Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@mihouk ona sa tmolí po celom byte a rýchlosťou blesku, takže občas si ani nevšimneme a je na opačnom konci 🙂 a u nás na tú našu malú chuderku často niekto stúpne- na ruku...jaaaj kriku, najprv ona, potom ja na dievčatá, potom oni revú 😀 zábava 🙂
@jankaja a nakupuješ tam často? ako si si ju dala doručiť? vyzerá veľmi pekne 🙂 aj my by sme chceli, ale už by sme ju nemali kam dať 😝 a máme kopec somarín ešte po dievčatách, tak sme ani poriadne nevedeli čo jej kúpiť, lebo aj Vianoce aj narodky ako aj u vás 🙂
@larosa tesime sa 🙂 mala by s nami prist aj @elviska666
Dnesna poradna....mame 9370g....och tazky je jak "pňak" 🙂))
@larosa aj nam Beki skrabe do ust 😀
@martinka8 a kde presne to je? hladala som na nete a ukazalo mi viacero miest a neviem, ktore je to spravne. a ano, zatial sa chystame aj my 😀
Ahojte zienky, nezvyknem vas citat skor si sem raz za cas chodim po radu a nie je to inak ani teraz. Rozmyslam ci mozem malemu uz dat rybu? Ako velmi sa do toho nehrniem pretoze u nas sa ryba jedava asi len na vianoce a aj to ja nejem vobec, cize by som chcela poradit aku rybu a ako to malemu pripravit?moc sa mi do toho popravde necce ale viem ze je to pre neho zdrave a potrebne. Dakujem za odpovede uz vopred.
@larosa@martinka8@tamaska@kajkovajanka@
Dievcata, my zajtra mame s muzom vybavovacky uradneho charakteru 😀 , mamu som nahnala k detom 😀, takze my neprideme ☹, co mi je luto...prajem Vam prijemny "meeting", uzite si to spolu s detickami a tesim sa na fotooooo 😀
papa
@zuzky1104 skoda 😒
@kajkovajanka Hviezdoslavova ulica, miestny urad stare mesto, alebo aj stara radnica. Oproti starej sportovej hale 🙂
taaak dnes sme skoncili na pohotovosti.bambulka sa uz nemohla ani nadychnut a dr povedala ze sa jej velmi pohorsilo ma zapalene hrdlo a cela chrci.dostali sme antibiotika a dokopy bereme 5druhov liekov.som s toho nestastna ☹
takze my prideme babulky..uz sa na vas tesiiiime!!! 😀 😵
a pride pravdepodobne aj @lennusska
@elviska666 Lenuska pride určite, už sebe nechty dolakovala 😀
@lennusska ta si jaka rychla...ja to mam este len v plane,najprv by sa patrilo aj haro umyt 😀 😲
@elviska666 ja už sedim s uterákom na hlave 😀 zaostávaš...dlhé uspávanie? :-P
@lennusska no ale vies co?! 😠 aaale,skor dlhe mojkanie pred spanim,,,moja sa uspava sama 😉 ale je pravda,ze dnes sme sa zdrzali na navsteve.... 😀
@elviska666 noc je ešte mladá 😀 ja dnes ani neviem kedy zaspala, dnes ju mal na starosti otecko a kym som si umyla vlasy tak odkvecla 😝 No idem ja, ráno ma počkáte? ja by som mala byť tam okolo 10:15..alebo ja vás počkám 😀
@lennusska juuuj,ja sa tak tesim uz!...normalne sa chystame Leni ,ako keby sme na disku sli vystrajat 😀 😝 oki,tak si rano volame,keby si bola skor,tak nas pockaj...a ked my budeme skor,tak vybehnem vonku po teba 😉
@elviska666 Ved toto... ci pana...strašné s nami herečkami 😀 Jasné voláme si...berieš malej aj obed so sebou?
@mabel1981 super, tak nejake to stretko urcite uz dame...vsak isto bude prilezitost prist do MT a si aj nieco vybavit a my zatial mozeme byt s drobcami...som velmi zvedava aku autosedacku vyberiete..urcite mi daj vediet...lebo naozaj to musime aj my urgentne riesit...maly je vo vajicku napuceny a hlavne sice by tam este isty cas vydrzal ale teraz na tu zimu, ja neviem, nezda sa mi to uz nejak bezpecne...a my sme v aute kazdy den...aj dnes, v tom prisernom pocasi, museli sme vybavovat nieco v meste, tak sme chodili po tom lejaku a do toho sa mi pokazilo auto..ach 😠 😠 😠
@mihouk ahojky, ved sa cudujem, co tak menej pises...takze Maximko ti okupuje pocitac??tak mu povedz, ze maminka tu ma take kamosky a chce si s nimi aj pokecat...no ja mam pocit, ze Maroskovi sa uz asi co chvila prereze zubok, je v noci velmi nepokojny, ale to uz nie je nic nezvycajne...zacal robit hav, hav, táky je zlaty, ideme ho zjest...cela´rodina sa teraz zmenila na havkov,lebo to chcu pocut od neho, tak havkame ako taky blazni 😀 😀 😀 😀 😀 tiez zacal robit takyyy som velkyyyy....no ideme ho zjest od lasky...a Tiluska co nove???

@samada a nevadi, ze je tam bielko?nam ho lekarka zatial neodporucila. 😝