icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

matul
8. okt 2012

@larosa no @selenka7 by tiez mohla dojst, pokial bude mat auto 😉 co, Leni??

martinka8
8. okt 2012

@matul ahoj, neviem isto ci ideme dnes cvicit, lebo mi velmi zle spinkala, asi druhy zubok, opytas sa v tej stonozke ci by to bolo mozne prosim ta? vo stvrtok doobeedu niekedy????

martinka8
8. okt 2012

@larosa @kajkovajanka @selenka7@tamaska @matul @zapka21 @zuzky1104 tak som sa dnes informovala, vo stvrtok od 9:00 - 11:30 je voľná herňa a tvorivé dielne pre mamky a pre deti. Vstupne je 1,5 EUR. Takze plati na 9:00 v MC Stonozka????? ((ul.Hviezdoslavova 7, (Budova Radnice Starého Mesta)

matul
8. okt 2012

@martinka8 jjjj tesim sa!!

mimuska2
8. okt 2012

presne ako som predpokladala,noc bola hroznaaa.boli sme asi sto krat hore ☹ a este k tomu budem asi chora lebo mi j velmi zle . ☹

mihouk
8. okt 2012

@mimuska2 U nas to bolo podobne, v noci vela nenaspala, lebo ju dusil sopel. Vyzera ako mala fetacka, oci cervene, nos cerveny a len jej tecie, jest moc nechce, malakopka nestastia. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Dufam ze aspon ty budes v poriadku.
Maxim konecne ide do skolky, uz nema teplotu 2 dni, trochu kasle, ale to je zo sopla. Stale ho fukam a take veci z neho idu, ale uz aj to sa lepsi, takze dufam ze bude OK, lebo on uz potrebuje vypadnut medzi deti, lebo mu hrabe. 😖

mimuska2
8. okt 2012

@mihouk no ja budem isto chora lebo vcera som velmi zmokla boli sme v stupave na dni zela.len aby to mala nechytila.kedy ide do skolky?tak nech je malinka cim skor fit 🙂

tamaska
8. okt 2012

@martinka8 @larosa @kajkovajanka @selenka7@matul @zapka21 @zuzky1104 juj kočky neviem či dojdem lebo mala mi začala pokašlievať, ale je len pondelok tak hádam prejde, ešte dám vedieť.

tamaska
8. okt 2012

@martinka8 nešlo mi to otvoriť :(( ale možno len mne nie :(

tamaska
8. okt 2012

neviem či už niekto nepísal ak sa opakujem tak sorry. pozrite si šaržu očkovacej vakcíny INFANRIX HEXA šarža A21CB191B sťahuje sa z lekárni.
http://www.sukl.sk/buxus/docs/Inspekcia/Postreg...

larosa
8. okt 2012

vo štvrtok 🙂 sa tešíme 😉

@tamaska liečte sa 😵

rebecca2006
8. okt 2012

@mimuska2 to mimje ľúto, snáď rýchlo prejde...
My sme tiež chorí- Maťko bol 2 dni v škôlke, a v sobotu mu vyskočila 39 horúčka.... Dne ssme boli u lekára, že virosa- malá už tiež soplí, vlasne ešte stále a už zasa 😝

gaborova11
8. okt 2012

kedi moj bude mat nejaki ten zupcek.... uz bude mat 4mesiace a nic 🙂

kajkovajanka
8. okt 2012

@gaborova11 nam sa prvy zubcek ukazal az v siedmom mesiaci 🙂

selenka7
8. okt 2012

@matul velmi rada by som, no drahy robi, budem bez auta :-/ jedine ak malu vezmem do nosica a pridem busom, ale to je dost komplikovane 😒

mihouk
8. okt 2012

@mimuska2 Juj vsetci su nejaky chori, to je take hnusne obdobie. Tak nech ti to netrva dlho a mas iba lahky priebeh 😉
Maxim uz bol v skolke po obede na 3 hodky a kedze bol mm doma, tak zistil, ze za tie 3 hodinky sa neda toho postihat az tak vela, lebo on si myslel, ze ja si porobim a este aj porelaxujem. Ja neviem v akom casovom pasme on zije 😝 😝 😝

mimuska2
8. okt 2012

@rebecca2006 uz je to lepsie len je na prd ze priatel je do 22 00 v praci tak v tychto stavoch sama na malu ☹ dakujem 🙂

mimuska2
8. okt 2012

@mihouk no to asi vsetci chlapi.dufam ze to bolo len take prechladnutie kedze som vcera dost zmokla.dufam ze mala uz bude v pohode v noci aby som sa mohla vypotit 🙂

mimuska2
8. okt 2012

@gaborova11 jooj nop mojej malej vysiel na konci 6mesiaca.este si uzivaj bo potom vsetko rozkuse a nehovorim o tych neprespanych nociach 😉

kajkovajanka
8. okt 2012

@martinka8 Mati,tebe adresujem (lebo nestiham sem pohladat vsetky ostatne baby 😝 ), ze uvidim este, ze ako to bude vo stvrtok, lebo si potrebujem doobeda povybavovat nejake veci do skoly.. rada by som prisla 🙂 ..
a nepisem tu vela, lebo neviem, kde mi hlava stoji 😝 . sem-tam preletim, ze co sa tu deje a ked mam trosicku casu , tak aj daco napisem 😀 .. a uz mame celenku pre Beki 🙂 (som ju usila 😀 ), aj som ju uz odfotila, ale este sa mi nepodarilo stiahnut fotky. potom vam (aj @wisinka , @zapka21 a zuzulienka (prepac, neviem kolko mas kde pismenok 😀 ) uricte ukazem 🙂

martinka8
8. okt 2012

moj maly prieskumnik 🙂

tamaska
8. okt 2012

@martinka8 podbradníček mám, len mamka niečo dlho varí, a ja musím ochutnávať iné veci 🙂) ( a mamka nenechávaj kabelku na zemi, lebo Ti utečú peniažky 😀 😀 😀 )

1234lubka
9. okt 2012

Dievcence mi uz stvornozkujeme o zivot 🙂 ani neviuem ako....stake sa lken trozku poplazil a zacal plakat a oid vcera sup na styry a dnes rano sa a ni na brusko nezvalil 🙂))) som mylslela ze odpdnem 🙂)

jankaja
9. okt 2012

@1234lubka jéj, aj my chceme, Natálka na 4 skúša všetko možné, máva rukou, nohou, húpe sa, ale na presun sa zvalí na brucho 😀

zuzky1104
9. okt 2012

@martinka8 a kde tam zaparkujeme? lebo ja len okrajovo asi tusim kde to je? mali by sme dost, zatial... 😉

zuzky1104
9. okt 2012

@jankaja uuuuf...tak to dufam... 😉 ale tusim, ze to uz aj tak vyzera, ze za tymi 2-kami, pojdu 1-tky, tak sa mi to tak v jej puse javi 😉

1234lubka
9. okt 2012

@jankaja neboj uz je to na dobrej ceste 🙂 som cakala ze amtko sa bude hupat na mieste dlhsie ale akosi sa poponahlal :P no uz ho nemozem nechat ani na chvilu bez dozoru....uz si musime zadovazit tu cestovnu postielku aby som ju mohla pouzit aj ako ohradku

mirka2010
9. okt 2012

@1234lubka jeeeej, tak uz to prislo??? no to je supeeeer...tesime sa s vami....inak sa ako mate?inak ja som taka stastna ze mame ohradku...bez nej by som uz ani na wc nemohla ist...takze urcite si ju treba zadovazit, dobra vec 🙂

mirka2010
9. okt 2012

@mihouk ahojky a vy sa ako drzkate??? ako Maxim, Tilinka? uz je im lepsie???

1234lubka
9. okt 2012

@mirka2010 hej z nicoho nic....zrazu si sadne uplne sam zrazu na styry a vpred....🙂 zdravy sme zatial vsetko ok . tuk tuk...a vy?? zubenek este stale nic?