Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@1234lubka no na silvestra sa rozhodujeme, ze ci pojdeme ku svokrovcom, ale este uvidime ako bude zajtra maly vyzerat, lebo je este poprechladany.. no nase noci su vseliake, predvcerom bol hore skoro kazdu 1,5h, potom sme aj 2-3 hodinky hore a niekedy ma take dobre noci ze sa len jeden az dva krat zobudi a to mu staci dat len cumlik a tiez mu uz v noci nedavam mliecko.
@martinka8 super, ze oslava sa vam vydarila 🙂 , krasne torticky ste mali 😵. ale to ma mrzi, ze mate take zle noci 😝 nech cim skor tie zubale vykuknu 🤐
ajojte zienky dlho som vas necitala tak neviem co nove.my sme chory a tlacia sa nam dva zubky 🙂
doma je situacia napeta tvarim sa ze nic ale v hlave mam nieco ine.nejako mi je ten clovek ukradnuty 😀 takze uz to beriem sportovo a v pohode
@mihouk
@kajkovajanka no kedze ma aj teplotky tak jej davame panadol, nurofen,.... striedam to. Ale zeby to moc pomahalo. Vcera v noci ked uz plakala vellmi a mala aj teplotu, neviem kolko ale bola horuca, tak sme jej dali panadol, o pol jednej, tvrdo zaspala o tretej a spala do piatej (tak ze bez mrncania a plakania) a potom to pokracovalo.... dufam ze uz to prejde coskoro.
@mimuska2 a vy spolu nadalej byvate? som myslela ze sa uz odstahoval. Inac na FB ty svoju stranku nemas? lebo ste boli spolu a uz je tam len on???? A co na to rodina? Tvoja? Jeho? jooooj velmi na teba myslim, musi to byt hrozne pre vsetkych, hlavne je to strasne koli malej Sophie, teraz si to sice neuvedomuje ale neskor.... :( Drz sa Maji, posielame pusinky.
@mimuska2 ach moja, mas to naozaj priserne tazke, ale sama si najlepsie rozumies, verim, ze to nejako prekonas a postavis sa na vlastne nohy...ako to ides riesit? ostavas v tom byte sama, alebo ides k rodicom??? a s malou to ako ide byt? on to berie tak, ze ju bude mavat, alebo riesili ste aj tuto vec?
@mabel1981 ahojky, tak je skvele ze ste aj vy mali krasne Vianoce, MOnika, uz to budu vzdy len Vianoce o tych nasich laskach, vsak??? nas maly toho nedostal az tak vela, skor take ucelne hracky a sanky, oblecenie veru ziadne, lebo vsetci vedia, ze som taka, ze len sama vybrat 🙂 no co uz, ani mne si nikto netrufne kupit nieco na oblecenie....ale skor ja tie sviatky pocitujem ako krasne kvoli tej celkovej atmosfere a vzdy budem na to rada spominat, na prve Vianoce s Maroskom 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ako idete Silvestrovat? a oslavu narodenin uz mas premyslenu, ze co a ako???
@mihouk tak vsetko naj k meninkam prajem....🙂 ja by som tiez brala nausnice,ale ja mam prisernu alergiu aj na zlte zlato, aj na biele, o bizu ani nevravim, takze v usiach nic, je mi to luto, ale nemozem inak...ako sa maju vase deturcence? uz je to lespie? ako Tiluska??? nas maly ma zase tie svoje noci, takze moc toho nenaspim a stale sa nieco u nas deje, tri dni babka a zajtra priatelia na Silvestra, 1, 2. 01 chata na Martinkach u nas, takze stale nieco, tym padom nulovy oddych, uz som dnes citila slabost v tele,lebo aj som malo spala, ani jest som nestihala, o pitnom rezime ani nevravim, triasli sa mi uz ruky, tak som do seba liala vodu aby mi to pomohlo, proste vycerpanost totalna...a ze sviatky pokoja a oddychu...uf, u koho??? chcem takeho vidiet...a jasne Vianoce sme fotili, urcite nejake fotky pridam 🙂 aj vase by som chcela vidiet 🙂
@1234lubka tak super, ze tvoja babka je taka cula a sebestacna...co ja poznam tuto babku, tak vzdy sa bolo treba o nu strarat, este aj ked zila vo svojom bytiku, sice bola od nas daleko, ale casto sme za nou chodievali, co stale bolo treba nieco okolo nej robit..ona je velmi zlata, taka vesela kopa, ale dlhe roky chorlava, po nemocniciach...takze ked je u nas, vyzaduje prisernu pozornost a aj to co bezne robi sama,tak tu potrebuje nie jedneho ale dvoch asistentov....takze tie zubky vas stale trapia??? ach, to je strasne, nas to caka tiez a uz to aj zacalo...no a Silvester...zajtra pridu k nam priatelia, takze budeme mat celkom fajn vecer, hned na novy rok ideme na chatu aj s malym,tak som sama zvedava ako to zvladneme...ale budeme tam s rodinkou, ktora ma o mesiac starsiu dcerku, myslim, ze bude fajn🙂 tak vam prajeme len a len dobru nocku, nech sa pekne vyspinkate 🙂
@mirka2010 Dakujem, deturence su uz lepsie, len stale tu prsi, tak sa neda ist poriadne von. Len striehnem kedy neprsi a ideme aspon na chvilku sa vyvetrat. Len Tilka vymysla so spanim, cez den je to bieda, vecet ide spat neskoro, jedine co je fajn, tak sa budi okolo 9tej 9:30 co je super.
Ty si davaj na seba pozor, to vobec neznie dobre, ze mas taketo slabosti. Ja tiez toho vela nevypijem, kolkokrat si po obede najdem ranny caj nevypity na policke, lebo na stole by nemal dlhu trvanlivost, Tilka by ho hned vyliala, tak vsetko pred nou vykladam a zabudam. Inak mame problem aj s jedenim, nic co jej uvarim nechce, ale zo zeme zje hcico a aj kupovane, potvora jedna nevdacna. 😝 Ale dnes som ju uz donutila, lebo nic ine som jej jest nedala, ved kuriatko s mrkvickou, pretrzlenom a kukuricnou kasou je celom dobre. Uvidime zajtra, urobila som jej maskovu omacku na cestovinky. Ozaj Marosko je na tom ako s krmenim, lebo Tilka aj zje sama, len nie tolko ako ked ju krmim, lebo ked sa madam nepaci, tak hadze na zem a to vsetko. Ale ked ju krmim, tak to musi byt mixovane, velke kusy nezie, ale mas ju vidiet ked jej dam palacinky, tak ich laduje.... Ach ta jej osobnost.... 😒 😒 😒
Fotky nejake su, ale ti poviem ze som ich este ani nevidela, tak nieco poriesim. 😉
@mirka2010 no vies ona je az prilis sebestacna a to niekedy riadne lezie na mozog...hlavne ked zacne umyvat riady..nechci ich vidiet.....alebo boze v nedelu ked zacne varit polievku....no coment....ide vesat zaclonu....si da stolicku na taky stary storocny divan...no ked som toto videla som myslela ze jej uz jednu prisupem....a to akoby som to ja nerobila sme boli dohodnute ze zaclony dam nove az na vianoce....to je jedno skoda reci....:P takze my sme teraz u nasich zachvilu by mala dorazit babca, a vecer asi pojdeme do mesta na ohnostroj...uvidime este....mozno sa zastavi aj kamos..jeej to je suoer silvester na chalupe 🙂 a este ekd tam bude mat kamosku 🙂 keby sme my chceli ist niekam na chatu tak to by so tam malehi vziat nemohla lebo to by bol cisty blazinec...nasi kamosi taky blizsi co s nimi chodievame von to su vsetci este slobodny bezdetny uzivaniachtivy ludia :P takzde by som neryskovala 🙂 no a nase noci su kupodivu celkom fajn🙂 zubcek stale nevykukol ale kazdu chvilu pozeram do pusinky 🙂 tak keby som tu nebola zelam stastny novy rocik 🙂
Chcem kazdemu zazelat stastny novy rocik veseleho silvestra 🙂))
vsetkyyym vam prajem stastny novy rok
@mimuska2 fuuha, tak to musi byt pre teba tazke, byt vedla neho kazdy den 😖 .. ale aspon je dobre, ze ste to takto vyriesili (aspon zatial) a mate so Sophie kde byvat. je jasne, ze slobodna mamicka s babatkom z nasich uzasnych 200eur velmi nevyzije 😝
a aj my vam prajeme stastny novy rok, a hlavne vela zdravicka a radosti z malych (velkych 😉 ) drobcov 🙂 🙂 🙂 🙂
@kajkovajanka no prave preto.aj teraz mame krasny novy rok spia a ja sedim śama v kuchyni dala som si pohar vodky a idem spat.krasne sviatky mam,utopene v slzach.je mi s toho na vracanie sama sedim od nervou som si jeden dala a kukam telku pockam na polnoc a idem spat.och to je zivot
@mimuska2 jooooj moja, to je hrozne, je mi to naozaj luto. Ja sa stazujem ze ake mame sviatky, ze je Lili chora cely cas, mna boli zub... sedime doma... a pritom ty to mas neporovnatelne :( Drz sa. A ved uz nekojis, je Silvester, tak supni este aspon jeden aj za mna 🙂 Prajem ti len ten najlepsi Novy rok, nech je ovela lepsi ako tento. 🙂
A aj vsetkym Vam ostatnym maminkam prajeme krasny Novy rok 🙂 a dufame ze aj druhy rok nasich drobcov budeme takto podrobne rozoberat ako sme rozobrali prvy rok. Naozaj mi je tu s Vami vsetkymi super, a som rada ze Vas mam. Cmuky 🙂
Beki prespala ohnostroj 😀 , nechapeme 😀 😀

@mabel1981
@mihouk dakujeme krasne baby, takze oslava prebehla dobre, rychlo ale dobre. Z torty a zo sviecok bola uplne unesena, museli sme dookola zapalovat a sfukavat svicku, tlieskala a tesila sa z toho, strasne. Darceky tiez paradne 🙂 Tesila sa.
A nasa choroba bude predsa len zo zubov, to je strasne. Taka chora este nebola, sople kasle.... teplotka zvysena.... a mrzuta, urevana, hroooooooooozne. Cele sviatky take. Ach joj :O Cele noci NIC ale ze NIC nespim, uz ani nevidim na oci. Ona mrnci a place cele noci :( Idu nam horne jednotky, take ma opuchnute dasienka ze hroza, a uz aj presvitaju zuby, tak dufam ze uz vylezu, alebo dalsiu noc takuto uz nezvladnem :(