icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

larosa
28. dec 2012

@mirka2010 moja my ju máme vlastne na háku, obaja 🙂 mám to šťastie, že mm stojí pri mne, občas mi tvrdí, že ona má určite alzhaimera, abo je senilná 🙂 ja zasa, že je taká hnusná...no my s kočkami tam chodíme tak 10x do roka, muž tam chodí raz do mesiaca- požičali nám na auto, tak spláca, inak by tam nešiel tiež 🙂 a ona k nám asi 5x do roka, ale mm sestra býva na konci ulice(našej) a tam je aspoň 1-2krát týždenne...ona si neuvedomuje, že dievčatá už nie sú hlúpe, ony dve jej rovno povedia, že ich nemá rada a tak...a ju potom bolí srdce z toho 😀 furt ju bolí toto srdce 🙂 aj keď sme si totálne vytopili byt, tak ju bolelo a, že nám kúpi nové dvere a blablabla...potom až o polroka prišla, že už ste prerobili??? je to skôr smutné, že tie krásne deti nechce vidieť častejšie....

mirka2010
28. dec 2012

@mihouk uf, tak to mi je luto, ze Vianoce nedopadli tak ako si si predstavovala...hlavne ze mm bol chory...tak pomoc ziadna...viem si predstavit, ze bolo vsetko na tebe....a tiez ze pod stromcekom ta necakala taka radost a ta retiazka, ach, tak to uz je naozaj smola...ja nenosim absolutne nic...ani nausnice,vobec nie retazky, lebo to by dopadlo presne tak, ze by to Marosko dovtedy skusal, az by mi to roztrhol, pripadne aj s uchom 😀 😀 😀 😀 Marosko mal obrovsku radsot pod stromcekom a pritom aj my cela rodina..uplne sme zabudli, ze su darceky pod stromcekom aj pre nas...pozerali sme sa na tu detsku radost ako si trha darceky, ako si tancuje pri nich, ako sa z nich tesi...on bol pre nas tym najkrajsim darcekom ( zabudla som napisat, ze u nas boli rodicia aj brat s pratelkou a nas rodinny priatel, ktory travi s nami uz 35 rokov kazde Vianoce) takze tak...sice predtym to bol uponahlany den, s mm sme makali, aby bolo vsetko krasne, dokonale, dala som si naozaj zalezat...ale stalo to za to 😉 😉 😉 😉

tamaska
28. dec 2012

@larosa @kajkovajanka @mirka2010 ďaaaakujeme vopred - 29.12 máme 1 rôčik.
dnes sme mali poradňu aj s očkovaním tak som zvedavá aký bude priebeh, zatiaľ spinká už 2,5hodinky tak dúfam že to len prespinká 🙂 no váhovo sme strašne málinko 7500g 78 cm čiže moja žížalka. Dr. nás poslala na krv či nemáme malo železa / aj keď Eli olizuje všetko čo je kovové 😀 - najlepšia je nerezová noha kuch. stola / a potom ešte gastto - dúfam že bude všetko OK.

tamaska
28. dec 2012

@mimuska2 držím palčeky aby sa to dalo do poriadku, a hlavne aby si ty aj Sophie mali pohodičku bez stresu.

matul
28. dec 2012

@larosa letiiiii Ti darcek, ked uz je ta svokra taka mr**a 😀 😉

mirka2010
28. dec 2012

@larosa ach, tieto svokry...my sme teraz tiez riesili presne to iste...tiez tomu nerozumieme a neostava nic ine, len si zvyknut...ja verim, ze takou svokrou nebudem...a to ze nie si s nou casto je len dobre...mas aspon menej nervou...viem, ze urcite si povies, ze skoda ze nevidi vyrastat svoje vnucata a nepreziva s nimi kazdu zmenu, nieco nove co dokazu, ale to je jej problem a asi jej to je jedno, ked to neriesi...ako som uz pisala,my mame to iste...

mirka2010
28. dec 2012

@tamaska ahojky, tak teda prajeme len to naj k zajtrajsim narodeninkam 🙂 to mate taku vahu naozaj akko zizalka...my mame presne tri kila viac...uf, takze si vies predstavit co nosim...aj ked najradsej na svete, ale mas aspon vyhodu ze ti nie je tazka...samozrejme drzime palce, nech ma vsetko v poriadku...moja kamoska presne toto iste riesila, jej mala mala taku vahu tiez v roku, vsetci jej to aj davali najavo, ze ake drobciatko, tak isli na vysetrenia stitnej zlazy...ma to uplne v poriadku, proste je to tiez len drobcek...a ako idete oslavovat???? 🙂 mas nieco specialne vymyslene?

martinka8
28. dec 2012

@kajkovajanka ahoj, no 30.12 budeme mat rok, ale zajtra mame oslavu, torta uz v chladnicke (samozrejme sme ju dali spravit :D aj ked do poslednej chvilky som zvazovala ci sa do toho pustim :D ale Lili je chora, tak som to radsej nechala na odbornikov. ) Inac aj ja mam teplotu, takze oslava bude super. Ale nejako to zvladam, a tesim sa na zajtra. Dnes uz nemam teplotky, len kaslik a soplik, tak verim ze zajtra to bude este lepsie. Potom pridam fotecky.

mihouk
28. dec 2012

Babule, existuje nejaky zoznam kedy sa komu narodilo babulko, lebo od zajtra nas caka narocny mesiac plny narodeniniek a my by sme neradi na niekoho zabudli, ved su to tie prve. 🙂
@larosa Ta tvoja svokra je cislo, moja o nic lepsia. Tiez vyplakava ze nema s detmi vztah, ale ked sme tam boli, nechala som Tilku za nou chodit ako maly psik a ona sa ani neprihovorila. No co....
@mirka2010 Vase Vinoce zneju uplne super. Ja tiez nenosim sperky, len nausnice, ale mm mi to nanutil a takto to dopadlo a dnes som k nim dostala este aj nausnice, tak ma to stve, musim si ju dat opravit co najskor.
@martinka8 Tak nech zajtrajsom dopadne dobre a nejaky ti na darcek???? Som dost zufala, lebo nic ma nenapada a ju aj tak najviac zaujima jedlo 😝

mimuska2
28. dec 2012

@larosa
@kajkovajanka
@mirka2010 uz to nestoji zato bojoat.uz som tomu dala sancu ale uz nemam chut toho cloveka ani vidiet.nechcem uz pokracovat nemam nato silu ani chut.a dakujem vam moc za podporu

bboossoorka
28. dec 2012

@mimuska2 čo sa stalo take važne???poslali sme ti srdiečko pre radost
😖

bboossoorka
28. dec 2012

@tamaska malinkej prajeme všetko len to najsamkrajšie k 1ročku a nech je iba zdravučka....všetko len to naj 🙂

bboossoorka
28. dec 2012

@martinka8 malinkej rychle uzdravenie

bboossoorka
28. dec 2012

všetkym detičkam k ich narodeninkam prajeme všetko najlepšie a hlavne vela zdravička...nie stale tu chodim tak radšej skor ako neskoro....inak i u nas boli vianoce užasne....večera bola noooo dalo sa ...s malim na rukach za stolom ako no och...ale ked rozbalovali darčeki až mi slzički vyskočili...je to užasne ako sa dokažu tešit s maličkosti....

martinka8
28. dec 2012

@mihouk dakujem dufam ze dopadne dobre 🙂 A dostane odrzadlo http://www.pukybikes.co.uk/toddler/wutsch.htm
Tak uvidime ako jej to pojde 🙂

emamichaela
28. dec 2012

@mimuska2 aj mne je to velmi luto. Je to strasne, ze musis teraz riesit taketo veci. Ja neviem, co by som robila. Tiez som na manzelovi zavisla aj financne. Nastastie je u nas vsetko ok, tak ma to nestve. Dufam, ze Ti ma kto pomoct. Rodicia alebo niekto z rodiny. Nebude to lahke ostat s malou sama. Moha svokra vychovavala dvoch synov sama a ma za to moj neskonaly obdiv. Muza mala alkoholika gemblera. Dobre, ze sa s nim rozviedla. No uvidis, ak Vas bude priatel chciet, tak bude musiet zabojovat on. Si velmi mladucka, mala trochu povyrastie, pojde do skolky a ty zacnes naplno tobit a bude dobre.

mimuska2
28. dec 2012

@emamichaela no snad mi pomozu len nechcem nikoho moc otravovat mamka aj tak vela pomaha.teraz na moj podiv co som sa veeeeeelmi cudovala volala svokra co robime ako sa mame a co mala a ci nieco nepotrebujeme ze ci moze zajtra prist pozriet no veeeelmi ssom sa divila a zasa ma to rozplakalo.nikdy som snou nevychadzala zle no ale nemusim ju ona je komplikovana.ale som rada ze ma zaujem ale aj tak som nic od nej nechcela lebo neviem co teraz mozem od nej cakat.jooj je mi smutno vsetko ma to velmi mrzi a boli.je to take tazke

mihouk
28. dec 2012

@martinka8 No velmi si mi nepomohla, odrazadlo mame, aj tu trojkolku s ruckou na tlacenie, jaj musim sa opytat @larosa, Tilka ma rada Maximove auticka, co sa jemu velmi nepaci.
Ozaj ako je to u vas vsetkych, Tilka veeeelmi rada hadze veci na zem, postavi sa k stolu a vsetko po jednom leti na zem a najnovsie aj dolu schodmi. Dnes hodila na prizemie volant na ovladanie auta, esteze tam nik nestal, musim asi nieco dat na to zabradlie, ale keby ste videli ako sa z toho tesi....potvora!!!

emamichaela
28. dec 2012

@mimuska2 tak to je pekne, ze sa zaujima. Ved tym, ze sa rozides s jej synom este neprestava byt malej babkou. Asi sa boji, aby si aj na nu nazanevrela. Uvidis casom, ci to mysli uprimne a vazne a bude sa zaujimat aj nadalej. Drz sa! Mas teraz velmi tazke obdobie, ale aj to prejde. Tvoja mama Ti urcite rada pomaha. Aj ty by si s radostou pIomahala Sophie. Ked potrebujes, tak sa vyplac, ale nie pred nou. Myslim na vas! Drz sa!

larosa
28. dec 2012

@mihouk naša tiež rozhádže čo môže, neskutočne je rada, keď nájde otvorenú skriňu 😀 alebo keď má niečo v ruke-pustí na zem, podáš jej a ona zasa 😀 no klasika 😉 naša dostane bicykel- smart trike, ten čo sme mali po dievčatách sa rozpadol 😝 teraz u nej vedú fisher price hračky, už mi tie pesničky lezú krkom 😀

larosa
28. dec 2012

@martinka8 zajtra prajem krásnu oslavu 🙂

tamaska
28. dec 2012

@mirka2010 Ďakujeme 🙂 rodinnu oslavu nechávane po novom roku, lebo akosi nevychádzaju termíny, ale dnes ju vystískam ja najviac a nedám ju nikomu 😀 😀 😀

@bboossoorka ďakujeeeme 🙂

presne pred rokom sme boli na oslave kámošky a dnes sme to zopakovali a spomínali ako som povedala že zajtra rodím podľa Dr. :D 😀 😀 aj tak bolo 😀

kajkovajanka
29. dec 2012

@tamaska vsetko najlepsie k narodeninkam Eliske 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

kajkovajanka
29. dec 2012

@martinka8 krasnu oslavu vam zelam 🙂 , nech sa citite dobre obe 🙂 ... a zajtraaaa, vsetko najlepssie k narodeninkaaaam 🙂 🙂 🙂 🙂

kajkovajanka
29. dec 2012

@mihouk myslim, ze @wisinka vie link na tu tabulku, v ktorej su vsetky decembro-januaro-februarciatka, cize januarovciatka 2012 😀 , tak podla nej by sme sa mohli pohladat a striehnut 😀

wisinka
29. dec 2012

@mihouk @kajkovajanka len keby ste sa tam aj vsetky zapisali. link teraz nemam, preinstalovala som komp. ale tu v teme je viac krat spomenuty. skusim pohladat. az tolko stran tu nie je. 🙂

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Av...

kajkovajanka
29. dec 2012

a este pridam aj o nasich Vianociach 🙂 . celkom dobre to bolo nakoniec 🙂 . trochu som sa obavala, lebo sme u svokrovcov a bolo mi luto, ze nebudeme sami vsetci traja spolu 😒 . ale tak som si povedala, ze nenecham si to skazit tym, ze budem pozerat, ako si svokra s Beki rozbaluju darceky, tak som fotila 😀 a mame asi milion fotiek zo stedreho vecera 😀 😀 . Beki stromcek ako taky velmi neoslovil, ale v pondelok rano, ked sme vosli do obyvacky, hrali koledy, uz bolo slavnostne prestrete na veceru a vyzdoba, bola z toho trosku sokovana 😀 . darceky sa jej pacili, trafili sa take, co ju aj potesili a co ma rada (psik, konik, macicka, mobil od FP, babika), tak to bolo super, lebo sa tesila 😵 , hned ojedala 😀 a psika si tuli este stale a tesi sa pri tom 😵 . vecera jej velmi nechutila 😀 . a potom sme na druhy den sli k prastarym rodicom, vecer k nam prisla moja sestra a dalsi den k mojim rodicom 😀 , behacka a dalsie darceky 😀 😀 . ale celkovo, bolo dobre, som vdacna 🙂

kajkovajanka
29. dec 2012

@wisinka ty si perfektna 😎

kajkovajanka
29. dec 2012

@tamaska @katun @mihouk a aj dalsie maminy, co mate starsie deticky, ako ste zvladli Silvestra, ked boli drobce este malicke? celkom sa toho obavam, lebo nase okna maju take tesnenie, ze sa cez zavrete vieme rozpravat a ani hlas netreba velmi zvysit 😖 . a bojim sa, aby sa Beki velmi nezlakla..

wisinka
29. dec 2012

@kajkovajanka no nehladala som to v teme, ale je tema ktoru som zalozila 🙂 tak som hladala, ze kam som prispela. islo to rychlejsie 🙂 nabuduci rok si uzijete vianoce v trojici 🙂 a ja verim. a ked si svokra mysli, ze pojdeme k nej (aj ked akoze pre mna by to bolo pohodlnejsie, nemusim doma nic varit) ale myslim si, ze by sme ich mali stravit spolocne ako rodinka, a to sme my traja 🙂