Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@rebecca2006 ano, presne preto spime spolu, uplne do bodky si to vystihla, nie je viac co dodat a @martinka8 tak predstavu mas peknu, ze vsetci na kope budete spinkat, aj ja som v to dufala, ale zial, baby sa navzajom vyrusuju, ked bola Livca este babetko tak casto plakala, doteraz sa budi s placom v noci, nehovoriac o tom, ze akakolvek velka je manzelska postel, zbieram ich zo vsetkych kutov postele, a to, ze sa navzajom kopu a revu , lebo sa prevracaju, gulaju, nie tak moje deti spolu so mnou na jednej posteli to nefunguje, teda len jeden kus 😀 😀
joooooj baby , skoncil Panelak, a mna nic ine nebavi... ☹
Baby, viem že je ešte skoro, ale budete piecť Vašim láskam na prvé narodeniny tortu alebo budete objednávať. ja som sem tam staršej objednala alebo svokra upiekla, ale tento raz som sa rozhodla piecť. koláčiky síce pečiem ale na tortu som si ešte netrúfla. Ak máte niektorá nejaký dobrý recept poteší 🙂
@tamaska ano ja budem "piect", taku aby si aj Bebka mohla dat - jablkovo piskotova klasika 🙂
@martinka8 aj my gratulujeme k 11mesiacikom a posielame boztek 🙂
dlho som tu nebola mala mi teraz dava cez den dosz zabrat,stale len chodit a chodit a ja musim chodit za nou 🙂 vcera som myslela ze umieram,vsetko ma bolelo aj vlas na hlavebola som hotova.asi na mna ide nejaka chripka a dnes mi volala mama ci mi je lepsie a ked som povedala ze ani nie tak ona ze idem si po malu a odpocinies si a ja ze neeee ja ju musim mat doma.,som ja normalna ´? 😀 😀 😀
@mimuska2 idem aj ja niečo pokukať 🙂 a ešte jeden link na chalúpku http://www.bubu-dortiky.estranky.cz/clanky/medo...
@1234lubka tak co nasla si nieco pekne pre maleho??? aj u nas su len detske second-handy,ale jeden tak to je cista katastrofa,ta ma veci spred vyse 5-10 rokov,akoze znackove,ale ponuka to za silaene ceny...a potom mame jeden taky luxusny aj s detskym oblecenim,ale ten je tak drahy, ze to si kupim radsej nove oblecko....no a co sa tyka nasich noci...papa dva krat...keby som mu vsak ponukla prsnik castejsie,on by si cuckal,ale to ja nechcem,...preto ked je hore aj castejsie,tak si ho k sebe pritulik, pomojkam ho a on zaspinka...🙂 tak ten tvoj je sikovnicek, ked nepapa v noci 🙂 len tak dalej 🙂 a co planujete na vikend? my ideme zajtra pozriet jedny vianocne trhy, tak sa velmi tesime 🙂
@mirka2010 no lken som ho tak zbezne preletela lebo uz mi volal mm ze uz je v presove tak som palila autom ponho, vratil sa ztyzdnovkky...no ale super sekac supern ceny tam boli...lebo mame v presove vela sekacov jeden je super anglicky skvele kusky sa tam daju najst len treba prist v úpondelok..je to sice nejdrahsie aj tam je najviac ludi ale vtedy maju najlepsuie veci...a v pondelok su vsetky detske za 2,50 takze super cena....ostatne no,...tiez mame jeden taky ze radsej kupim nove ale minule som tam nasla suprove nohavice HM za 1 ecko! trerba len casto chodit pozerat..och keby sme byvali v presove tak chodim castejsie.....alebo aspon v sarisi...to je kusok od presova a chodi tam mhd takze dalo by sa....tu ood nas...to le autom...a benzin drahy jak slak.....to anse spinkanie..no snazim sa ho umojkat a nejako sa ukludni aj tak...tak naco mu tlacit do hlavy mliecko ze? cez vikend..no nic prisiel mm z tyzdnovky unaveny ako pres..tak budeme doma..ale uz ide naposledy abude mat vplno tak niekam skocime
@martinka8 ano, velmi podobne to mame aj my...len Maroskovi sa posledne dni nechce uz spinkavat o jedenastej, tak sa mordujeme troska dlhsie, ale o tej pol dvanastej uz vzdy spinka...dlzka zavisi ani neviem od coho...on si vybera svoj spanok, tak ho nechavam na neho...potom ten o stvrtej je velmi kratky...no a tie noci...vcera som sa rozpravala s jednou maminkou, ze jej dr poradila, aby v pripade takych zlych noci od svojho babatka odisla do inej miestnosti, lebo ked ju nebude citit, tak bude lepsie spat...no tak ja uz naozaj neviem, akych rad sa drzat...ale tuto absolutne nezdielam...a este by ma zaujimalo ze podla tej knizky co sa riadis, babo by si nosila len v klokanke, keby si nepouzivala kocik??? alebo ako by to celkovo fungovalo?
@1234lubka takze manzel uz na tyzdnovky prestane chodit? to ma nejake sezonne? tak super, budes ho mat doma, to je dolezite..jemine, ja si to bez moj mm neviem ani predstavit...aj ked rodicov mam blizucko, ale aj tak bolo by to tazsie...ale co uz,ked nie je ina moznost, tak zvyknut sa da na vsetko...my to mame zase tak, ze moj mm stale nieco robi okolo domu a tiez ma to niekedy stve, ze by mohol byt s nami viac, ale co uz, aj to sa musi spravit....inak, dnes sa mi tak nic nechce....lenosila by som cely den...normalne mam pocit, ze by som potrebovala zaliest do postele a zakrtkovat sa tam a nic nerobit....mavas take stavy tiez niekedy?
@kajkovajanka ahojky, hmmmm, tak to by som bola aka rada,keby sme sa stretli,ale ze tentoraz sa im to nepodari ist niekedy cez nas kraj...takze asi niekedy nabuduce...ale bolo by to super...aj s vami ostatnymi keby sme sa videli 🙂 to by nas velmi potesilo 🙂
@mirka2010 :D mirka ja mam taky stav velmi casto :DDDD no on zacal v septembri takto robit lebo predchadzajuci zamestnavale mu akosi prestavla platit.... akurat sa mi ozvala kamoska ze treba ku jej priatelovy do brezna...tak siel...co nam ostavalo..chodil na 10 dni a 5 dni doma ale uz koncia tak bol len tyzden a este raz pojde a bude volno...ale od nivehi roka uz veduci vybavuje nieco nove..a
az teraz dostane prvu vyplatu za septembmer lebo to nejako az po 60 dnoch vyplacaju...keby mi nevyslo DNP tak neviem ako by sme zili....tak uvidime ty firma vraj vacsinou robia povonku niekde...ale po slovensku...no co uz...taki problem ako ty ma moja kmotricka....manzelma autoservis pri dome..ale takmer ho nevidi...stale je tam ...uz je stoho totalne na nervy..ale co uz-----ianc tomu mojmu certikovy konecne zacalo poridne chutit spapka celu misku....mal take nejake obdobie ze vela toho nezjedol ale chvalabohu sme to prekonali....Marosko nema take stavy?
@mirka2010 neriadim sa podla tej knizky.... je to o indiandskych detoch, takze sa to neda brat doslova.... ja som toho precitala vela, aj takych nazorov aj opacnych a riadim sa hlavne podla seba. Ale ked som precitala koncept kontinua, tak som konecne vedela ze to co robim, a dovtedy som robila, bolo spravne 🙂 A ten kocik... uvidime, budem sa definitivne rozhodovat, az ked to bude na spadnutie, ale 100% kupime satku a babatko bude pri mne najviac ako sa bude dat, spinkat papkat.... to je moja idea, ale ktovie.... mozno ma dovtedy oslovi nejaka ina mudrost a zase zmenim nazor 😉 Ak chces poslem ti tu knizku, je fakt super, napis mi mailovu adresu do posty a tiju poslem 😉
ahoj martinka 8,,,pošli i mne tu knižku prosim,,,bo ja som už so všetkeho strašne unavena a hotova,,,nai tu už nestiham chodit..dakujem..bboossoorka@azet.sk to je moja emailova adresa....a to malu v noci nepripučite??ja sa en toho bojim inak by spal so mnou
@mirka2010 u nas teraz kamaratka otvorila sekac a je uzasny uplne smiesne ceny a vsetko znackove za par.aj pre dospelych aj pre deti uz boli pozet a nakupili aj odtialto maminy som poradila 🙂
a babule prosim vas mala uz dva tri dni hnackuje pije vela aj papa nema ani teplotu nic.mam volat dr alebo je to normalne?
@kajkovajanka Jani, myslis, ze by to bolo aj pre nechodiace deti? Olivia este len lozi...
@kajkovajanka to je ten pri HyperTescu?
@matul ano, ten .. a hm, myslim, ze tak isto, ako v stonozke. mohla by sediet a sa hrat s loptickami 😀 .. hm, to mi nenapadlo.. este nech sa urcit evyjadria aj @martinka8 a @tamaska, ze co si myslia, lebo tam boli lebo je pravda, ze vela hraciek takych beznych tam nie je.. vdaka za pripomienku Mati 🙂
@kajkovajanka ale ako napad je to super, urcite vyskusame 😉
@matul to Maťa tam bola s Lili a videla som fotku. a tak nam napadlo, ze pojdeme pozriet aj my, ze co to 🙂
@kajkovajanka Jani a bolo tam vela deticiek?

@tamaska u nas nemaju,a a este pojdem na Lunik II , ale myslim, ze take tam nebudu mat.... ☹
mozno by som to nasla niekde v meste, no nemam cas za tym behat...skusala som na nete, presne na tej stranke, neviem sa vobec ku kontaktu dopatrat, nic...