Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
presne ako som predpokladala,noc bola hroznaaa.boli sme asi sto krat hore ☹ a este k tomu budem asi chora lebo mi j velmi zle . ☹
@mimuska2 U nas to bolo podobne, v noci vela nenaspala, lebo ju dusil sopel. Vyzera ako mala fetacka, oci cervene, nos cerveny a len jej tecie, jest moc nechce, malakopka nestastia. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Dufam ze aspon ty budes v poriadku.
Maxim konecne ide do skolky, uz nema teplotu 2 dni, trochu kasle, ale to je zo sopla. Stale ho fukam a take veci z neho idu, ale uz aj to sa lepsi, takze dufam ze bude OK, lebo on uz potrebuje vypadnut medzi deti, lebo mu hrabe. 😖
neviem či už niekto nepísal ak sa opakujem tak sorry. pozrite si šaržu očkovacej vakcíny INFANRIX HEXA šarža A21CB191B sťahuje sa z lekárni.
http://www.sukl.sk/buxus/docs/Inspekcia/Postreg...
@mimuska2 to mimje ľúto, snáď rýchlo prejde...
My sme tiež chorí- Maťko bol 2 dni v škôlke, a v sobotu mu vyskočila 39 horúčka.... Dne ssme boli u lekára, že virosa- malá už tiež soplí, vlasne ešte stále a už zasa 😝
kedi moj bude mat nejaki ten zupcek.... uz bude mat 4mesiace a nic 🙂
@gaborova11 nam sa prvy zubcek ukazal az v siedmom mesiaci 🙂
@mimuska2 Juj vsetci su nejaky chori, to je take hnusne obdobie. Tak nech ti to netrva dlho a mas iba lahky priebeh 😉
Maxim uz bol v skolke po obede na 3 hodky a kedze bol mm doma, tak zistil, ze za tie 3 hodinky sa neda toho postihat az tak vela, lebo on si myslel, ze ja si porobim a este aj porelaxujem. Ja neviem v akom casovom pasme on zije 😝 😝 😝
@rebecca2006 uz je to lepsie len je na prd ze priatel je do 22 00 v praci tak v tychto stavoch sama na malu ☹ dakujem 🙂
@gaborova11 jooj nop mojej malej vysiel na konci 6mesiaca.este si uzivaj bo potom vsetko rozkuse a nehovorim o tych neprespanych nociach 😉
@martinka8 Mati,tebe adresujem (lebo nestiham sem pohladat vsetky ostatne baby 😝 ), ze uvidim este, ze ako to bude vo stvrtok, lebo si potrebujem doobeda povybavovat nejake veci do skoly.. rada by som prisla 🙂 ..
a nepisem tu vela, lebo neviem, kde mi hlava stoji 😝 . sem-tam preletim, ze co sa tu deje a ked mam trosicku casu , tak aj daco napisem 😀 .. a uz mame celenku pre Beki 🙂 (som ju usila 😀 ), aj som ju uz odfotila, ale este sa mi nepodarilo stiahnut fotky. potom vam (aj @wisinka , @zapka21 a zuzulienka (prepac, neviem kolko mas kde pismenok 😀 ) uricte ukazem 🙂
Dievcence mi uz stvornozkujeme o zivot 🙂 ani neviuem ako....stake sa lken trozku poplazil a zacal plakat a oid vcera sup na styry a dnes rano sa a ni na brusko nezvalil 🙂))) som mylslela ze odpdnem 🙂)

@larosa no @selenka7 by tiez mohla dojst, pokial bude mat auto 😉 co, Leni??