Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@zuzky1104 sušička je moja najlepšia kámoška hneď po umývačke 😀 vysuší dobre, väčšinu hneď skladám do skrine, niektoré košele ani nemusím žehliť- také športovejšie, ponožky a spodné prádlo- super, najúžasnejšie sú uteráky- staré som chcela vyhodiť, ale ke´d som ich posušila sú mäkkučké 🙂 to sa ani nedá opísať 😀 ako z reklamy... a perfektne vyhraje nielen kúpelku, ale aj byt na jeseň 🙂 kupovali sme ju hlavne preto, že mi neschlo prádlo a nemala som ho ani kam dať, všade furt len sušiak, po radiátoroch... no des, ale niekoľko vecí som aj zosušila- zbehli sa na nenositeľnú veľkosť 😀 a kým som sa ju naučila poriadne používať, tak nám dosť vybehli účty za elektrinu.... položenú ju mám v kúpelke na práčke....
chcem ju predať, nechceš? treba mi novú práčku a chcem celý set spolu a už som si aj našla, len sa teraz musím zbaviť najprv starej 😀 inak muž nedovolí 😝
@mimuska2 ach moja, cely,cely cas na to myslim...je to taka priserna tragesdia, uz som tolko krat slzila dnes kvoli tomu, proste ta predstava, co si musi ta zena vytrpiet, tie myslienky, to vsetko co citi...a este k tomu media a urady...neviem,myslim, ze je to az, az...boze, nie su slova utechy, proste na toto neexistuju ziadne slova...len mna to priserne zobralo, preserne!!!! drzkaj sa aj ty, lebo isto musis byt tiez poriadne z toho zrutena!
viem, ze tu nie je najprijemnejsia atmosfera (aj mne je az zle,ked si na to spomeniem 😢 ), ale chcem vam ukazat, co "vyviedla" moja sestra (teta Danielka) dnes s Beki (inak, Beki chodiiiiiii 😀 )
@kajkovajanka Jeeej tak je suprova sikulka!!! Ja som dnes zistila ze Tilka vie dat pusu, ked jej zacmukas, tak sa na teba otoci a otvori usta a samozrejme celu ta oslinta 😀 😀 😀
@mimuska2 och, to je strašné. Toto by sa stávať nemalo. ☹ A zakázala by som médiám, aby to riešili spôsobom, akým takéto veci zvyčajne riešia. Konkrétne túto reportáž som nevidela, ale keď napr. v JOJ vidím, ako pchajú utrápeným ľuďom mikrofón do tváre - zabila by som tých reportérov a každého, kto ich tam poslal 😠
@katun my máme v rodine málo kozorožcov (len bratranca). Zato Natálka sa vtesnala medzi 2 meniny (2.1. moja sestra Alexandra a 16.1. jej dcéra Kristína), tak budeme musieť zosúlaďovať oslavy. Rovnako s meninami, tie má 6.10. 4.10. majú meniny synovec a švagor a 5.10. narodeniny môj brat. Tam to zosúlaďovanie bude ešte náročnejšie 🙂
Ešte máme náročný jún, tam má 14. narodeniny švagor, 15. narodeniny dedko, 16. narodeniny druhý švagor a 17. narodeniny ja 🙂
@larosa
@mirka2010
@jankaja no je to tazke pre celu rodinu.este nevieme nic nove.malinky bol zdravy nebol ani ockovany o pol7 bol este dobre a o 8ho tak nasla.chuda bola sama doma skusala mu dat prvu pomoc a ked nic tak zacala strasne kricat az zavolali pomoc.hodinu ho ozivovali a nic.uvidime co nove dnes dam vediet.
DAKUJEM VSETKYM ZA PODPORU A UPRIMNE SLOVA
@mimuska2 Zrutenie je asi to najlepsie, si mimo a nevnimas, je to asi obranny mechanizmus tela, lebo inak by od bolesti asi isla za nim aj ona 😢 😢 😢
@mirka2010 Ahoj uz sme doma, ale doviezla som si velmi narocne deti na pozornost, tak nestiham nic 😝 Akurat sme sa vratili od zubara, neviem ci som pisala, ale Maxim si prvy den buchol zub a ten mu nakoniec odumrel, takze ho ma sedy, ale zubarka povedala, ze zatial je to v pohode, musime ho pozorovat ci sa to nezapali. Nastastie je to este mliecny, ale nie som nadsena. Tilka je vsade!!! A najvacsi problem, ze by stale iba jedla, vsade, s kazdym a vsetko. Normalne jej musim klamat, lebo ona kukne ci ma to iste na tanieri a ak nie, tak krikuuuuuu a hadze vsetko okolo seba. Uplna Zita-obezita. Ale je velmi vsimava a opakuje, minule si prikladala topanocky k nozickam a najradsej vsetko niekam strka. Vsetky casti skladacky da do poharika. A vy co, uz chodite, lebo my este nie, iba sa pusta a pada na zadok. 😀
@mimuska2 tiez sa mam teraz na ... http://www.pluska.sk/krimi/nehody/tehotna-vladk... take veci by sa nemali stavat :(
@mimuska2 tak to je jasne, ze je v soku, boze chudatko,...je mi to tak priserne luto,,,uz som proste vela krat napisala, ze s nou tak citim...to bude velmi tazke teraz celkovo...ach, keby sa dalo, tak jej vyjadri aj od nas tu obrovsku uprimnu sustrast! viem, ze urcite sa to teraz este nebude dat...ale citime s nou, ja myslim na to neustale!!!
@mihouk ahojky, no veru, ani my este nechodime...a myslim, ze Marosko tak skoro ani nezacne...on sa krasne drzi nabytku , stola, steny, dveri...ale uz ho aj lakam, ze pod ku mne a nejde...ma este strach a stale si tak poviem, ze nachoi sa este cely zivot dost, tak ma cas...s tym jedenim to mame velmi podobne...normalne sa naranajkovat? to nehroziiiii, proste musi papat vzdy vtedy kedy aj my...ale je to take zlate obdobie...taky je zlaty, vsetko opakuje tiez, zvuky zvieratok uz mame pomaly zmaknutne, uz cita z knizky ako velky clovek...ukazuje na svetielka, prstekom vlastne ukazuje na vsetko a uz vie aj to, ze ked mu nieco nejde, tak mi to poda a aby som mu pomohla...taka interakcia z jeho strasny...no uzasne....a konecne mame od vcera autosedacku tak sa tesime 🙂 a ako vam bolo na SK? nie je ti teraz na nasim Slovenskom smutno?
@mimuska2 to vazne???? preboha, to naozaj sa uz takto u vas v rodine stalo??? preboha, to je priserne...ved to je vyslovene stasneeee...ach chudatko, citala som ze ani lieky jej nepomahaju...najlepsie by bolo keby mala nejake co by ju tak utlmili, ze by to takto prekonala....ach, boze...chudatko...tak mi to je luto...to sa neda ani opisat ako....
@mirka2010 Nemozem povedat ze by mi bolo za Sk smutno, lebo sme boli tak rozlietani a deti vyseli na mne, takze som uplne vystavena. Ale mm uz kuka nejake domy na stahovanie, ale to on robi vzdy ked prideme do UK. Uz sme sa o tom aj rozpravali a zistili sme, ze si nevieme predstavit zivot na SK, lebo vzdy sa podriadujeme niekomu u koho byvame a to nie je skutocny zivot. Ale zrusili sme lyzovacku vo februari, lebo sme chceli ist s mojim bratrancom a k tomu by sme museli stihnut este aj obe babky a to sa za tyzden proste neda, takze radsej budeme doma malovat. Som z toho smutna, lebo by som tak rada videla kamosky, ale da sa ist z domu na cely den, ked si mama berie dovolenku len preto aby bola s nami???? Je to tazke a tentoraz to resuvanie Tilka horsie zansala, doteraz sa nevie ulozit na spanie a reve mi do vycerpania a odmieta vsetko, tak ju iba silno drzim v naruci a cakam kym doreve. ☹ Asi bude trvat nejaky ten tyzden kym sa obaja unormalnia, aj Maxim je hrozne roztopasny a vymysla. Potrebujem dovolenku a to ani nehovorim ze nas dom po Vianociach ani necuchne, nemam este ani nic naplanovane, nie to este vyzdobene a upecene. Ale v piatok mi ma prist Marlenka v baliku, tak aspon nieco 😀

@zuzky1104 @kajkovajanka @tamaska @larosa @kajkovajanka chcem urobiť nejakú takúto - https://www.modrykonik.sk/fotoblog/bambi2/album... je to jednoduché
túto som robila asi pred 3rokmi-