icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mabel1981
13. jan 2013

@tamaska Dakujeme velmi pekne 🙂

mabel1981
13. jan 2013

@larosa Dakujeme velmi pekne 🙂

mabel1981
13. jan 2013

@mimuska2 Dakujeme, velmi pekne 🙂 a vy sa ako drzkate?

mabel1981
13. jan 2013

@wisinka Dakujeme, a uz skusa neake prve krocky? a kedy mate 1. rocik?

mabel1981
13. jan 2013

@jankub Dakujeme velmi pekne, ano pekne si to naplanoval, na svoje meniny zacal stvornozkovat a na svoje narodeniny zacal chodit, robi nam radost zlatusik nas 🙂 a vy sa ako mate?

wisinka
13. jan 2013

@mabel1981 https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Av...

skor nie ako ano, postavi sa ale dalej nic
26.1 0slavujeme, 21.1 mame rocik

1234lubka
13. jan 2013

@mirka2010 mi mame rocik az na konci mesiaca 29.1 ale oslavovat budeme asi 27. :🙂 alebo 26 v na buducu sobotu alebo nedelu....ja by som radsej v nedelu lebo aj matulinek sa narodil v nedelu 🙂 ooch takto pred rokov uz si riadne pokopkoval :D a on aj dnes ked sa tesi tak tak kruti z rucickami aj z nozickami och strasne je zlatucky ked to robi , moja mama z neho nemoze ked zacne krutit s tymi nozenkami....sa stale smeje ze to robil aj brusku ze to preto tak kopal :DD ani matko niekedy nema naladu na chodenie dnes neurobil sam ani jeden krocik stale sa hadzal na styri....no ved ked pride jeho cas sa rozbehne sam 🙂 kamoska vravela ze jej syn stale sa bal sam maximalne jeden krocik urobil...a raz tak sedela za pocitacom a pozera a jej syn si ide po izbe SAM!! :DD ta skoro omdlela :D davala ja video na FB isiel siel a bum z ruckami na zem..zase vstal isiel isiel a bum na zem...srasne zlatunky bol 🙂) som zvedava ako to bude u nas🙂 musim daz do pohotovosti baterky vp fotaku nech mam stale prichystane na video...predsa fotak robi lepsie videa ako moj mobil :D inac sa mi zda ze sa nam rije dvojka horna!!! asi bude von skorej ako lava jednotka :D uvidime 🙂 vy kolko uz mate zubenkov? my zatial tri

1234lubka
13. jan 2013

@mabel1981 uz ste mali rocik?? jeeej gratulujem dodatocne 🙂

mabel1981
13. jan 2013

@mirka2010 Ahoj Mirka, no oslavili sme 1. rocik a Filipko nam zacal aj chodit, tak sme mali vcera dvojnasobnu radost, este aj brat nam volal cez skypa, ze chce Filipka vidiet ako chodi, no taky je podareny zlatusik nas, jooj sa ho nevieme nabazit. Urobila som len taku jablkovu tortu a chlebicky, lebo prisli este kamarati zablahozelat, no a o ten tyzden bude oslava s rodinou to tu uz aj povyzdobujeme a bude aj ta oficialna torta a neviem este co vymyslym na pohostenie...Si zlata, ze si na nas takto myslela, aj ja kolko razi na to myslym, ze ako sme sa stretavali na pasoch, a ze je tomu uz rok, strasne rychlo ten cas leti, a ano tento rok bol neskutocne krasny s Filipkom a co za ten rok vsetko dokazal 🙂... K tej dr sa pojdeme asi pozriet cez tyzden, mm by mal mat teraz poobednu a opytatame sa ci by nas nezobrala, aj sesternica mi vravela ze je dobra, ze ked je na pohotovosti, tak ze ma velmi dobry pristup k detickam 😉. prostredie mi nevadi, ta nasa dr to tiez nema bohvieake a este ku nej chodi dost romov, takze aj z toho dovodu to chcem riesit, lebo do 1 roka sme boli uprednostneny, a chodila som ku nej z bocnych dveri. Dam ti potom vediet, co vybavime 😉

mabel1981
13. jan 2013

@wisinka aha, no vsak budete vidiet, nas sa uz pokusal dlhsie, chodil popri gaucovej, popri nabytku .. a uz aj pred vianocami boli prve pokusy, ze 2 krocky a bac 😉

mabel1981
13. jan 2013

@1234lubka Dakujeme velmi pekne 🙂

mabel1981
13. jan 2013

@kajkovajanka ahoj, no super krasna rodinka 🙂 my sme boli dneska s malym na sankach, ale len tu u nas medzi barakmi, sa velmi tesil 😉

mabel1981
13. jan 2013

@tamaska krasna rodinka 🙂 my sme sa tiez boli dneska sankovat, ale len tak u nas medzi domami, maly si to uzival 🙂

tamaska
13. jan 2013

@mabel1981 ďakujem, my sme si vyšli trošku za mesto, hlavne kvôli staršej ale chcela som aj vyskúšať ako mala bude sedkať v sánkach, lebo v kočíku pokiaľ nie je pripútaná, tak by do snehu najradšej skočila hlavičku 😀 😀 v sánkach sa ani nehla len kukala okolo a vytešovala sa 🙂

mimuska2
13. jan 2013

@mabel1981 ale tak pomalicky zajtra nas caka poradna som zvedava kolko ma ta moja baculka 🙂 chystame oslavu na vykend asi tak uvidime

mirka2010
13. jan 2013

@kajkovajanka ahojky, no presne tak isto aj Marosko...hned ako sme zastali, tak sa zacal tak zlostit pokladik moj-...tak sme ho vozili a vozili...🙂 a tiez len robil brrrrrm, mojenko zlatucke...idem nejake fotky stiahnut, pridam o chvilocku...🙂

mirka2010
13. jan 2013

aj my sme sa dnes posankovali...prvy krat, pretoze bol Marosko chorucky, tak sme si to uzivali ako sa len dalo 🙂 fotky su len z mojho fotacika, tie pekne ma este ocinko vo velkom fotaku, takze tie pridame inokedy...🙂

1234lubka
13. jan 2013

@mirka2010 jeeeej musim aj ja prisat matulinkovu fotku na sankach 🙂 aj ja zakryvam z dekou......take to je zlatunke aky je tam zababuseny.....okalik je marosko riadny 🙂

mirka2010
13. jan 2013

@larosa no veru, krasne su tie torticky, kraaaaasne 🙂 ja som robila vyber z tychto 🙂 je medzi nimi aj vitazna, pridam v piatok uz realnu fotku 🙂

kajkovajanka
13. jan 2013

@mirka2010 jeeej 😵 , babusik malyyy 😵 😵 😵 , zlatucky 🙂 ... a torticku tipujem tu poslednu 😉 😀 🙂

mabel1981
13. jan 2013

@mirka2010 kraaasne, Marosko je zlatusik 🙂

larosa
13. jan 2013

@mirka2010 tak to som veľmi zvedavá, ktorá zvíťazila, všetky sú krásne.... už sa teším na fot o🙂

larosa
13. jan 2013

@zuzky1104 ta co s tebu?

larosa
13. jan 2013

@martinka8 beriem ťa za slovo, prídeme skolaudovať 🙂

mirka2010
13. jan 2013

@1234lubka ahojky, tak presne ako pises, je to neskutocne ako to si takto pred rokom buchnatovali v nasich bruskach a uz su z nich taki velkaci 🙂 🙂 🙂 co vsetko sa za ten rok udialo, ved to je neskutocne, pre mna zatial najkrajsi rok v mojom zivote, pretoze to co mi dava Marosko to sa neda ani slovami opisat ako ma to naplna 🙂
dnes v tych sankach bol len takto dekou zababuseny, ale to len preto, ze sme boli vyslovene chvilocku, nabuduce ho dam do fusaka, aby mu nebola zimka...a veru, pridaj aj ty Matkove fotky, velmi sa z nich potesim 🙂

mirka2010
13. jan 2013

@kajkovajanka dakujeme velmi pekne...🙂 nooooo, uvidite v piatok vitaznu torticku...sice troska s obmenou, ale bude jedna z tychto 🙂🙂🙂 aj ked, mne sa tak pacia aj tie Mickey mouse, su viac menej dievcenske, ale tak kraaaasne 🙂

larosa
13. jan 2013

@tamaska @martinka8 @kajkovajanka @zapka21 @elviska666 @matul @zuzky1104 neviem, či som nejakú nevynechala 🙂 tak kedy oslávime aj spoločne ten prvý rôčik našich babuliek? bol tu návrh 25.1.- piatok...čo vy na to? nejakú tortu v aide? je tam pekný detský kútik 🙂 nejaký mini- @elviska666 mini!!!- darček? chcem začať chudnúť, aby mi sedeli tie pančuchy od svokry 😝 tak by sme to mali čím skôr spáchať, začnem až po tejto oslave 😀

mirka2010
13. jan 2013

@mabel1981 tak Monika, je to veru tak...vela za ten rocik tie nase lasky dokazali, to je veru pravda 🙂 ja som sa dnes bavila s jednou kamoskou co mali velku oslavu pred mesiacom a chcem mat peknu balonovu vyzdnobu, tak mi poradila, ze dole v Priore co je tam taky maly obchodik ze naplnia balony aj heliou, tak to tam pojdem dat v piatok spravit, nech to ma Marosko pekne...kolko idete mat ludi na tej oslave? my v piatok 17 a v sobotu este par kamosov, tak fakt sa toho desim,ako to vsetko postiham nachystat atd...nastastie si mamina zoberie dovolenku na piatok, tak mi pomoze 🙂 a tortu aku idete mat?

mirka2010
13. jan 2013

@larosa no veru, vyber to bol tazky, mali sme co robit, aj s tou pani co nam ju ide robit, to sme sa narozmyslali 🙂 ale urobili sme tam par malych zmien...ale torticka bude vari pekna a hlavne dobraaaa 🙂

mirka2010
13. jan 2013

@mimuska2 ahojky, tak som aj ja zvedava ako dopadnete na poradni...a ockovanie mate kedy??? inak sa ako mas??? dufam, ze uz lepsie 🙂