
21. sep 2009

čaute,
aj mne je ľúto že som neprišla. Ale manžel prišiel domov až o 17,00 hod. a kým sa najedol ... už by som asi dlho s vami nebola. Dúfam že ďalšie stretko bude už v čase materskej, keď nebudem obmedzená vychádzkami 😉

doobeda som bola na poradni, všetko OK, o dva týždne idem na krvný obraz a cukor 🤐

inak fotky som dlho študovala, aký rozdiel s vašimi fotkami v pase 😵 ale aj ja vyzerám podobne 😀 😀 😀

jani, jasné že si najväčšia, veď rodíš ako prvá 😉 ale pristane vám to všetkým .

janka1
21. sep 2009

olienka dakujem aj mne sa pacil veeelmi , tak som neodolala 😉 jasne, ze mam ja ostatne ako vankusik, paplonik, organizer 😉 😉 😉

yoya pri kazdej objednavke mas info do kolkych dni ú hodin to mas doma 😉

olienka12
21. sep 2009

uz iba 3 iba 3 iba 3 jupiii 😀 😀