icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

zapka21
5. nov 2012

@larosa @tamaska @martinka8 @matul @selenka7 a dalsie KOSICANKY: Dame si teda vo stvrtok stretko v Stonozke? 9.30 - 10.00 ? 🙂

selenka7
5. nov 2012

@zapka21 fuu, no drahy vo stvrtok nerobi, ale neviem ci sa mi ho podari ukecat do mesta, ma dost roboty okolo domu a ja sa obavam, ze by som s Tanickou sama mala v centre problem (uz len s parkovanim).

larosa
5. nov 2012

@zapka21 @selenka7 @martinka8 @tamaska @kajkovajanka @zuzky1104 a zvyšok 😀 jasné vo štvrtok...dúfam, že nebude pršať 🙂
@selenka7 minule Zuzka zaparkovala hneď vedľa radnice, ale platila parkovné...alebo niekde na jesennej...

martinka8
5. nov 2012

@zapka21 my prideme 🙂 a baby ktorym vyhovuje tak dojdite aj na deviatu, lebo je to tam len do 11:30, tak aby sa deticky dlhsie pohrali. Predpokladam ze my tam budeme o deviatej 🙂
@larosa @tamaska @matul @selenka7 @kajkovajanka @zuzky1104

larosa
5. nov 2012

@martinka8 budeme sa ponáhľať 🙂 ono to do 11:30 rýchlo zbehne, ako minule 🙂

mabel1981
5. nov 2012

Ahojte dievcata, uz som tu dlhsie nebola neako nestiham, ako sa mate my mame teraz priserne noci, maly akosi vobec nechce spat, od tej 23.00h sa budi kazdu hodinu a okolo 2.00h je aj 2 hodiny hore. Mame uz 7 zubkov, tak neviem ci je to zubkami alebo cim, lebo my sme na UM mliecku a nechce takto spinkat.

monky978
5. nov 2012

Caute baby. Mala mi spi uz od 13.15... mam ju zobudit? Alebo je to normalne takto dlho spinkat cez den? Som sa musela ist na nu pozriet ci je ok. A to som si aj ja hodila hodinku a pol. No neviem teda... alebo sa mam tesit? 😝

matul
5. nov 2012

@larosa
@selenka7
@zapka21
@martinka8 cafce mravce, my by sme tiez mali dojst, ale skor ako na 10-10:30 to nevidim, ale vsetko zalezi od veducej a jej spanku 😀

matul
5. nov 2012

@selenka7 Leniii, zacni trenovat soferovanie, nech mozes byt s nami... kebyze chces, mozeme sa stretnut niekde a potom pojdes za mnou autom a spolu zaparkujeme...

kajkovajanka
5. nov 2012

@martinka8 @zuzky1104 (ake mas cislo? nepamatam sa 😀 ) a @zapka21 baby, my sme est ev lete kupili plavacie plienky (lebo som chcela chodit s Beki plavat),ale nevyuzili sme vsetky (pouzila som asi po tri). mame od babylove zelene (4-9kg) a oranzove (7-13kg), nevedela som,z e aka velkost by Beki sedela lespie 😀 . nezisli by sa vam? doniesla a dala (len tak 🙂) by som vam ich vo stvrtok (dufam,z e prideme 😀 ).

selenka7
5. nov 2012

@matul Mati, ja myslim, ze sofer som taky obstojny, ale nevykryvam kombinaciu sofer - uzkostliva matka v jednej osobe 😀 a som zmatkar pri parkovani. Navyse, nase rezimy asi nezosuladime, lebo my chodime spat okolo 11:00 😖

kajkovajanka
5. nov 2012

@monky978 zobudila si ju?

matul
5. nov 2012

@selenka7 vsak jasne, ale mozno by ti zaspala v aute 😉 a mala ako znasa cestu autom? je potreba byt uzkostliva matka? 😉

selenka7
5. nov 2012

@matul rada sa vozi, tento vikend sme uz testovali "velku" autosedacku, lebo vo vajci uz bola dost stiesnena. Ja viem, ze by som nemala byt taka uzkostliva, budem sa snazit nieco so sebou robit 😀

mabel1981
5. nov 2012

@selenka7 ahoj a mozem sa opytat aku ste kupili autosedacku?

selenka7
5. nov 2012

@mabel1981 dostali sme od svokrovcov, Caretero, ale neviem ktora presne to je.

mabel1981
5. nov 2012

@selenka7 dakujem a ste spokojni, si robim taky prieskum, lebo uz aj my by sme chceli kupit malemu

selenka7
5. nov 2012

@mabel1981 tak my nemame s cim porovnat, cize sme 😀 je polohovatelna, prijemny material, dost masivna 🙂

michaelka5
5. nov 2012

caute Januarovky...dlho som sen nenakukla...tak len tak sa chcem pochvalit ze nas Marecek sa konecne postavil na nozicky...a objavil stvornozkovanie. tak sa vytesujem aj z toho. ale sme na dobrej ceste k chodeniu...inak vam v KE zavidim ze vas je tam tolko a viete sa stretnut...mne to tu velmi chyba.tak si to stretko uzite aj za nas co nemozeme sa pridat 🙂))

martinka8
5. nov 2012

@jankaja uz si objednala tie sanky???? odkial budes objednavat ohradku k tomu? lebo sanky vyzeraju super, asi aj ja objednam 🙂

jankaja
6. nov 2012

@martinka8 už som ich objednala z toho lukasportu, majú tam aj ohrádky, keď si klikneš pod sekciou sánky na príslušenstvo, tak ich tam nájdeš. Objednala som tie sánky Sulov 125 cm za 59,99 EUR, majú najvyššiu nosnosť. A ešte ohrádku a popruh. A ešte bazén pre sestru a švagra na Vianoce (majú akciu na celkom dobrý nafukovací väčší pre deti, tak si sestra vybrala, že ho chcú 🙂 ). Objednávala som v stredu, zatiaľ sa mi neozvali, len potvrdili objednávku. Myslím, že tam majú písané, že zasielajú do 2 až 5 pracovných dní. Čo som pozerala, dajú sa zohnať aj lacnejšie, ale tieto mi prišli také seriózne, nepotrebujem, aby sa pod nami rozsypali, chceme ich už "na doživotie" 🙂

jankaja
6. nov 2012

@mirka2010 no ja sa už neviem dočkať, keď budeme komunikovať verbálne 🙂 , lebo toto je niekedy hrozné 😀 Aj keď nie vždy tá komunikácia vedie k úspechu, včera mi sestra práve hovorila, šla s dcérou do škôlky a doma jej pripomína, že do škôlky sa neberú žiadne sladkosti. Kristínka že nie, že jasné, že nie. Došli do škôlky, nechala ju tam a z parkoviska sa musela vrátiť, lebo zabudla odovzdať pyžamo. A Kristínka už vyťahovala z vreciek cukríky, pusu už ich mala plnú 😀 Takže aj neskôr je to asi často o zisťovaní inom ako verbálnom 😀

jankaja
6. nov 2012

@kajkovajanka no dnes v noci som sa ju snažila uspať, ale neúspešne, tak po asi 10 minútach som ju dala do postieľky a hladkala po chrbáte ešte asi minútu a potom kľudne zaspala sama. Najhoršie na tom je, že sa to rýchlo mení, človek na niečo príde a za chvíľu ináč. Už sa "teším" na dnes večer, mm bude na futbale, tak budeme bojovať samé 🙂

kajkovajanka
6. nov 2012

@jankaja nevies, mozno ta Natalka prekvapi 🙂

baby (jankaja, nechcem provokovat 🙂 ) ,ale musim vam povedat, Beki vcera isla spat o deviatej a vstala rano o pol osmej a v noci sa vobec nebudila 🙂 , vianoceeeee 😵 😵 😀 (bezne to nerobi, psoledny tyzden vstavala medzi 5,45 a 6,15 v najlepsom pripade)

mirka2010
6. nov 2012

@jankaja 😀 😀 😀 😀 to je mile...si viem jasne predstavit tu situaciu..no a mozes sa na take dieta hnevat???? no podarene 😀 😀 😀 😀 ale isto je to lahsie uz ked vedia aspon povedat, boli ma usko, hrdielko, brusko...ako teraz, fakt ja neviem...a hlavne tie noci...akoze ja tomu naozaj nerozumiem...Marosko cez den vydrzi tak krasne, ale v noci teda na to prve kojenie nevydrzi pomaly a po novom ani dve a pol hodiny...ja naozaj neviem cim to je....a to som mu skusila dat cajik...no to si mala vidiet...ten sa tak rozculil, ze to co je???? ja chcem ciciiiiik!!!!!

mirka2010
6. nov 2012

@kajkovajanka tak to naozaj je krasne spinkanie...to by som sa citila ako znovuzrodena 🙂 ale uprimne vam to prajem!!!! nech vam to co najdlhsie vydrzi🙂

mirka2010
6. nov 2012

@mabel1981 cauko, tiez riesite autosedacku? aj my a dost intenzivne...mas uz nejaky typ? a inak sa ako mate?

mirka2010
6. nov 2012

@monky978 no teeeda, to ti krasne spinkala....a noc bola aka???lebo nas maly keby takto dlho cez den spinkal, tak v noci by sme to riadne citili

kajkovajanka
6. nov 2012

@mirka2010 dakujeme 🙂 , dlho to trvat nebude, ale mile prekvapenie to teda bolo 🙂

mirka2010
6. nov 2012

@kajkovajanka no to ti verim...aj ked ja by som aspon raz take prekvapko brala...ach a ako moc!!!!! lenze nas maly spi coraz horsie, je to narocne...aj ked je pri mne a spinkame hlava pri hlave, aj tak sa mrvi a niekedy aj vykrikuje zo sna...mame pocit, ze sa nieco belie dole v pusinke, ale zatial nie je prerezany...takze isto je to u nas zo zubkov 🙂