icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

zuzky1104
21. jan 2013

@tamaska aku ma krasnu ciapocku mala na tej sankovacke, odkial ju mate?

zuzky1104
21. jan 2013

@mimuska2 joooj ani ja neviem najst fotku, a ani tvoje meno... 😕

mimuska2
21. jan 2013

tu ju mame princeznu

zuzky1104
21. jan 2013

@mimuska2 jeeej, aka je kraaasna pusinka, tak maminku riadne vytrapila, no ale uznajte, stoji to za to!!!! 🙂 🙂
A kolko ma vlaaaskov ! kocena 🙂
Tak vitaj malinka !! 🙂)

tamaska
21. jan 2013

@mimuska2 gratulujeme aj my sestre a Samanthe 😉 😉 😉 😉 a veľa veľa zdravíčka prajeme

tamaska
21. jan 2013

@zuzky1104 v H@M mali výpredaje, za 2€ kúpila som jej trošku vačšiu hádam bude aj na druhý rok, a ešte na jar jednu nákrčník a rukavice cca kus od 1€ po 2€ 😀

tamaska
21. jan 2013

@mimuska2 krásna je a v dupačkách vyzerá skoro na 1 mesiac 🙂

tamaska
21. jan 2013

@larosa aj my sa prispôsobíme 🙂) len potom udajte čas aby sme to stihli, lebo moja spachtoška sa rozhodla vstávať okolo 10,00 😀 😀 / a mamka s ňou vylihuje/

kajkovajanka
21. jan 2013

@mimuska2 nadherna princeznicka 😵 😵 😵 😵 😵 😵

kajkovajanka
21. jan 2013

@wisinka vsetko najlepsie Enyi k prvemu rociku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

kajkovajanka
21. jan 2013

@tamaska my sme tiez co to kupili v H&M na vypredaje 😀 , nech aspon nieco ma naozajstne 😀 😀 , inak sme jednoznacny bazar 🙂

lennusska
21. jan 2013

@matul
@elviska666
@zapka21 žienky ja mám 1.2. narodky a robím žúrku mimo KE, takže my sa nezúčastnime 😒

tamaska
21. jan 2013

@kajkovajanka ja som kúpila zopár bábätkovských vecičiek, lebo tie som po Niky rozdala, a veľa Eliška podostávala 🙂 teraz začínam vyberať veci čo mi vrátili a čo ešte prihodili po svojich babách, takže budem kupovať minimum, ale tým čiapočkám som neodolala. No a ešte Eliška dostala zas na narodky spústu oblečenia cca na 1 a1/2 tak sme zatiaľ zásobené 🙂

mirka2010
21. jan 2013

AHOJTE VSETKY NASE KAMOSKY A ICH DETICKY...DAKUJEME ZA KRASNE BLAHOZELANIA A POSIELAME CMUCIK OD UZ ROCNEHO MAROSINKA. AZ DNES SOM SA DOSTALA K POCITACU, OD PIATKU SAME NAVSTEVY, OSLAVA HLAVNA V PIATOK, V SOBOTU DALSIA, VCERA DALSIA...TAKZE MAME TO UZ ZA SEBOU...OSLAVILI SME AKO SA PATRI A PRIDAVAM AJ PAR FOTIEK...

mirka2010
21. jan 2013

@1234lubka ahojteeee...tak ako sa mate??? zubky uz vysli??? Maroskovi vysla den po narodeninach horna jednotka, takze taky bol v sobotu a v nedelu mrzuty ale uz je lepsie, tak sa tesime, ze uz aj horny zubok vykuka 🙂 inak ani nas maly uz nechce moc byt v choditku...to uz je pre neho take nezaujimave, ked moze chodit po byte sam...🙂🙂🙂

mirka2010
21. jan 2013

@mimuska2 vseeeeeeeetko naaaaaaj prajeme 🙂🙂🙂

mirka2010
21. jan 2013

@mihouk ahojky, tak ako sa mate??? co u vas nove??? nase oslavy uz za nami, tak ti poviem, bolo to super, aj krasne, ale narocne...Marosko vsak bol v piatok uplne uzasny, taky pokladik nas milovany...rano sa zobudil a ked uvidel svoju vyzdobu, zacal hykat, ze heeee, co to je...a na baloniky goooo a na lampiony heeee...no nesiel sa vynadivat...ked tu bolo okolo 15 ludi, nechal sa pekne varovat, s kazdym si pokecal..no zlaticko nase....🙂

mirka2010
21. jan 2013

@martinka8 dakujeme veeeeeeelmi pekne 🙂

mirka2010
21. jan 2013

@kajkovajanka jeeeej, dakujeme, si velmi zlata a mile ze si nezabudla 🙂

kajkovajanka
21. jan 2013

@mirka2010 jeeeej 🙂 , krasne fotky a super torticka 😉 🙂 🙂

rebecca2006
21. jan 2013

@mirka2010 nááádhernááááááá

mirka2010
21. jan 2013

@kajkovajanka
@rebecca2006 dakujeme velmi pekne a aka je ta torticka dobra...este stale dojedame...a to som chcela byt na svadbu ci udeme o tyzden chudsia a krajsia...no da sa to???

mirka2010
21. jan 2013

@martinka8 ty teeeeda...tak to musela byt ina pecka...normalne ti v dobrom zavidim, aj ja by som tam chcela byt...🙂 a coze si si tak dobreho dala???

mirka2010
21. jan 2013

@mimuska2 cize ako citam sestra porodila presne v ten isty den ako ty pred rokom??? to nie je veru nahoda...to je osud...nadhera...malickej aj Sophinke blahozelame a hlavne Sophinke len to naj k prvemu rociku....oslava bola urcite skvela 🙂

mirka2010
21. jan 2013

@rebecca2006 ahojky moja, citam, ze mala spadla z postielky...ach, to si sa musela priserne zlaknut...velmi ma to mrzi, ale najdolezitejsie je ze je v poriadku a nic sa jej nestalo....a to ze ste sa s mm pohadali, to je asi normalne, ved aj on sa zlakol a chlapi celkovo zle znasaju taketo situacie..verim, ze uz ste udobreni a vsetko je ok 😉 😉 😉 😉

mirka2010
21. jan 2013

@mabel1981 ahojky Monika, tak ste mali tazke obdobie, ale verim, ze ste to zvladli..a oslavu ste teda mali??? Maroskovi idu horne jednotky, tak aky bol vcera zly, to sme ho este takeho ani nezazili...no co uz, musime vydrzat s nimi, laskami nasimi milovanymi 🙂

matul
21. jan 2013

@larosa Kati, 1.2. su nejake prazdniny?? Ak ano, nemyslim, ze navstivit Aidu ci Funpark bude rozumne, my urcite neprideme, ked je teraz ta chripka taka rozsirena. Ale kebyze to urobime iny den, kedy nie su prazdniny, tak nie je problem. A torta, no co uz s vami, ale nelubim cokoladovu ani kavovu, so mnou to budete mat tazke 😀 len ovocnu a vanilkovu. hehe A darceky? No ako pisala Lucka
@elviska666 tiez sa mi zdaju zbytocne, ale ak ma prehlasujete, tak donesieme 😀 Inak sa najviac tesime na vas vsetky a na detuuuurence!!!

@zapka21 @martinka8 @tamaska @kajkovajanka @elviska666

1234lubka
21. jan 2013

@mirka2010 no teda zase som zaspala dobu :D gratulujem Maroskovy k prvemu krasnemu rociku zelam vela zdravicka nech robi este dvakrat tolko radosti co doteraz 🙂))) aj my mame zatial len jednu hornu jednotku 🙂 ostatne dasna navrete kazdu chvilu cakam ze zubeny budu von 🙂 mame sa fajn, akurat dnes sme mali uraz....velmi ma to mrzi moja chyba to je som sla nim ku sesternici a tahala som Martinka na sankach u nas je este kopa snehu len na ceste uz nebol....sla som po krajnici a co sa nestalo Matko sa mi prevratil zo sankami :(( si buchol horne dasienko aj mu isla krv z pusinky...moje zlatko ale len trosku....:((( ale ten plac....asi po 5 minutach bol v pohode aj chrumky papal u sesternice aj kornutok okusoval---- a teraz vecer ako mi plackal som mu konecne poriadne prezrela pusinku tak to dasienko vedla hornej jednotky ma modre...joj ja krava....som mu dala nurofen nech ho to neboli....:(((( teraz mam strasne vycitky svedomia :((((((

larosa
21. jan 2013

@mirka2010 všetko najsamlepšie 😉 a jakého máš fešáka mamka 🙂 krásna tortička...

larosa
21. jan 2013

@matul to sú len jednodňové polročné prázdniny 🙂 šak si si dáme dajaký koláč namiesto torty 😀 a kafíčko 😉