Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@martinka8 jeeeeeej 🙂 , ale vyzera, ze ste boli tri, skoda, ze sme nemohli 😔 , dufam, ze nabuduce sa uz bude dat
@kajkovajanka waw, si riadne busy, drzim palce nech Ti to vsetko vychadza!! 🙂 A snad nabuduce sa vidime.
@martinka8 cauko, tak dnes ako na potvoru spala mala skoro do pol 11... tak sme to nestihli, ako bolo??
baby, kolko paralenov mozem denne zjest, ked este rano, vecer a v noci kojim? od rana ma boli hrdlo, krk, uzliny. v sobotu mame ist na svadbu (prva vec za poslednych 9 mesiacov, kde by sme boli s manzelom trochu v inom prostredi), nechcem byt choraaaaa 😲 😲
a este mi napadlo, myslite, ze dva "Strepsilsy" denne mozem? na letaku pise, ze poradte sa s lekarom. nechcem vyzerat ako nenormalna 😀 , ale oni nikde nevysvetlia, ze kvoli comu by to tehnotna a dojciaca zena nemala. keby som vedela, ze co su tie veci, ktore by mohli malej skodit, jasne, ze by som si premyslela, ci mi to za to stoji..
@kajkovajanka obyčajný paralen alebo panadol myslím že môžeš 3 v pohodke. Na hrdlo panthenolky, ale myslím že dva strepsilsy by nemali ublížiť a hlavne veľa C vitamínu a živočíšneho tepla 😝
@kajkovajanka Dospelí a mladiství užívajú 1- 2 tablety Paralen 500 niekoľko ráz denne podľa potreby v časových odstupoch najmenej 4 hodiny. Najvyššia jednotlivá dávka sú 2 tablety, najvyššia denná dávka 8 tabliet. Dojčiace ženy môžu liek užívať 1 deň, dlhšie ako 1 deň môžu liek užívať len so súhlasom lekára.
Strepsils: Tehotenstvo a dojčenie:
Skôr ako začnete užívať akýkoľvek liek, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom
Doporucujem Homeogene, mne fakt rychlo zabralo, kup si com skor 🙂
@kajkovajanka ja na hrdlo pouzivam Septisan, v letaku je priamo uvedene, ze to mozu aj tehotne a dojciace 🙂 http://www.lekarna.cz/septisan-20x5mg-pastilky-...
@martinka8 mna bolelo straaasne hrdlo, som tazko prehltala a ledva rozpravala. Mne pomohol Homeogene a Oscilococcinum a Mullerove pastilky. Za dva dni bolo hrdlo ako nove 🙂
@kajkovajanka ahojky, ja ked som bola teraz chora,dala som si dva dni po jednom paralene...ale ked som bola tehu a chora...dr mi povedala, ze paralen mozem aj 2x denne...cize ked dojcis tak asi podobne...urcite to vsak pomoze...mne teda urcite....a ako som priserne kaslala,bolela ma uz z toho tak hlava,ze som od bolesti ani spat nemohla...a paralen mi tak pomohoooool, joooj, vdaka ze existuje!!!!
@mihouk jemine,chudatenko Tilinka malicka...ach,ako mi to je luto...ach, uz aby jej to skoncilo a aby uz netrpela, babika malicka...aj mne to na dialku trha srdce, ked si len predstavim ze je uz chudatenko vysilena, unavena a ze mala teplotu taku vysoku...posielame vam vela energie, nech je tato noc lepsia a nech aj Maximko pekne spinka vo svojej postielke a maminke nech je dobre a ziadna teplota!!!! urcite daj vediet zajtra rano ako vam je...myslime na vas!!!
@mabel1981 no veru, musime byt pri tych nasich drobcoch stale v strehu...je to tak...ale urcite ich aj treba ucit, ze co je bezpecne a co nie...len to vyzaduje strasne moc trpezlivosti...na jarmoku sme boli...uplne uzasne tam bolo aj ked priserne moc ludi, ale naozaj super akcia...velmi sa nam pacilo...a maly bol uzasny..o stvrtej som mu sklopila kocik a v tom hluku a medzi tymi ludmi krasne spinkal...no parada 🙂
@mirka2010 Dakujem si zlata. Tilka vyzera byt uz v pohode, teda az na to jedenie, nejak jej nechuti jedlo, tak jej davam iba kupovne, take tie uplne hladke, uz aj mliecko pila, tak snad zajtra to bude uz zase o cosi lepsie. Po obede si schrupla 3 hodinky, maminka jednu a Maxim tiez zalomil. Jedine sa obavam kedy pojde skriatok spat, ale nemala som srdce ho budit.
@martinka8 výborne bolo 🙂 mmalá zaspala až doma- bola tak unavená, že nemohla zaspať 😀 tak sme sa nosili do zblbnutia 😵
@zapka21 @kajkovajanka @tamaska @matul @zuzky1104 je tam super, mohli by sme sa stretávať pravidelne 🙂 prvý štvrtok v mesiaci? dali sme si aj kávičku- @martinka8 nám urobila 😀 ďakujeme
@mihouk dakujeme pekne, ale az o tyzden v piatok letime 19teho. Pocasie mi je dobre zname 🙂 zili sme tam 2 roky 🙂 klasika. Ja som tvrdila ze je tam stale 14 stupnov 🙂 ci zima ci leto, ci jesen ci jar :D Plus minus par stupnov. Ale tam kde sme boli my neprsalo casto..... ale sychravo bolo 🙂 Joooj uz sa tak strasne tesim. Som zvedava na anglicku svadbu, uz si bola na nejakej?Ze co nas caka?
@mihouk tak to som rada, ze je malickej lepsie...velmi vam prajem dobru nocku, aby si sa aj ty vyspala...urcite to potrebujes...manzel ide v sobotu fotit svadbu, tak sa na to chystame velmi...lebo ja idem nevestu licit a potom mu pomahat pri foteni...tak kazdy vecer nad tym sedime, chystame sa...🙂malicky bude prvy krat pol dna u starkych...neviem ako vlastne budem bez neho....tak rano cakame na spravu aku ste mali nocku 😉 😉 😉 😉

dnesne stretnutie 🙂 bolo super. Myslim ze sme nasli skvele miesto na celu zimu. Baby co ste boli dakujeme za super dopoludnie. Lili mi inac zaspala asi po 5tich krokoch vonku. Bez problemov som ju prelozila do sedacky a aj zo sedacky domov do postele. Este stale spi 🙂 Tak sa fajne vyhrala 🙂