Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@1234lubka Vidis rozvarena ryza ma nenapadla a zasiti ju to viac ako ciste ovocie. 😉 Mama hovori ze skorica je proti zapalova, tak asi idem nakupit jablcka a budeme dnes robit vyzivku aj s pistokikmi pre deticky.
Inak nasa mala laska, zo vsetkych hraciek co ma okolo seba (kazde rano jej Maxim vysype celu bednicku) si vybrala vesiak??? Neviem ako sa tam nabral, ale mam svoj tajny tip 😝
@mihouk som rada, ze ti je uz dnes lepsie 🙂 , snad uz to zajtra bude ok 😉 .. a verim, nech vas uz tie choroby zacnu ochadzat 😔
@mihouk vazne ma teplotu? Inak fakt s tymi soplami, chorobami, lenze ja viem, ze keby som Juli nedala do skolky urcite by nebola taka soplava, nehovorim, zeby nas celkom sople minuly , no nemali by sme ich prakticky skoro v kuse. Vcera a predvceom som vecer Julinke namerale zvysenu teplotu, bola taka tepla , nezdala sa mi, no zase som citila, ze horucka to nie je , reku skusim, co ju budem vkuse oblapavat 😀 a mala! Cez den nie, som zvedava dnes vecer. Akoze mna uz chyta zufalstvo, fakt , ozaj zufalstvo a depka, lebo potom druha, a v noci nespi nikto, sme uplne dodrbani...uf
A inak ako sa citi Maximko? Nestazuje sa? A chcela som sa opytat, ze ci davas mu nejake vitaminy preventivne, ja ano, vit C, potom na posilnenie imunity, a aj rakytnicek 😉 ale ako vidis, sople su, no mozno bez nich by to nebolo le o soploch, tak neviem...hadam pomahaju trosku 😒
@zuzky1104 To s tou depkou a zufalstvom uplne chapem. Stazuje sa ze ho boli brusko (dala som mu vyprchany sprite), mozno ma to co ja vcera, lebo aj ja som mala teplotu, ale teraz som mu namerala 38,5 a ja som mala iba do 38. Velmi nepapa a je dost unaveny, takze zajtra asi skolka nehrozi. V skolke urcite maju soplave decka, ale tomu nezabranis, aj ked minule som tam videla chlapca so zelenou svieckou pod nosom, takeho by som ja Maxima do skolky nepustila, mozno som precitlivela, ale zelene podla mna nie je dobre. Len dufam ze to nechyti Tilka, ma slahne. Aj ked teraz ma napadlo, ze ci to nie je len nepreliecene to co mal pred dvoma tyzdnami. Vitaminiky mu nedavam, vsetky co som doteraz mala v ruke, tak boli od troch rokov a radsej do neho tlacime ovocie, ale asi budeme musiet nieco vymysliet. Uz som vazne zufala, vidiet ho dakeho uboheho ma doslova boli a na nom to je fest vidiet, lebo on aj normalne je taky bledul bledy. ☹ ☹ ☹ ☹
Ahojte maminy 🙂 Aj vase deticky skripu zubami?? Odkedy ma Emka horne jednotky robi to velmi casto 😒 ale asi s tym nic nenarobim....
@nusiki aj nasa Emka skripe🙂 mala tri zuby a skripala 🙂 teraz ma sest a skripe stale, ale uz sa to zmiernuje. Asi na to zabuda. Treba pockat, ono to prejde a ty s tym nic nenarobis.
@mihouk ach, jooooj, takze Maximko ma teplotku? a to co zase??? zeby nasledky toho virusu? ach chudatenko male, ten ma toho naozaj za posledne dni nejako privela....ale ako to on znasa? lebo deti aj ked su chore, su take male zihadla...a mozno aj Tiluska ho dokaze tak vspruzit....🙂 drzkame mu palce, nech mu je naozaj len a len dobre...a tebe je ako? my s mm smoklime, ja tiez neviem co sa nam to tak naraz spustilo...ach, jaaaj
@1234lubka no je to krasne mat tie nose drobatka takto pri sebe...pre mna su to nadherne pocity, pocut jeho dych priamo pri mne,ja sa vyslovene bazim v tychto pocitoch 🙂 ja keby som mohla, ja ho muckam, bozkavam non stop...pokladika mojho...a ked sme takto este aj v postielke spolu, tak ho mam uplne blizucko a je to nadherne 🙂 a presne ako aj vas maly, aj nas je v postielke taky akcny...
@mirka2010 Znasa to viac menej v pohode, ale vidno na nom ze je unaveny a slaby. On ma taku bledu kozu, takze na nom je hned vsetko vidno a kedze poriadne nepapa, tak mu zase vpadlo brucho a to kedysi byval, taky tucko ako Tilka. Ja len dufam, ze to mal to co ja vcera, lebo sa stale stazuje na brusko, ale mne je dnes uz dobre, snad aj u neho to bude tak. Zajtra ho nedavam do skolky, nech este naberie silu, lebo v piatok mame znakovanie a tam chcem ist, tak nech ide radsej v piatok. Potom su aj tak prazdniny, tak ho budem mat tyzden doma.
Tilka je zatial v pohode, aj ked poslednu plienku mala hnacku, ale dnes kakala 3x, takze tuhe ani nemohla mat. Uvidime zajtra.
Mrzi ma ze soplite s mm, snad to Marosko nedostane, aj ked ja mam niekedy 100 chuti, ked je jeden z nas chory, dat nas vsektych dokopy a nestranit sa, lebo tak ci tak to vsetci dostaneme, len sa to taha ovela dlhsie. To bude asi pocasim, neviem ako je u vas, ale u nas je vlhko a este nie taka zima, takze najlepsie pocasie na bacilky a podobne hnustoy. 😝 😝 😝
Ale jedna pozitivna sprava pre dnesny den, uz STVORNOZKUJEME!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Sme ju aj natacali a nechcela ani za nic, tak sme jej dali na zem chleba (zabaleny) a uz si pochodovala, kvoli jedlu urobi cokolvek. 😀
@mimuska2 na poradňu pôjdeme 15. alebo 22. novembra, boli sme minulý týždeň.
@mihouk na USG kĺbikov dávajú 3 minútové intervaly, vieš si potom predstaviť, ako to vyzerá v čakárni, milión detí sa tam premelie 🙂 Ja som sa ohľadom jogurtov pýtala doktorky, povedala, že už môžeme. Malej veľmi chutia, teda s tou výživou. Príde mi to lepšie, ako dávať ochutené, čistý biely jej nechutí. Je mi ľúto, že ste už tak dlho chorí, to je najhoršie. Tiež mi už lezie jeseň na nervy, aj to, že je ráno dlho a večer skoro tma. O to horšie, že Natálka začala vstávať skôr a od takej pol šiestej je sakra dlho, kým je svetlo 😖
@zapka21 mas krasnu profilovku 🙂
@kajkovajanka Jani, dakujem, to som bola tesne od kadernika + vizazistky - v ten vecer som sla na stuzkovu mojej oblubenej triedy 🙂 Ako sa mate? Co skola? 🙂 A ako to zvlada Beki? 😉
No tak som Vas konecne docitala 🙂 mrzi ma baby co ste chore, specilane @mihouk a @zuzky1104 u Vas stale len toci a toci dookola, hrozne. Dufam ze sa coskoro vyzdravite, a hlavne ze to uz bude na dlhsie.
@1234lubka @mirka2010 ja spinkam s Lili a uz si ani neviem predstavit ze by som nie, je to ta najlepsia vec na svete.
Tak sme zvladli Anglicko 🙂 na pocudovanie az velmi dobre, bolo to dost vycerpavajuce, kedze sme sa stale presuvali.... kazdu noc niekde inde, ale prezili sme to. Let zvladla Lili dobre polovicku prespala aj cestou tam aj spat, chodili sme po ulicke hore dole, to ju bavilo 🙂 A tam bola zlata, asi na nu dobre posobi anglictina, lebo sa na vsetkych skerila, aj na chlapov, co tu place stale ked nejaky starsi pan sa jej prihovori tam sa rehotala. Len chcela byt stale LEN so mnou, ani mm ju nemohol nosit, alebo chodit s nou.... takze som si uzila 🙂
a @mihouk mala si pravdu, drinky sa platia, a svadba.... no nic moc, ked to porovnam s nasou.... :D zacala uz o jednej, rozdelena na 3 casti zabava zecne skoro az o deviatej a o polnoci sa to konci 🙂
Akurat ja som asi z vycerpania ochorela..... kasel, sopel,... tak dufam ze Lili ani mm nenakazim. Uz som nasadila homeopatiu... cajik, medik, dufam prejde coskkoro
@mihouk jj ja mu na veceru robim ryzu casto rozvarenu a mozes do nej pridat hocijake ovocie na dochutenie...alebo ovocnu vyzivku a podobne aby si obmienala...som citala zevraj skorica az od roka ale seren an to sak sa da kupit aj vyzovka od 4 mesiaca zo skoricov tak co.....super fotka:DD moj maly sa najradsej hraje z mucholapkou, sackami, rad "cita" letaky, prazdny obal od zubnej kefky....lyzicka a podobne :D dnes sa hral z hrnceko a babkinimi "pacerkami" :DDDD juuu odkial si? mas daleko do presova? mame plnu zahradu jablk a nevieme co snimi.....
@martinka8 Vitajte doma! 😉 Super ste to zvladli! Ale urcite ste aj radi, ze ste uz doma 😉 tak sa zlozte, ulozte a oddychnite...panecku svatba, kde si platis drinky, akoze beriem, ze iny kraj iny mrav, ale vlastne si to neviem predstavit realne.... 😒 takze vsade dobre doma najlepsie 😀
@mihouk jeeeej, tak uz 4nozkojete??? to je supeeeeer.....tak sikovnica je Tuluska nasa velka🙂🙂🙂 tak nech jej to ide co najlepsie...🙂 Maximkovi je ako? Dufam, ze uz papa lepsie...ach, tieto choroby...my sa velmi nestranime jeden od druheho,lebo naozaj co budem rusku nosit? to je aj tak zbytocne, vsak som v takom kontakte s malym, ze aj tak sa to inak neda...takze budem len verit, ze to nedostane, klop,klop, klop...mne je pod psa, naozaj sa necitim moc dobre, ale musim sa drzat,....lebo povinnosti je tak vela, ach jaaaaj....takze u vas su tyzden prazdniny? idete to aj nejako vyuzit?
@martinka8 ahojky,tak vitajte doma...takze svadba nic moc??? no u nas su svadby supeeeer, to je pravda...kamoska co zije v Anglicku uz tiez na par svadbach bola a veru naozaj vzdy povie ze sa to s tymi nasimi neda porovnat...tak aj ty soplis? aj my s mm, obaja...to je asi tym pocasim...tak Lili je skvela, ze to tak zvladla...sikovnica mala 🙂
@1234lubka presne tak...su to vynimocne a neopakovatelne chvile...ja maleho uspavam tiez na rukach...a to som sa uz napocuvala, si ho naucis a potom to budes mat tazke...ale ked ja ho dokojim, on pomaly zavre ocka a potom si ho tulkam, mojkach, bozkavam a on si krasne odfukuje,...ved to je tak nadherne...tuto noc sme tiez krasne spolu spinkali...tie malicke rucicky moje milovane...ked ma v spanku smatraju...juuuj, poklad moj milovany
@mirka2010 júj baby vy tak krásne o tom píšete.. mojkaní v postieľke a uspávaní na rukách. To my tak nemôžme. Moja kráska je, ale úplne háklivá na spánok. Som ju musela naučiť krvopotne na postieľku, lebo by som bola ako cumeľ celú noc. Monika len na prsku a keď už spinkala a som ju odpojila tak strašný plač. Som sa nemohla ani pohnúť a to sme tak spali až do cca 6 mesiacov. A tak rada by som ju v postieľke mojkala. Hm, ale nedá sa. Musím chodiť po špičkách. Ona sa zobudí dokonca na šum periny.. prípadne ja aj rozprávam zo sna tak ju stále budím. Aj by som ju dala samú do izbičky keby sme tak mali riešený dom. No musí vydržať do nového. Tam má svoju izbičku.Takto ju budíme šuchotom periny, rozprávaním mojím, chrápaním... chúďatko moje sa pri nás ani nevyspí. Ani s foťákom nemôžem cvaknúť keď spinká.... hneď je hore. Takže u nás bolo spávanie so mnou v posteli kontraproduktívne. Ale pekne sa to u vás tu číta 😉
@mihouk jéj tá je krásna... vešiak je lepší než nejaké trápne hračky. My fičíme na žufankách, vareškách, sitkách z kuchyne... pokrievky.. včera som jej dala papierovú krabičku a chvíľku som nepozerala a už som jej vyťahovala papier z pusinky. A dnes som jej dala konárik a chvíľka nepozornosti a skončil v puse... jasné, že som musela loviť. No snáď sa z neho moc nenajedla, lebo som nič nevylovila.. som to teda. Ale ona mrška je taká rýchla. To musím mať nonstop oči na nej. Najlepšie keď je v ohrádke.. tam má svoje a môžem na chvíľu vypnúť.. rozumej pozrieť aj inde než kontrolovať čo zas chaluje 😀

@mirka2010 ja som si dnes vzala maleho ku sebe...len tak 🙂 manzel nieje doma az dnes pride tak som spinkala z malym🙂 ked sa mrvil tak som hned pohladala dudku a dala mu do pusky a spinkal dalej..nemusel a som vstavat a sklanat sa ku postielke 🙂 ked spi pri mne ho drzim akoby v objati tak jemne aby sa mi neprekulal z postele na zem 🙂 on je totiz v postielke dost akcny :D